Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A fékre markolást szerencsére már levetkőztem magamról én is.
Dől az, csak előbb megáll.
Mondjuk úgy nem is fog, ha koppra huzzák a féket
Én sem fagytam le szerencsére, de annyit tudtam csak az egész helyzeten segíteni, hogy mást ne törjek össze. Így sikerült annyival megúszni, hogy csak nekem lett anyagi károm meg pár törött csont. Motorral már sokszor jártam úgy, hogy ha lefagytam volna akkor pár autó elejébe beleálltam volna már. Tipikus eset, hogy kijön elém, mikor meglát megijed és megáll az út közepén. Ekkor jön a hirtelen manőverezés, mivel ha nem állt volna meg akkor még el is fértünk volna egymás mellett. Vagy mikor elmérem a kanyart nem beparázok, hanem követem az ívet szemmel tovább és döntöm a motort aztán lesz ami lesz, de nem markolok az elsőfékre egyből és hasonlók.
"Nem akart dőlni ez a köcsög motor!!"
de ha mondjuk egy elédhajtó autót kikerülsz, akkor ott nehezen hitet el az agyad mást
Amúgy kezdőknél ez gyakori dolog. Nem tudok vele mit tenni.
Behajtanak egyenes az árkokba, és utána ecsetelik, hogy de én nagyon döntöttem a motort. Hát a lófaszt
Ott a dl-es videója, tökmindegy mire ül...
Jaj kislány!
Hol írtam bántó vagy trágár dolgot?
Egyszerűen nem hiszem el,hogy te ,vagy más egy ütközés előtti pillanatban még rakosgatja a motort az autó elé,hogy az jó helyen találja el!
Ha pedig sok idő van az ütközésig akkor meg el kell kerülni.
Tudod másnak is lehet tapasztalata és véleménye,nem kell rögtön durcizni
Oks de mikor megálltunk elhitette velem az agyam hogy én voltam a zseni. Aztán a videón meg az látszik hogy közöm sem volt a dologhoz. Átbaszott a saját fejem.
Az az őz olyan kurva gyors volt, hogy a szemed fel se foghatta
Ez azért nem teljesen igaz. A necces helyzetekben én úgy érzem mintha lelassulna az idő, és tisztán emlékszem a dolgokra utána.
Bár nekem elég jók a reflexeim, és nem vagyok hajlamos "lefagyni". Valaki meg olyan típus, hogy görcsberándul egy problémától.
Valószínűleg ez adottság, és nem tanulható. Fene tudja.
Én így törtem össze magam autóval. Megcsúsztam, mondom simán lekorrigálom, nem akadály, aztán egyszer csak jött a fa és feltűnt, hogy közöm nincs az irányításhoz.

Így van előbb stabilan aztán ha az már megy lehet emelni a tempón, bár nem muszáj. mindenki annyival menjen amennyivel saját magának biztonságos.
Utólag mindig egyszerűbb mondani, hogy mit milyen módon lehetett volna kikerülni, de nem mindenki tudja az adott szituációban úgy lereagálni. A kanyarodásról meg annyit, hogy inkább fokozatosan gyorsabban, de stabilan tudj kanyarodni, ami a videón is látszott, hogy megy, minthogy rángasd kanyarban a motort, mert abból szoktak lenni a nagy bukások. Láttalak az x 11-el menni és azt is stabilan tudtad tartani az íven, nem össze vissza rángatva.
Nem ez nem szarozás. Mondom az őzike után én ugyan így gondoltam, csak videó megnézése után gondoltam újra a sztorit. Pedig én is elhittem hogy én aztán mindent megoldottam, pedig látszik hogy nem.
De míg nincs nagyobb baj addig semmi gond emiatt. Sose bizonyosodjon be az ellenkezője.
én meg én vagyok én ltem át, én tudom, mit gondoltam és cselekedtem, persze attól még "szarozzatok" nyugodtan
Volt már néhány necces helyzetem,ütközés is meg vagy félmillió km motoron,szóval én is így gondolom.
Ezért jó ez a szomszéd. Csináltunk anno oda aknát. Úgy van a plafon hogy a legnagyobb blokkokat is ki lehet a kocsikból emelni mert acél gerenda van a plafonban hogy bírjon nagy súlyokat. Is. Minden szerszám ami kell az van. Olyanok is amikről nem is tudom hogy micsodák. És mivel kéz kezet mos alapon szomszédok vagyunk így különösebb munkadíjat sem kell fizetni. Tavaly pl egész télen ott volt a műhelyben a motor kulcsot kaptam hozzá. Minden megcsináltunk. Aztán 4 hónap tárolás és legalább neki 10-15 órányi munkára azt mondta mikor megkérdeztem mennyivel tartozok hogy semennyivel. Letettem az asztalra egy 10-est és mindenki örült.
Van amit már én nem tudok megcsinálni akna és egyéb emelők hiányában. Ezért tis utálom az autószerelést
isten adta szerencsém hogy itt a szerelő a szomszédban. Motort kocsit mindent meg csinál. Már ha itthon van. De ha szervizbe kéne ilyenkor mennem azonnal szaladnak át a szemem előtt a 0-ák
Nem örülök. Ez már akkor megy a szerelőhöz
Átbasznak ezek a nők úton útfélen. Ilyen ez a világ
akkor jó