#MotorosVandor - DarázsGarázs kipufogó leömlő tisztító VALÓDI TESZT
Saját bőrömön, akarom mondani: kipufogómon teszteltem a DarázsGarázs kipufogó leömlő tisztítóját! Az eredményt elég durva!
Na elég volt ennyi. Elcsapáztam meghallgatni egy monológot. (Hivatalon nevén egyeztetés, vagy vélemény csere) Bár ez a valóságban úgy néz ki hogy bemegyek a főnökhöz a véleményemmel és kijövök az övével. Csak ha ez eddig tartana nem lenne gond de közben lenyom egy másfél órás monológot a semmiről. Miközben komoly erőfeszítéseket teszek hogy az asztalán lévő "Legjobb főnök" feliratú bögréjével ne verjem meg.
Kezded nevetségesen terelgetni a témát, meg próbálod valahogy kihúzni magad ahelyett hogy csak nevetnék és nem napokkal ezelőtti dologra próbálnál meg visszavágni minden hozzászólásoddal. De hát nehogy már egy ekkora motoros sztárnak meg érett komoly embernek akarjon egy fiatal tanácsot adni vicc
Ha te hülyeségeket beszélsz akkor én is
Amúgy köztudott, hogy egy takonynak tartalak, és ezzel nem sok újat mondtam.
Vagy Te azt hitted barátok vagyunk, vagy mi?
hihetetlen mennyire labilis vagy
nem fura hogy a Te beszólásaidra itt senki sem reagált véresen komolyan? mindenki leszarta, bezzeg Te mint egy kislány itt hisztizel
Szerinted mégis miért így írtam le. Én azt is látom magam előtt ahogy belekeveredik röptében abba a kagylós bigyóba a konyhapult felett. Azt csörög össze vissza mint valami megkorosodott hastáncos spiné.
Nem nem az veszélyes. Fatüzeléses kályha ... végén hozzáér azt olyan lesz mint valami megbolondult szülinapi lufi. Körbe körbe röpköd nekem a házban. Aztán akkor sosem mosom le magamról hogy még a guminő is elhagy
Nem fog radesni.