Pontosan, semmi értelme manapság, a zsigák, skodák, varnyúk idejében még talán, de ma már a leghulladékabb autónak is olyan futóműve, hajtáslánca van, hogy semmi gond nem lenne ha pl. 110-120-ra emelnék pályán és 90-re lakotton kívül a sebhatárt a futónak.
nekem van egy nagy futóm(250x125cm plató) az önsúlya is 250kg, az tök fasza, a fékét nem használom mert inkább toljon mint össze vissza fogjon, az se pattog, de húztam nemrég kicsiket azok katasztrófák
Jó persze értem én szabály be kell tartani. De ez megint egy akkora rohadt nagy faszság hogy hihetetlen. A mai alaphangón 100-150 lóerős sima személyautóval azért mert ott van mögötte plusz 250 Kg azért kell 80-al menni a pályán. Hát ez bődület nagy faszság.
Jó de pl az esetemben ott van mögöttem 650 Kg vontatott tömeg. Meg kb 1,5 tonna a kocsi. Az öblösebb dízel kellő nyomatékkal halad. Most mi francért ekecsüljek 70-el a lakotton kívül mikor nyíl egyenes za út senki sehol a kocsi bírja. És mondjuk az arra járó autókat sem tartanám így fel. A futó nem pattog a cuccot nem hagyom el róla. Akkor meg mi a francért kellene 90 helyett 70-el mennem.
Hát megnéztem. A KURVA ANNYUKAT.
A nyerges mehet 90-el én meg a futóval csak 80-al. Hát ez mekkora kibaszott nagy parasztság már. Mi a faszom értelme van hogy feltartsam a forgalmat. Hát ez akkor nagy faszság mint ide Jeruzsálem.
Ezen most ki vagyok akadva.
Nekem a természeti szépséget erősen rontja ha a környezetében nyomort látok mert akkor én már csak azt tudom látni, nyilván nem vagyok jól bekötve, hidd el én is örülnék ha le tudnám szarni a többiek kínját.
Ide is oda is járok akkor hova nézek ?
Totál nem értem a logikádat, Erdély gyönyörű és csak azért nem motorozol arra mert sokkal lemaradottabb mint mi ? Montenegro, Albánia meg mégjobban lemaradott viszont csodás. Biztos nem hagynám ki csak azért mert elmaradottabb.
Nagyon nem kellet fillért kefélni, valahogy mindig megtaláltuk a módot a dolce vita-ra, ez nekem soha nem a pénzen múlott.
Sőt azt kell mondanom, jobban élveztem mint most hogy csak a MasterCardot rakom zsebre.
Annyi hogy indulás előtt igényelt nagyobb tervezést, utána már csak élvezni kellet.
Én valamiért inkább azt nézem, hogy mivé szeretnék válni és mit elérni (még ha nekem már nem is sikerül, de az utódoknak még talán) és a jó példát nézegetni. Nem vágyom vissza a múltba, tudod, aki állandóan hátranéz az mindig a seggét bámulja.
Az azért kell, ha unom a téliszalámis zsemlét, és az otthonról hozott rántotthús már megszáradt
A nyerges mehet 90-el én meg a futóval csak 80-al. Hát ez mekkora kibaszott nagy parasztság már. Mi a faszom értelme van hogy feltartsam a forgalmat. Hát ez akkor nagy faszság mint ide Jeruzsálem.
Ezen most ki vagyok akadva.
Totál nem értem a logikádat, Erdély gyönyörű és csak azért nem motorozol arra mert sokkal lemaradottabb mint mi ? Montenegro, Albánia meg mégjobban lemaradott viszont csodás. Biztos nem hagynám ki csak azért mert elmaradottabb.
Sőt azt kell mondanom, jobban élveztem mint most hogy csak a MasterCardot rakom zsebre.
Annyi hogy indulás előtt igényelt nagyobb tervezést, utána már csak élvezni kellet.
nézz csak utána, max a 80