Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Van egy kazal 1,6–1,8 körüli vackom,sose teszi fel senki az ilyet már.
Na ez az. AZtán 3 év után mit kezdek azzal a 6 alíg kopott elsővel? Homokozót csinálok belőle. Elsőből nem kell tartalék max 1 de a hátsóból kettő sem ártana meg. Főleg nálam. Tudod milyen tempóval fogynak nálam.
Mondtam neked hogy szar gumi. Nem hitted el :D
Persze hang és összkép. Jelenleg egy alapjaiban sötét motoron ott virít az a két böszme nagy fényes hurkatöltő és semmi hangja nincs. Ha már egyszer lassú vagyok legalább legyen hangos
Ezzel lehetne világgá menni :D
Hogyne, kőbányai gyerek vagyok
A rózsaszín pacsker.........
Lehet hogy kellene variálni, de ezt ott élőben kéne kitalálni Nekünk ilyen bajunk nincs, mi jó motorokat vettünk
Bár lehet itt akármilyen csúcsfutómű meg geometria ha egy szar gumi elbassza az egészet.

Van is kicsipénzért egy eladó szett Dunlop Sportsmart2-esem 4mm mintával kb. Gergő érdekel hmmm ?
Azert kell szetben venni. Pl. Tartaléknak egyik ha jo pl első. Elteszed. Ennyi
A rugó rendben utasra van lőve szóval azzal nincs gond. Mondjuk még két klikk van rajta felfelé. De az is biztos hogy a sok autópálya idén sokat zabált a hátsóból míg az elsőt nem bántotta.
Hol lehet kapni első doboztartót?
Pedig az mekkora szerencsi mikor egy havernál akad egy használt gumma mert előző este szövetig kopott az előző és másnap meg jelenésed van valahol az isten háta mögött. Olyanor de jól is jön eg használt a havernál. (Vagy idehaza)
Lehet a súlyához való hátsó rugó sem ártana. Vagy az előfeszitésen tekerni, hogy az eredeti vázgeometroa meglegyen amit gondolom kb 70-80kg-rá terveztek.
Nem is tudtam . Azt hittem azzal kell a pink hajam szárítani.
Meg a szombathelyi buherbanda a titkos műhelyből.
http://youtu.be/BQ0pv_jcRkQ
Es mit akarsz újat meg miert? Hang?
jól betanultad a sablon dumákat...
Nem, nem kell a levegőben legyen az eleje, egy kicsit hátrébb kerül a súlypont és már a hátsót terheli nagyon, kanyarban meg ha nem is húzza, zabálni fogja a gumit.
Tudod az egy olyan dolog ami a motorban a robbanások után keletkező égésterméket kivezetik a motortól egészen magad mögé ahol távozik hátborzongató hanghatás kíséretében. Ez a kipufogó
Te tudod azert a kipufogórol mesélj majd nekem
Idén télen új készlet de ha hasonló távot megyek jövőre akkor nekem kéne még egy készlet Július magasságában. De ha akkor nem durva az első abroncs kopásképe akkor csak egy hátsó lesz beszerezve.
Az látod lehet. Még egyenlőre csak a kihajolós ellenkormányzós technikával fordulok. Nem kúszok mászok a nyeregben jobbra balra.
Meg hát használt gumit sem veszünk.
A cbr es a TL közt jól kijőn ez a súlypont különbség. De inkább a kormány stabilitásában jelentkezik.
Ettől függetlenül ha Gergőnek annyira a levegőben lenne az eleje akkor pofára esne tapadás nélkül.
Szerintem még nincs annyira durva kanyartempoja. Lehet a súlyt is rosszul helyezi.