Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azon röhögtem amikor haver a superduka-ba állandóan két literrel többet tankolt, és még bónuszként elvertem állandóan
Nézd meg a két blokkot.
Ugyan az a láncos-fogaskerekes megoldás. Sok újat nem tudtak 10 évvel később kitalálni.
Bár annyira nem rossz magoldás, ha már a ducati is áttért rá...
Ezt hol olvastad ?
Ha már V2 akkor TL.

Amúgy is a ktm egy TL koppintás, abból is a szarabb fajta...
Az M5-öt nem szeretem. Mert a tükörben nem látni hogy M5 csak hogy BMW (Főleg az én növésben lévő tükreimben) El is kezdek haladni mert ne hogy mán egy kocsi engem utolérjen, és az anyja kínját nem marad el a seggemből az olyan. Jön mintha én vontatnám fene a pofáját.
Hát ha csajos ha nem én azzal a két enyhén hivalkodó de vélhetően igen minőségi eredményt produkáló kipufogóval szívesen meghallgatnám azt a csajos motort. Mert én azért töredelmesen bevallom bár nem kéne V2 (csak egy konkrét darab) mert a sor 4 simaságát jobban kedvelem de az a mélyről érkező dübörgést főleg két nyitott dobbal megtoldva kibaszottul irigylem a V2-esektől.
Nalátod, eljutottunk oda, hogy a világ legjobbja a fasztra, szóval igazából lehetne akár m5-ös bmw-m is.

Bár valójában lehetne, de egyelőre egy púpnem hiányzik a hátamról
A fasztra nagyon is jó. Meg a Nexia is ami még itt van az udvarban meg Focus. Valójában mindegy csak télen ne fázzak benne meg elmenjen A-ból B-be amelyk autó erre képes az jó autó. Bár kollégámnak konkrét elképzelése van melyik a Világ valaha volt a legjobb autója. Az pedig a céges autó :-D Lehetőleg tankoló kártyával. Az a legjobb járgány a világon.
Attól még nem változtat a tényen, hogy csajos motorod van, és úgy is húzod neki
Na hát ez egy nagyon szar visszavágás volt
Neked meg csajos motorod.
Nem tudom melyik a rosszabb
Haga, tényleg csajos autód van
Ennyi elég volt az autókból, kanyarodjunk vissza az ezres sportmotorokhoz.
Úgyis kiderült ár, hogy a fasztra a világ legjobb kocsija
Amúgy nem nyert
Szerintem öregebb.
Ez a gyönyörűség vagy a fiatalabb?
Moslékkeverő kell az autóba. Nem szeretem az "ótómataváttós"-at
Jó lesz az manuális váltósnak is.
Hát én ezt a szót használom arra mikor még nem tölt a turbó. A régi fordon olyan 2700-3000-nél kezd el tolni. Az újnál olyan 2000 körül.
Autómataváltós nissan qashqai 2 literes benzines fekete.
Mi ez a csodaautó?
Az igazi macsok K51000 gxr-t vesznek nem homi hondát és minimum egy navarra,iparigázcső dögráccsal.
Most váltottál dízelre, "szezon után"?
Szerinted a véleményed mennyire mérvadó nekem

Nyílván hozzám képest egy dagad igénytelen pöcs maradsz akármilyen férfiautót és buzi új 600-ast veszel.
fura lehet ez a ford, nekem egyik dízelben sincs "turbólyuk" csakis dízel
Jó az igaz hogy a turbójukban olyan mint egy döglött hering.