Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jánosom bebuktad.
Nem fog radesni.
#MotorosVandor - DarázsGarázs kipufogó leömlő tisztító VALÓDI TESZT
Saját bőrömön, akarom mondani: kipufogómon teszteltem a DarázsGarázs kipufogó leömlő tisztítóját! Az eredményt elég durva!

http://youtu.be/_o4cpkrU6oA
van valami idióta zene köcsög a főnököm címmel, az miért nem szól ilyenkor?
Persze miután úgy elhagyja magát. A faszt. Na de tényleg mentem csááá
Na elég volt ennyi. Elcsapáztam meghallgatni egy monológot. (Hivatalon nevén egyeztetés, vagy vélemény csere) Bár ez a valóságban úgy néz ki hogy bemegyek a főnökhöz a véleményemmel és kijövök az övével. Csak ha ez eddig tartana nem lenne gond de közben lenyom egy másfél órás monológot a semmiről. Miközben komoly erőfeszítéseket teszek hogy az asztalán lévő "Legjobb főnök" feliratú bögréjével ne verjem meg.
azt hittem hogy feleségül vedd
Kezded nevetségesen terelgetni a témát, meg próbálod valahogy kihúzni magad ahelyett hogy csak nevetnék és nem napokkal ezelőtti dologra próbálnál meg visszavágni minden hozzászólásoddal. De hát nehogy már egy ekkora motoros sztárnak meg érett komoly embernek akarjon egy fiatal tanácsot adni vicc
Aztán meg hívhatom a papot hogy gyászszertartás keretein belül elhamvaszthassam a kis kályhában.
csak nehogy a fejedre
Majd végül feltapad az ablakra és utána szépen lassan lepereg róla mint a ragacs labda.
Ha te hülyeségeket beszélsz akkor én is
Amúgy köztudott, hogy egy takonynak tartalak, és ezzel nem sok újat mondtam.
Vagy Te azt hitted barátok vagyunk, vagy mi?
hihetetlen mennyire labilis vagy
nem fura hogy a Te beszólásaidra itt senki sem reagált véresen komolyan? mindenki leszarta, bezzeg Te mint egy kislány itt hisztizel
cuncimókusok
Szerinted mégis miért így írtam le. Én azt is látom magam előtt ahogy belekeveredik röptében abba a kagylós bigyóba a konyhapult felett. Azt csörög össze vissza mint valami megkorosodott hastáncos spiné.
Ha ti szaroztok engem akkor én miért ne tegyem?
Senkim nem vagy, csak egy nyomorék 22 éves takony.
vizuális típus vagyok
ja ribancok mindenhol , még a szemétdombon is
Nem nem az veszélyes. Fatüzeléses kályha ... végén hozzáér azt olyan lesz mint valami megbolondult szülinapi lufi. Körbe körbe röpköd nekem a házban. Aztán akkor sosem mosom le magamról hogy még a guminő is elhagy
Nehéz napok vannak? így belegázoltunk a kis lelkivilágodba azzal hogy csajosnak neveztük az autódat ? eléggé ideggyenge vagy
az olcsó kurvák világában
egyfolytában csak a "szerelem"
Guminő
Csak az ilyen Zoli és Leviféléknek nincs más hobbijuk, se puncijuk a sexhez