Meg mindig tőlem akar itt par ember motorozni tanulni.
Vezettem mar bele par ilyen kis taknyot az árokba úgyhogy gyertek :) aztán ment a sírás rovás z i tenziv osztályon :) persze azóta is engem utalnak :P
NA NANANANANANANA
Maradjunk a Jano autójának szidásánál. A Hondát nem bántani!!! Bár azt elfogadom hogy a ZX10 R1 GSXR és CBR körül talán a legkezesebb egyben leg komfortosabb és egyben leg közútbarátabb a Honda. Bár egyiket sem próbáltam de a tesztek és olvasott dolgok alapján ez jön le. Mondjuk hogy ez most előny vagy hátrány azt meg már döntse el mindenki maga.
Na a 4 nagy közül a zx10 és az R1 penge sportoló a gsxr kényelmes a honda meg a punci.
Ez a z generáció már ikább csak mertoszexuális a gépjárművek terén is.
Sorold a dolgokat hogy mik azok amikben a tl blokk a jobb, ne csak a levegőbe beszélj mert kibaszott gáz hogy ezzel akarsz visszavágni a csajos autód van beszólásra
Jöjjön még egy triumph fikázás is. Ők is a tl-t koppintották le ?
Na egy olyat azért kipróbálnék. De amit szívesen birtokolnék V2-ből az még mindig nem ez. Abból hangvillást szeretnék egy MT01-et. Tudom hogy nem erőmű. Sőt inkább csak amolyan nakedesített sport csopper. De azért 1670 ccm és 2 henger. Valami kis találkozón azt néztem hogy alapjáraton az ekeidom rendszámmal együtt úgy csóválja magát egy idő után mint valami kajla kiskutya tenné. Kibaszott vicces.
Akkor a tl megy egy vfr koppintás ? Ott is ott a fogaskerék.
Mit nézzek a két blokkon ? Azt hogy v2-es mind a kettő de más a hengerszög? Ugyanott van a vízpumpa igen. Más egyéb mit koppintottak ?
A vtr is egy tl koppintás?
Ugyan... faszságokat ne beszélj azért mert azt mondtuk hogy csajos az autód.
Szar dolog utána egyeseknek egy tk-rá tört motor felett buslakodni :P
Vezettem mar bele par ilyen kis taknyot az árokba úgyhogy gyertek :) aztán ment a sírás rovás z i tenziv osztályon :) persze azóta is engem utalnak :P
Erre átült egy csopperből punciezresre.
Pedig csak uncsiból froclizzuk.
Maradjunk a Jano autójának szidásánál. A Hondát nem bántani!!! Bár azt elfogadom hogy a ZX10 R1 GSXR és CBR körül talán a legkezesebb egyben leg komfortosabb és egyben leg közútbarátabb a Honda. Bár egyiket sem próbáltam de a tesztek és olvasott dolgok alapján ez jön le. Mondjuk hogy ez most előny vagy hátrány azt meg már döntse el mindenki maga.
https://m.ebay.com/itm/Welmoto...
Vérnyomáscsökkentőt szedd be
Ez a z generáció már ikább csak mertoszexuális a gépjárművek terén is.
Jöjjön még egy triumph fikázás is. Ők is a tl-t koppintották le ?
Annyit elmondok, hogy haveromnak egy idősebb TL-je, mert annyira bevált neki a duke
Lényegében mindegy is, akkor sem tudott a ktm sok évvel később extrábbat villantani. Ráadásul még szarabb is lett az LC8 blokk.
Mit nézzek a két blokkon ? Azt hogy v2-es mind a kettő de más a hengerszög? Ugyanott van a vízpumpa igen. Más egyéb mit koppintottak ?
A vtr is egy tl koppintás?
Ugyan... faszságokat ne beszélj azért mert azt mondtuk hogy csajos az autód.