Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha végeztél jöhetsz hozzám. Itt is van még egy adag rönk formájában. Ezzel folytathatod ha jó a lendületed
25fok, sehol egy felhő, hajnalban sem volt köd. Igazi őszi motoros idő lenne ha nem fát vágnék
Jó persze én is szétkapom a télen. Le kell takarítanom a lengővillát meg a farkát hátul mert ugye nem szeretem a láncvédő burkolatot így tiszta retek a farokidom alja Meg ugye a kötelező cuccok. De erre van számomra a tél. Szépen nyugisan amolyan terápiás jelleggel mindig csinálok rajta valamit. Így bár továbbra is nehezen de azért egy fokkal vállalhatóbban vészelem át a telet. Aztán tavasszal csak kulcs elfordít és Ősz végéig mindenféle gondtól mentesen lehet menni mindenhova (Csak legyen elég abroncs meg szabad időpont a gumisnál )

Teló olajban én is gondolkodok bár én 2 éve cseréltem. Ha nem folyat nem ereszt mennyi ezeknek a kihordási ideje? olyan 25.000 Km lehet bennük meg 2 év.
tyááááááááááááá!!!
Te is...
bekaphatod.
Ez azért nem teljesen igaz. A Hondát is karban kell tartani. Télre lesz melóm. Haver is hozza majd a TL-jét futómű szervízre, meg valószínűleg át is építjük a hátsó csillapítást.

Aztán az enyémen se ártana 12 év után átnézni, letakarítani a futóműnél mindent. Ebben se votl teleszkópolaj cserélve szerintem
Amúgy már itt is rendben van az idő.
süt,nem kicsit.......
itt már száll fel végre , alakul a látkép
olyan köd van, hogy nem látok az orromig se
Szóval ...
elmész motorozni ?
Hètvègèn bakonyi 3om P-s buli!
az is jó sport!
Na baccameg... Tulteljesitettunk?
Gyerekcsináló idő van szóval...
nem hiszem hogy lejutok, de ha mégis, kulcsom van, telefon van
Ezt a kérdést én elengedem mert az már ismert általad.
hétvégén kinek mi a terv?
Hát ilyen ez a szerencsétlen Honda mindig mikor szerelésről meg a mit hogyan kell javítani az adott motoron dologról szól a téma jön egy bunkó Hondás és bedobja hogy "Hondám van" akkor a téma mindig elhal.

Nagyon sajnálom. Nem akartam

.
Megölted a bulit
A válasz csak annyi hogy HONDA
Ha sikerül akkor semmi.