Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem adod el? Pont egy ilyen kéne, az enyém csak 2m hosszú és most kevés az új feladatra.
Pontosan, semmi értelme manapság, a zsigák, skodák, varnyúk idejében még talán, de ma már a leghulladékabb autónak is olyan futóműve, hajtáslánca van, hogy semmi gond nem lenne ha pl. 110-120-ra emelnék pályán és 90-re lakotton kívül a sebhatárt a futónak.
nekem van egy nagy futóm(250x125cm plató) az önsúlya is 250kg, az tök fasza, a fékét nem használom mert inkább toljon mint össze vissza fogjon, az se pattog, de húztam nemrég kicsiket azok katasztrófák
Azért kell, mert - mint már írták - az utánfutó alatt nincs rendes futómű, fék is csak jelképes, balesetveszélyes gyorsan menni vele.
Nem sokat futóztál ugye ? egy rosszul eltalált súlpont és a futó úgy nekilöki a szalagkorlátnak az autót hogy öröm nézni.
Jó persze értem én szabály be kell tartani. De ez megint egy akkora rohadt nagy faszság hogy hihetetlen. A mai alaphangón 100-150 lóerős sima személyautóval azért mert ott van mögötte plusz 250 Kg azért kell 80-al menni a pályán. Hát ez bődület nagy faszság.
Én is simám megyek annyival a futóval mint nélküle legfeljebb a pénztárcám bánja pedig 84'-es a futóm és nem rángat.
Jó de pl az esetemben ott van mögöttem 650 Kg vontatott tömeg. Meg kb 1,5 tonna a kocsi. Az öblösebb dízel kellő nyomatékkal halad. Most mi francért ekecsüljek 70-el a lakotton kívül mikor nyíl egyenes za út senki sehol a kocsi bírja. És mondjuk az arra járó autókat sem tartanám így fel. A futó nem pattog a cuccot nem hagyom el róla. Akkor meg mi a francért kellene 90 helyett 70-el mennem.
Az átnézőpont, nekem nem megy, túl jó a periférikus látásom, nagy szögben tolja elém a képeket, de ezen kár tovább rugózni, nem vagyunk egyformák.
Itthon minek ennék konzervet?
Az azért kell, ha unom a téliszalámis zsemlét, és az otthonról hozott rántotthús már megszáradt
a futók jelentós többségük egy hoki fos szar kis tákolmányok, a kicsik már 60 felé is pattognak
Csak a nézőpontot kell megtalálni
Még mindig olvasd tovább, a nyerges sem mehet 90-el.
Hát megnéztem. A KURVA ANNYUKAT.
A nyerges mehet 90-el én meg a futóval csak 80-al. Hát ez mekkora kibaszott nagy parasztság már. Mi a faszom értelme van hogy feltartsam a forgalmat. Hát ez akkor nagy faszság mint ide Jeruzsálem.
Ezen most ki vagyok akadva.
Nekem a természeti szépséget erősen rontja ha a környezetében nyomort látok mert akkor én már csak azt tudom látni, nyilván nem vagyok jól bekötve, hidd el én is örülnék ha le tudnám szarni a többiek kínját.
Ininek van igaza, sikerült átugranod a tanfolyamon a futós részt, csak annyival mehetsz mint a többi tgk legfeljebb előzhetsz.
Jó az, csak tudni kell melyik a jó,, és roppant kényelmes ha nincs kedved főzni.
Ide is oda is járok akkor hova nézek ?
Totál nem értem a logikádat, Erdély gyönyörű és csak azért nem motorozol arra mert sokkal lemaradottabb mint mi ? Montenegro, Albánia meg mégjobban lemaradott viszont csodás. Biztos nem hagynám ki csak azért mert elmaradottabb.
Konzerv palacsinta. Meg konzerv polip. Bár a tengeri herkentyűidet inkább hagyjuk ... "Rámnézett "
Nagyon nem kellet fillért kefélni, valahogy mindig megtaláltuk a módot a dolce vita-ra, ez nekem soha nem a pénzen múlott.
Sőt azt kell mondanom, jobban élveztem mint most hogy csak a MasterCardot rakom zsebre.
Annyi hogy indulás előtt igényelt nagyobb tervezést, utána már csak élvezni kellet.
hiszed........
nézz csak utána, max a 80
ne bántsd a cicapocakom
Én valamiért inkább azt nézem, hogy mivé szeretnék válni és mit elérni (még ha nekem már nem is sikerül, de az utódoknak még talán) és a jó példát nézegetni. Nem vágyom vissza a múltba, tudod, aki állandóan hátranéz az mindig a seggét bámulja.
de én mondjuk palacsintát vagy polipot akarok a cicapocakba egyed te a konzervet!