Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a sárvédő takarja,de mégis van bogár rajta és az elég is a szimering ajkát kifordítsa és könnyezni kezdjen.nekünk bevált....
A fasz üsse ki a szemed...
Kivenni mindenkép szopás , nálam az egész sárvédõt lekell venni a felsõ csavar miatt . De télen van mkndenre idõ .
Nesze.
a motoros boltos haver hozta...
Csak kérdeztem. Kíváncsiság. Hátul láttam amúgy több rugóstagon. Amin nem csodálkozom, amilyen mocsok van ott nekem is
Én azt nem erőltetném. Igaz endurosoknál de láttam olyat ami elég jól megkoptatta a krómszárat. Egy nirmális motoron bogár sem kerül a krómszárra akkor nem értem miért kell az a védő :D
Csináltam már hátsót is. Végülis megoldható az is.
Hol vetted a védőt?
Csak az olaj csere nem para, a birmálisabb gátlókat egyszerű szétszedni összerakni. Csak kell nitrogén(gumisoknál)
Hahhha Kábelkötegelő a krómszárra...
tolómérővel a kezedben fékezté?
11-ben vittem Bregyóhoz a 600ast. abban is gyári volt még...ki se akart folyni...
a Vezér megkapta idén,azt egy darabig most nem kell. került rá neoprén védő is,bízom benne,hogy nem lesz egy ideig dolgom vele
Na igen, csak a hátsó rugóstagban ez a művelet macerásabb.
Minden évben cserélem a teló olajat ésmindíg fekete büdös lötty lesz belõle . A hátsóba is érdemes néhanapján a csere , nálam két évente , ahogy a fékfolyadékok is .
Hát amit szétkaptam abban meg volt a mennyiség. A gyári szimmering akkor kezdte elfosni magát, szóval sok nem folyt el. De amilyen állagú volt. A trágya lé ahhoz képest kívánatos
Hú ne is mondd. 2 éve mikor szétszedtük a saccra (mert fejből nem tudom mennyi megy bele) 4,5 deci teló olaj helyett találtam a szárakban kb 1 deci méz halmazállapotú valamit. Akkor 13 éves volt a malac de az tuti hogy a gyári teló olaj volt. Kicseréltem és kaptam egy új motort.
Azt kicseréltem benne az olajat és féktávon 20mm-el kevesebbet ült össze az eleje
Mert már szedtem szét gixxer első telót, és tudom mi folyt ki belőle
Nekem már az van benne. Viszont mivel nem érzem hogy tohonya vagy túl libegős lenne az eleje így szerintem hagyom majd jövőre. Minek szétszedni azt ami rendben van.
Fúú hál isten itt még köd van.
Lófasz sincs a nagykönyvben.
Én most lecserélem aztán engem kiszolgál. Ennyi.
Lehet a gyári golyóscsapágyakat is kicserélem kúpgörgősre. Nem tétel. Ha már szét van szedve az eleje. Igaz még nem rossz...
Nah jó de mi van a nagykönyvben? nem érzem amúgy még rossznak. De ártani nem árt meg. Meg nem is valami hű de költséges mutatvány.
A nagykönyv szerint nem árt ha cseréled.
Az enyémhez szerintem sosme nyúltak, mert a csavarok érintetlenek. semmi leverődés nincs rajta. Vagy nagyon ügyesen szerelték.
Gázzal kell fűteni. Leszarom, hogy drága. Több idő van motorozni.
Nem látom a 25 fokot. Valami más országban vagyok, mint ti.