Azért az emberi elme elég butuska. Sok mindent elhitet a gazdatesttel. emlékszel az őzikére. Mikor megálltam mondtam hogy így meg úgy meg simán kikerültem meg hogy megoldottam. A nagy lófaszt. Akkor szentül hittem hogy én oldottam meg. Aztán a videón látszik hogy semmi de semmi közöm nem volt hozzá. A szerencse meg a csillagok állása meg a szél meg a fűzsálak megfelelő hajlászsöge. Még ezeknek is több köze volt a dologhoz. Persze az ember agya elhiteti hogy én voltam a megoldás. De szerintem ez csak kamu. illúzió. A balesetednél is szerintem. Annyira volt max időd hogy a becsapódás előtt megfeszítetted magad, ami lehet hogy segített. De nem hiszem hogy olyan hirtelen bármi nemű helyezkedés meg hasonló történt volna. Csak simán a szerencse megoldotta a komolyabb baj nélkül a helyzetet. De efelett szerintem kontrollod nem volt. (De persze ez csak egy vélemény)
igen, tudatos volt, tizedmásodpercek töredéke, már a szemem sarkában láttam hogy jön, és nincs esély így sem úgy sem, ennyit tudtam megtenni
vmikor nagyon felbaszom az agyam vmin tizedmp-ek alatt, vmikor tök higgadt vagyok, bonyolult a személyiségem nagyon, de így volt minden, ettől még nem vagyok sztem nagy szám, max én tanulhatok tőletek, de igazából sztem mindenben lehet mindenkinek tanulni a másiktól mindig , ha kicsi, ha nagy , nyilván a kicsi többet fog a nagytól :)
Szerintem itt csak a szóhasználat volt rossz. szerencsét kihasználni nem lehet. Max hagyatkozni rá. Vagy lesz vagy nem lesz. Mikor elfogy a tudás jön a szerencse és vagy segít vagy nem. Én legalábbis így értelmezem.
Emellett nem tudok szótlanul elmenni!
Hogyan lehet a szerencsét kihasználni
A másik,hogy írod amikor láttad,hogy elfognak ütni akkor ráhúztad a motort,vagy a gázt ez nem világos,de mindegy is,szóval azért,hogy "jó" helyen találjon el??!!
Ha ezt te tudatosan megtetted akkor itt mind a tanítványaid kell,hogy legyünk!!
Mert olyan reflexek,higgadtság s technikai tudás birtokában vagy ami egyedülálló!!
meg hát tudjuk mi van, féltem a dögöt, ez sajnos nagyban sokszor visszatart kéne venni vmit, aminek mindegy... mindig úgy megyek, az ő biztonsága, így - úgy , amúgy, amennyi szaron keresztülmentünk... nem szeretnék többet ... elég volt ennyi bőven... vigyázni kell rá
volt olyan jelenet, amikor bátrabban mentem vele egy bizonyos szakaszon, mint a régebben motorozók meg az "igazi" gazdája, és nagyon megdicsértek , na az állat volt
Pontosan. Ezzel egyet értek. szerencsére már egy egy szezonban az ilyen szerencsén alapuló megoldásokat már egy kezemen meg tudom számolni. Ezek pedig általában a saját hülyeségemből adódnak. Azaz túlvállalom magam meg hasonlók. Idén csak az őzikés sztori volt az ami para volt és nem én kerestem a bajt. Mert szerintem ott még vállalhatatlanul gyors sem voltam. Lakotton kívül 90+-10-el haladhattam szóval durva sem voltam. Épp akkor épp rosszkor épp rossz irányból jött az őzike de időben át is ért és nem lett baj, szerencse.
szerencsére nem lehet bízni az életed... persze kell, meg jó meg minden: https://motosunday.hu/2017/10/... én is kihasználom , de na, kell vmi tudás is.
vmikor nagyon felbaszom az agyam vmin tizedmp-ek alatt, vmikor tök higgadt vagyok, bonyolult a személyiségem nagyon, de így volt minden, ettől még nem vagyok sztem nagy szám, max én tanulhatok tőletek, de igazából sztem mindenben lehet mindenkinek tanulni a másiktól mindig , ha kicsi, ha nagy , nyilván a kicsi többet fog a nagytól :)
Hogyan lehet a szerencsét kihasználni
A másik,hogy írod amikor láttad,hogy elfognak ütni akkor ráhúztad a motort,vagy a gázt ez nem világos,de mindegy is,szóval azért,hogy "jó" helyen találjon el??!!
Ha ezt te tudatosan megtetted akkor itt mind a tanítványaid kell,hogy legyünk!!
Mert olyan reflexek,higgadtság s technikai tudás birtokában vagy ami egyedülálló!!
Azért csak óvatosan..