Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Miert ne ernem el?! eddig minden motorral tudtam is menni, amit szerettem volna kiprobalni es volt koztuk nehany nagyobbacska dög
Régóta motorozok. Megismertem ilyet is olyat is :)
Mert hulyek voltak, es azt hittek, hogy tudnak a Te szinteden menni.
Nekem nem lenne letelemem utolerni minden aron, de biztosan baszna a csoromet, ha nem menne. Es nincs szegyelnivalo azon, ha nem vagy meg olyan szinten, mint egy sokkal tapasztaltabb tarsad.
Amugy meg van bennem eletoszton, nem szeretnek megdogleni ido elott.
Nemk ell ahoz pengeélen menni. Én ha valakitől lesni akarok akkor részletekre figyelek. Lábtartás üléspozíció kormány fogás. HAsonlók. Ahoz meg nem kell gyorsan menni.
Milyen ismerőseid vannak neked?
Én mondtam ha lebabázol és már minden ok itt a malac nagyon szívesen kölcsön adom egy próbakörre :-D Ha eléred a kormányt :-D
Ahhoz sokat kellene együtt mennünk. Már óvatos vagyok az idegenekkel. Több embert nem akarok árokbol kihúzni. Eddig harmat sikerült. Volt aki tk-rá törte a motort.
Nem is a Tiedet kertem, csak egy olyat, mint a Tied bar ha akarnek, tudnek szerezni egy busat is, de igy is azt hiszi a srac, hogy eselye van nalam, nem akarom ala adni a lovat......
Igen viszont én a mondáshoz tartva magam mindig fejlesztem magam. Mindig figyelek mások hogy csinálják hogy dolgokat lessek el tőled vagy Emesétől vagy bárkitől. Mert mindig van jobb és persze a saját határaimat így is át át lépem amiből lehet baj. De ezeket a határokat tudatosan egyre próbálom tágítani hogy egyre kevesebbszer kelljen a szerencsére hagyatkoznom.
Ebben a mondás értelmezésben és az ehhez való ragaszkodásban nem tudom mi hibát látsz. Mert én ezt a mondást így értelmezem.
Majd megkerdem a vizsgabiztost, hogy neki hol kell nezni. Amugy azt hiszem csak egy keplet van ra, de fogalmam sincs igy fejbol
De en azert nem adok 30-40-50 e ft-ot, hogy 1-2 napra kibereljek egy motort, pedig szerettunk volna egy Triumph Tigert, de rengetegbe kerul. Abbol a penzbol inkabb elmegyunk 2 sajat motorral Ausztriaba...
Es azt is megtanultam, hogy sajattal gyakoroljak, ne masen. Tobbet tanultam Tommoton, mint a Honda Safetynel.
Ha meg ingyen kapnek lehetoseget, szo nelkul elnek vele
Á szerintem 5ember van a földön aki felülhet a motoromra :)
Azt nem tudtam, hogy a már beírt adatot lehúzzák, honnan tudom meg pl. egy típusnak a gyári adatait? Mondjuk van haver akihez járok, de nem akarnám 100X basztatni vasárnap délután, hogy nézzen már utána az épp aktuális jelöltnek, lehet, hogy elküldene a 3-nál a vérbe.
Vagy amikor topa vagy. Hagyjuk már ezeket a nagy mondásokat. Neked is annyi eséjed van megdögleni mint nekem vagy emesének.
Talán van pálya itthon is ahol lehet gépet bérelni esetleg oktatással is.
Ilyenkor mindig Elhunyt barátom mondása cseng a fülemben
"Akkor esel először igazán nagyot mikor magadnak is elhiszed hogy már tudsz motorozni."
Mondanam, hogy rendben, de szetunnad magad mellettem. Ha tudnek se tudok menni gyorsabban, mint amennyit a motorom bir , de ha adsz alam egy hasonlo karakterut, szivesen kiprobalom
Járok Rétságra és a 2/a-s szerpentin széle tele van kereszttel, mivel elég lassan tudok felcammogni néha a neveket is elolvasom, van köztük állat jól menő ismerős, tényleg nagyon tudott......hát eccer nem adta ki.
Nagyon sokaknak fel lett huzva a vontathato tomege is es 1-2 eve kijott egy uj szabalyzat, szoval a muszakin is lehuzzak a valos tomegre ezeket... Vicces mikor a 700bol 300 koruli ertek lesz... Sokan le is vetetik inkabb a vonohorgot, mert mar nincs ertelme igy.
Szoval ha veszel masik autot, nezd meg az adatait, hogy azok gyariak e...
Én fogok is élni a lehetőséggel. Nem szégyenlek a jobbtól tanulni.
Nem kíváncsi vagyok. Mert érdekel. A kritikából szerintem sokat lehet tanulni. De ez a tanulás más ember kritikáján is alakulhat. Tudom ilyenkor csak fossuk a szót róa de mikor kimegyek ismerős terepre az ilyenek eszembe jutnak és próbálgatom a kritikában hallottakat és ha jobb akkor használni kezdem. Így fejlesztem önmagam.
Gergőnek is mondtam. Motorozhatunk együtt :D
Erre én is odafigyeltem. Igaz kicsit (olyan 20-30 kg) túl voltam rakva de én is megnéztem hogy mekkora a fékezetlen és a fékezett vontatható tömeg. Asszem 650 Kg volt ráfutófék nélkül meg 1200 kg ráfutóval.
Szarj ra, unatkozik
En tisztaban vagyok a hibaimmal, O meg nincs tisztaban az egojaval az ego meg nem egyenlo a tudassal
Nem vontathatja, a forgalmiban benne van a fékezett és fékezetlen vontathatóság, épp ez a bajom az ignáccal, hogy csak 800 fékezettet vontathat és nagyobb futót kéne húznom, de nem fogom, vagy lecserélem vagy a a futót cserélem mert hát csak a nagyobb alapterület kell, a súly nem lesz több. A rendőrök már rámentek erre és több méztermelő ismerősöm mondta, hogy biza megnézték az adatokat.