Majd idővel. Most legen meg a bőr. a mostani felső cordura amim van nem rossz. legalábbis egyenlőre nem tűnik annak. Aztán majd ha bőr meg van és felengednek egy pályára és netalántán kifogyok a mostani cordurából akkor majd körbe kukkantok én is a Scott és már egyéb márkák között. Így most még erősen kilógok azok konfekció méreteiből.
Nem biztos.
Rágugliztam és elég sok oldalt hoztak ki ahol ugyan így jártak a vatta új brembo tárcsával. Szóval lehet mégis kínából kellett volna hozatnom a tárcsákat
Nesze neked brembo, meg faszom...
De azért azt el kell tényleg ismerni hogy egy minőségi komoly márkától messze van. Királylány is vagy 4-5-ször vitte már a Shoxos nem nyári hálós szar Corduráját is mert hol a varrás hol a zipzár hol valami más engedett el. Tehát tényleg nem a minőség netovábbja. De hát ez van.
Az én nyári occsós shoxos régi kabátom is kb annyit védett mint egy hosszú ujjú poló kb. A frissebb cordura azért egy fokkal jobb. Főleg mert az most méretben is jobban passzol.
Nekik csajos, én meg leszarom. Kétezres benzinmotor létére 7,5-8 litert eszik attól függően, hogy mennyi a város, vagy autópálya.
Télen fel tudok menni a hegyre, mert az összkerékhajtás jó dolog. Szóval bekaphatják
Akkor megsugom, hogy anno 10x eve mikor kijott eloszor a Qasqhai nekem is baszottul tetszett de mara megtanultam, hogy a varosi crossover kurvara semmire sem jo, akkor inkabb szimpla egyteru, ami randa, de praktikusabb, foleg ha normalis motorral veszel egyet
Lányom is turánnal jár csak dízel ültetve olyan magas mint egy 4es golf és 20as kerekei vannak meg 200ló még egyszer annyi nyomatékkal dojcse nagynavi aszomfaszom mindenféle szarral tele...
Lehet varratnod kellene... Jobb hijan... Bar arakkal nem vagyok tisztaban ilyen teren, de talan megerne osszesporolni egy megfelelo ruhazatra, amin pl olyan beallitasokat szerkeszthetnel, hogyha fogysz, faszan lehessen meg 1-2 meretig igazitani
Ez olyan mint a mini.
tuti csaj ül benne...........ha pasi akkor fazonírozott borostásszakállas buzi.
Amúgy nálunkhelyileg az ovodamenetben van kurvasok,és mind csaj vezeti.
Amugy en se ertem mitol csajos a Qasqhai... Nekem meg egy baratnom szerint, hullaszallitom van 1.6 benzin Touran apam se volt normalis mikor Anyamnak ezt vette... Alatta 12-13 l-t evett, mert keptelen egyenletesen vezetni, nekem atlagban 9,5 korul, ha lassabban haladok 8 ala is leviszem szerencsere mar nem kell sokat utaznom, igy nem tankolom havi 3x azt a dögöt
Rágugliztam és elég sok oldalt hoztak ki ahol ugyan így jártak a vatta új brembo tárcsával. Szóval lehet mégis kínából kellett volna hozatnom a tárcsákat
Nesze neked brembo, meg faszom...
Enyimen csak Audi felni van nyaron
Az én nyári occsós shoxos régi kabátom is kb annyit védett mint egy hosszú ujjú poló kb. A frissebb cordura azért egy fokkal jobb. Főleg mert az most méretben is jobban passzol.
Télen fel tudok menni a hegyre, mert az összkerékhajtás jó dolog. Szóval bekaphatják
tuti csaj ül benne...........ha pasi akkor fazonírozott borostásszakállas buzi.
Amúgy nálunkhelyileg az ovodamenetben van kurvasok,és mind csaj vezeti.