Lehet köze van ahhoz is, ha elmennek otthonról akkor gumifüst néha előfordul. Meg ha nem kell nagyot fékeznem akkor hátsóval szoktam, mert oda olcsóbb az új tárcsa meg a betét . :D
Gyönyörű szimmetrikus, semmi lépcső. Új korában is ilyen volt, felszereltem, belőttem ugyanugy 2,3ra mint előtte a contit, kigurulok es az elso km-eken is nem az az erzes volt hogy huuu de joooo uj gumi, hanem pont forditva mintha a kopott lenne az uj es az uj a kopott
Amúgy jut eszembe rohadt mocskos trehány bunkó Honda mérnökök meg szerelők. 15 év és 120.000 Km után úgy hogy az utóbbi 3 évben csak télen volt fedett helyen tárolva a malac ki mert égni az egyik műszerfal világításom. Egyszerűen felháborító.
Ja, bár szerintem meg van az egészséges egyensúlya a zsír, szénhidrát, fehérje dolognak.
Azért mondom hogy a zsírt és persze a szénhidrátot is csökkenteni kell amennyire lehet, mert bőven túl van tolva minden kajában ez a kettő, a fehérjéből meg csak úgy tudok eleget enni mert alig van a kajákban, így fehérje port eszek, hogy közelítőleg meglegyen a sportoláshoz szükséges mennyiség.
És nem éhezni kell, hanem normálisan enni.
Másik, hogy mozogni is kell, akkor nem az izom sorvad. Sőt a nagyobb izomtömeggel alapból gyorsul a fogyás.
Persze van minden nyavaja, meg hormonzavar, azzal nem lehet mit kezdeni, vagy csak nehezen.
Már nincs rá szükségem de köszönöm a felajánlást. Ezzel már kihúzom a szezont és utána megy fel az új. Szóval kiszállok a használt ligából mert elegem van a sok gumizásból. Névre szóló helyem van a gumisnál már.
Mondom, van egy szett sportsmart2-esem, olcsón a tiedé 4,5mm azt hiszem a gyári mélység és ezen van 4mm, hátsó közepe lehet hogy 3,5mm de meg kéne mérjem.
Nekem hasonló volt az angyalka. Csak addig ez a jelenség nem tűnt fel míg meg nem ízleltem a sportosabb gumikat. Most már tuti vissza nem rakok olyat már a motorra.
Nekem is van még itthon valami halvány fingom sincs milyen típusú abroncs innen látom hogy szögletes. De csak azért sem baszom ki mert ha kivágom tuti 1 hét múlva kellene.
Szerintem nem szar gumi ez, csak valami nakedre kéne tenni vagy sportmotorra mert az enyémen baszott szarul működik, nehéz kimozdíteni az egyenesfutásából, aztán egyszercsak beesik, meg elmegy az eleje. Fura nekem.
Mit csinálsz vele? Elobb írtad... Tartalék. Kell sos felteszed
Azért mondom hogy a zsírt és persze a szénhidrátot is csökkenteni kell amennyire lehet, mert bőven túl van tolva minden kajában ez a kettő, a fehérjéből meg csak úgy tudok eleget enni mert alig van a kajákban, így fehérje port eszek, hogy közelítőleg meglegyen a sportoláshoz szükséges mennyiség.
És nem éhezni kell, hanem normálisan enni.
Másik, hogy mozogni is kell, akkor nem az izom sorvad. Sőt a nagyobb izomtömeggel alapból gyorsul a fogyás.
Persze van minden nyavaja, meg hormonzavar, azzal nem lehet mit kezdeni, vagy csak nehezen.