Na ja, van amit én se tudok. Például normálisan egykerekezni. Vagyis amikor nem a szerencsén múlik hanem akár végtelenségig tudnék úgy menni.
Tudom nagy gondok ezek
Igen, bár nem egyből lehet megtanulni a komplex probléma megoldását, hanem részenként, aztán a rutin meg az évek szépen összeadják az apránként megtanult dolgokat egy egésszé.
Most ezt fogom megolvasni jano és a többiek ajánlása végett. Csak lene rá egy kis időm. Mert ha olvasni kezdem akkor azt a kevés melót is kibaszom az ablakon amit most megcsinálok.
Szintén. Én a motorzás mesterfokon könyvet olvasgattam meg. abból tudatosult. Ki is mentem bálványosra mert mindent ott próbálok ki mert azt ismerem mint a tenyeremet. És csodák csodájára jobb volt. Asszem akkor örömömben mentem is ott vagy 20-30 kört.
Erre jársz add le nálam. Én majd keresek neki helyet. Nem vagyok egy Afrika fan (Kevés ott a tükör sima aszfaltos szerpentin) De a dísztárgyak amik onnan vannak vagy azokra hasonlítanak nagyon tetszenek.
Ejnye, hát nem úgy születtél hogy tudod magadtól
Nekem az öreg motorosok mondták a technikát. Először nem is akartam elhinni, mondván marhaság, meg tök veszélyes, de csak kipróbáltam, és egyszerűen ég és föld a különbség a kontrollban. El sem tudom képzelni, hogy tudtam előtte motorozni.
Ez az a javaslat amikor én azt mondtam hogy a problémákat komplexen kell nézni. Nem adott akadályt kell megoldani hanem egy adott helyzetben látható akadályok összességét kell megoldani egyetlen megoldással. olyan mint a labirintus. Nem minden elágazónál kell eldönteni hogy jobbra balra vagy előre hanem komplexen nézni hogy melyik megoldás vezet a célhoz. Tudom ezt leírni könnyebb mint megcsinálni. De én is erre céloztam korábban.
Nem, nem kerülgetni kell, hanem jó előre kiválasztani a nyomvonalat, hogy mire odaér a motor, neked ne azzal kelljen foglalkozni mi van alattad, csak végre kelljen hajtani azt amit elterveztél. Így tudsz kellően távolra nézni, és ezzel stabilabb lesz a motor is. Nem kell korrigálni.
Még a végén én is nekikezdek amúgy is van egy jó kis afrikai fali maszkom aminek a szeméhez egy ideje már akarok belülre piros dizájn világítást csinálni. Mert így jól is jól mutat ugyan de 2-2 piros leddel a szeménél ördögi lesz. 4 piros ledet meg 2 ceruza elem eltáplál a világ végéig is.
Tudom nagy gondok ezek