A klímához felhasznált vizet egy zárt körben keringesd egy pici szivattyúval, a keletkezett hőt meg felhasználhatod a hálózati víz előmelegítésére amiből a boiler csinál használati melegvizet. Igazából a boiler betáp vezetékbe kell tenni egy tárolót az a legjobb.
én nem találtam
lehet valami spéci cucc van sok-sok-sok 10 ezerért de épeszű árban semmi sem volt
a centrifugál szivattyúkat meg nem lehet lelassítani mert akkor nem szívja fel, ha szűkíted akkor meg túlhevül a motor
szóval szerintem ez egy olyan projekt ami kurva jól hangzik de megcsinálni vagy lehetetlen vagy annyiba kerül hogy értelmetlen
merülő nem jó mert nem tudom leengedni a csőbe, egyrészt 50es a cső másészt meg van egy y elosztó benne visszacsapószelepekkel
emelni nem sokat kell neki
Demá!!! Csak a vizsgán volt lassu! Csehszlovák sorhengerfejes Zetor motor. A turbót levettem róla! Lehet vele tárcsázni,menet közben permetezni,és egyoldalra billenteni!És ami a lényeg, hogy keveset fogyaszt!!
Rendben előszedem Kedden az irodában a katalógusokat. Megnézem mit lehetne. Ha gázos a kút akkor tutira merülő szivattyú kell mert akkor lesz gond a lelevegősödés. Valami alacsony szállítású kapacitású membrán szivattyú kell. Mekkorát kell emelnie ?
nekem még a 800 is rengeteg ilyen 1-200 kellene óránként, egy dac ablakmosó szivattyúval volt próba(olyan fogaskerekes mint az olajszívattyú) csak kinyiffant a rámókolt 12vos motor, de a garázsban működött a rendszer
a műanyag kútból a felszívás a bonyolult meg egy kicsit gázos is a víz
Ini ebben tudok segíteni. Ha megmondod mekkora vízhozamot akarsz és milyen magasra megmondom hogy merre nézelődj. De extra emelési magasság mellé kis vízmennyiséget kívánsz akkor egy vákuummembrán szivattyú kell neked. Nekem is olyan vana mi hatékony munkaponton 40 méter emelési magasság mellé olyan 800 litert tud óránként. DE egy szivattyú nyomó oldala szabadon szűkíthető. Azzal nem teszel benne kért. Úgy csökkentheted a vízhozamot. Én nap mint nap ezzel foglalkozom a melóban csak a nagyobb ligába tartozó gépekkel.
én a műanyag fúrott kútból akartam kiszedni vizet a légkondihoz, de problémás volt a vízhozam, nem találtam olyan szivattyút ami kevés vizet szív de van ereje is, aztán a felszívott vizet meg el lehetett volna a kertbe vezetni
locsolni úgy is kell és így meg lett volna oldva egy kis plusz áramból a hőmérséklet csökkentés
de csak ha nagyon ráérsz és unatkozol
lehet valami spéci cucc van sok-sok-sok 10 ezerért de épeszű árban semmi sem volt
a centrifugál szivattyúkat meg nem lehet lelassítani mert akkor nem szívja fel, ha szűkíted akkor meg túlhevül a motor
szóval szerintem ez egy olyan projekt ami kurva jól hangzik de megcsinálni vagy lehetetlen vagy annyiba kerül hogy értelmetlen
emelni nem sokat kell neki
a műanyag kútból a felszívás a bonyolult meg egy kicsit gázos is a víz
locsolni úgy is kell és így meg lett volna oldva egy kis plusz áramból a hőmérséklet csökkentés