nekem is ugyanez volt, hova megyek és mikor jövök
az érkezés időpontja mindig 7 óra volt ez kb mindig tartható volt
1x hívtam csak őket hogy változott a progi, siófokra megyünk, biztos boldogok voltak az éjszakai ébresztőnek
én is ránéztem
hát semmi extra nincs a lányban, leszámítva az aktivitását, nekem most ingyen se kellene, olyan semmitérő kinézet
pedig birom a hitványakat, de ez a muff nem mozgat meg
ellenben ez a kis hitványságot elfogadnám heti 2x személyi edzőnek, egy éven belül fogynék vagy 50 kilót https://www.instagram.com/rejaniced/
Nekem ezért nem kell. Persze ha első lennék...
Főiskolán volt egy csávó, reggel 7kor már kiákkt az út mellé, ahol az a kurva állt, aki bejött neki, hogy első lehessen. Masodiknak már nem akarta. Kényes volt...
Szerencsére sohasem voltam rövid pórázon tartva . Eleinte még megszóltak, ha látták rajtam, hogy holt másnapos vagyok, de most már inkább csak kiröhögnek, hogy lehetett ennyi eszem. Annyi kikötésük volt mindig csak, hogy ha megyek valahova, mondjak nekik egy körülbelülit, hogy mikor érek haza, vagy ha úgy van akkor legalább egy sms-t írjak, ha mégsem megyek haza, hogy tudják élek vagy halok.Mikor motorozni indulok, szokták mondani legalább közelítő útvonalat mondjak, merre keressenek ha nem érnék haza, bár szerencsére utoljára is tudtam nekik szólni a mentőből, hogy a kórházban keressenek.
Oh, az en anyam mar azert is megszolt, hogy meg ev elejen egyik pentek este lesetaltam a varosba baratnomhoz kicsit csevegni. Masnap kaptam a lebaszast, hogy mi tortent, mi az hogy en a Zuram nelkul megyek barhova is? Foleg este?
O meg abban nott fel, hogy ki kell nyalni a ferj segget es csak egyutt lehet menni valahova, vagy csak a ferj megy, amig az asszony otthon keszul a ferj jovetelere.
Na meg a lofaszt...
Nekem is mindig mindent tiltottak, mai napig kiakadnak ha egy alkoholmentes sort merek inni, pedig mar joparszor lattak bebaszva... Kicsit alszentek neha...
Ennyire nálunk nem durva a végkifejlet. De nekem az álltalános iskolai osztálytársam (Rita) volt az aki otthon iszonyatos szigorban nőtt fel. 4-esért terror járt. Csak az 5-ös más jegy nem létezik. Soha sehova el nem mehetett. Majd koleszos középiskola és azonnal szimat szatyor rock koncert hegyek tetoválás meg ami csak lehet. Szóval a túlontúl nagy szigor illetve a túl nagy szabadság sem a legjobb. Nálunk odahaza pl sosem volt a dohányzás meg az alkohol tiltva. Viszont az a szabály élt hogyha részegen érek haza akkor kint alszom a kutyával. Kétszer kint aludtam azóta semmi alkohol. Oké valami kocintásnyi pezsgő elmegy vagy nagyon ritkán egy ilyen cider vacsihoz de kb 3 havonta egyszer. Akkor meg volt a szabadság megtanultam hogy ez következménnyel jár de eltiltva akkor sem és ma sem vagyok. (be is baszna közel 30 évesen ha el lennék)
Az egyensúly a lényeg.
én ismerek olyat aki "hobbiból" dugatta magát, én pl sosem tudtam úgy találkozni vele hogy első legyek aznap a sorban, diszkó előtt ese 8 felé már el volt kenve a szája
1x majdnem megvolt de inkább elmentünk a haverokkal szelidre fürdeni, utána kicsit morcos is volt
pedig ha tudta volna hogy egy 22 másodperces reszelést hagyott ki akkor biztos örült is volna
dolgozni van nő a házban, fitneszelni kellene
az érkezés időpontja mindig 7 óra volt ez kb mindig tartható volt
1x hívtam csak őket hogy változott a progi, siófokra megyünk, biztos boldogok voltak az éjszakai ébresztőnek
hát semmi extra nincs a lányban, leszámítva az aktivitását, nekem most ingyen se kellene, olyan semmitérő kinézet
pedig birom a hitványakat, de ez a muff nem mozgat meg
ellenben ez a kis hitványságot elfogadnám heti 2x személyi edzőnek, egy éven belül fogynék vagy 50 kilót
https://www.instagram.com/rejaniced/
http://youtu.be/0_lPRu1_0l8
Főiskolán volt egy csávó, reggel 7kor már kiákkt az út mellé, ahol az a kurva állt, aki bejött neki, hogy első lehessen. Masodiknak már nem akarta. Kényes volt...
https://www.google.hu/search?q...
O meg abban nott fel, hogy ki kell nyalni a ferj segget es csak egyutt lehet menni valahova, vagy csak a ferj megy, amig az asszony otthon keszul a ferj jovetelere.
Na meg a lofaszt...
Nekem is mindig mindent tiltottak, mai napig kiakadnak ha egy alkoholmentes sort merek inni, pedig mar joparszor lattak bebaszva... Kicsit alszentek neha...
Az egyensúly a lényeg.
1x majdnem megvolt de inkább elmentünk a haverokkal szelidre fürdeni, utána kicsit morcos is volt
pedig ha tudta volna hogy egy 22 másodperces reszelést hagyott ki akkor biztos örült is volna