régen a metróban a sajátmárkás aro termékek tök jók voltak, és kb fele volt árban volt mint a többi "márkás" termékek és sokkal ízletesebbek is voltak, a babos cuccok kb olyank voltak mint otthon
nekem nagyon finnyás a belem 2 karika párizsitól fosok fél napig, de azoktól nem kellett budira futni
mostanában nem ettem páncélost, szóval nem tudom ilyenek-e
???
Hogy hogy ?
Nyergessel igen. De egy sima személy utánfutóval szerintem ugyan annyit lehet menni szabályosan a pályán mint simán futó nélkül. Nem tudokolyanról hogy utánfutóval más sebességek szabályoznak alapból. Persze olyan táblát láttam már hogy a futós kocsik nem előzhetnek. Ilyet pl a németeknél láttam. De a sebességkorlátban nem tudok változásról.
Én nem tudom én ettem már jó konzerv kajákat. Azért ez már nem a löncshűs bő zsírban kategőria. Már egész finomnak mondható készétel konzervrek vannak.
Pontosan erre gondoltam én is. Ott van két oldalbozom meg a még nagyobb hátsó soboz. Meg egy üres hely mögöttem. Ha a mtorozás a lényeg ennyi hellyel 1 de akár 2 hétre el tudok tűnni. Úgy hogy nem éhezek meg semmi. Ott és akkor állok meg kajálni ahol akarok. Aztán goo tovább. Motors kirándulós eltűnés nekem ilyen.
Otthon én sem, de most egy frissen agyoncsapott pisztrángot kibelezni, és beledobni a fűszeres vajba és megsütni serpenyőn nem egy nagy téma és nagyon finom
Tsanyi. Ha nagyon rámegyek a fillérbaszásra. Feldobom az oldaldobozokat bevágok 3-4 gyíkhúst a dobozba. Kenyér van kint is. Ha motorozni megyek akkor úgy sem fogom végigeni az éttermeket. Hanem akkor megyek látástól vakulásig.
Amikor fater ilyen alacsony tempóval fillérbaszósat játszott. Az olyan 70-max 80-as tempót jelentett a Siófok Szekszárd vonalon. Hajnalok hajnlán. Nem sok mindenkit tarott fel. Akor tudott ilyen alacsony átlagokat hozni. Én meg mondom 100-110 pályán futóval. Nem is igazán volt érdemes gyorsabban menni. Mert a futó merev volt nincs benne rugózás és egy nagyon picit túl is volt rakva. Hajlamos votl a bekígyózásra. Így nem verettem ennél jobban. 2 motorral viszon különösen zsebkímélő volt a dolog. Mert a lagóvatossabb kézzel sem lehet 10 liter /100 alá vinni a kis Zümmögöt meg a malacot. együtt. De szerintem még a 12 liter/100 is elég szűkös lett volna. Így meg Euró alatti dizelből pacsáltam el legrosszabb esetben is 6 litert 100-on
De, csak nem akarok csöveskedni, abból elég itthon is, ha hatalmas beosztásból kell, hogy álljon a szórakozás akkor az már nem szórakozás hanem számolgatás. Pont ezért nem szeretek keletre motorozni hanem inkább nyugatra, nyomort látok itthon is, ki a bánat kíváncsi rá.
És ha nem étteremben eszel akkor már nem is tudod magad jól érezni?
Egyszerű nyaralós kaját ki lehet hozni olcsón és éhezni sem kell.
Pár konzerv, téliszalámi, zacskós leves, tea, cukor kis helyen elfér egy hétre. Kenyeret, meg friss zöldséget, krumplit, tésztát mindenhol lehet olcsón venni.
Osztrákoknál pisztráng is van, tengerparton meg halpiac.
Kurva jó kajákat tudok összeütni ilyen semmi alapanyagokból, 15 perc alatt a kempingfőzőn.
Szállásból sem a sátor mindig a legolcsóbb. Általában félre eső helyekren szezonon kívül (pl sípálya mellet nyáron) olcsóbb a szállás mint nálunk egy sátorhely.
Olaszoknál Toscana szívében 144euróért komplett házat béreltem egy hétre. Annyi hogy messzi volt a bekötő úttól, de olyan csend és nyugalom volt ott, hogy bőven megérte. A teraszunk egy olajfa ligetre nézett, egy gazdaság mellék épülete volt, amit kiadtak egy kis extra pénzért. Osztrákoknál is hasonló helyen kaptunk szobát úgy hogy este bekopogtunk egy cimmer ferihez.
mondjuk én most hétvégén lófaszt sem ettem, vittem vattacukrot , aztán annyi, meg kekszet szoktam, inkább az időt sajnálom az evésre, igaz mindig nem megy az ebédelgetés sem, de nyaralásnál tuti, meg néha egy - egy kiruccanásra is belefér
nekem nagyon finnyás a belem 2 karika párizsitól fosok fél napig, de azoktól nem kellett budira futni
mostanában nem ettem páncélost, szóval nem tudom ilyenek-e