Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lesz kis időm körbenézek. Sokat neztelek fbon de cirka 10 ezer ember között nem sikerult rad talalnom
Akkó neked másfajta láncvédőbúrkolatod van.
36psi elől
42psi hátúl.
Én a hátát fújom egy picivel túl nekem úgy kényelmesebb. 2,9 helyett 3 max 3,1
Annyi van előírva! tessék alkalmazni
ja kíváncsi lettem volna én is rá :D nem láttam magam még kívülről menni
nekem gyári matrica volt rajta, 2,5-2,9
a service manual is azt írja
nekem 2,7 volt elől a legeltaláltabb anno
Jézusom :(
De! Nem tudom megvan e még ezert kerestelek mert kurva jok lettek
Autóval munkába menet felcsavarodtam egy fára.
Videó van asszem
Akkor ott csináltatok sok képet, rólam nincs kanyar közben ? :D
Mondjuk ha elöl 2,5 van akkor olyan furán mozog a szerkezet. Nem tudom akkor olyan mintha egy tál pudingban motoroznék.
ki tudja mit ragasztgattak rá arra
Nekem a láncvédő burkolatban 2,9 elöl hátul van írva.
Hát mi történt veled. Emlékszem mentél a ZXR-el mint a meszes egér. Most meg össze vagy törve. Elsokaltad valahol vagy mi történt ?
Koszi. Mar majdnem neztem
x11-en elől 2.5, hátul 2.9, az xx-en elől-hátul 2.9 a gyári
Enyem is mar
Sziaaa!! Téged azota kereslek!!!!!!!
Ogerg, tudatosult bennem, hogy mi már egyszer találkoztunk Kőröshegynél, ahogy visszafele jövünk a domb közepénél található kiállónál :D . Zöld kawa zxr 400 al voltam. Asszem július környékén. Mikor versenycicának össze volt törve a motorja és a tieddel körözött.
Mi vicces rajta? Hetente nezetni kell, annyi e mint ami elő van irva
Ne aggódj, apunak a hátsóba is ennyi van, felpakolva meg 3fölött. Michelin, gyenge a szerkezete, papírvékony...
Ha gyári akkor gyári, de basszus erre még melegszik...
Nekem már a gumi nyomás is vicces. Tudom ennyi a jó. NEKTEK. Nekem a gyári adat is elöl hátul 2,9
Pl mélyre fékezve semmi bajom vele, aztán elengedem a féket és kezdem húzni a gázt, akkor olyan mintha elmenne az eleje. Tippem sincs miért csinálja, szerintem az első gumi profilja nem jó ilyen magas építésű motorra.
Futóművet kizárnám mert lecserélem a gumit, ugyanazzal a nyomással az s20töketes.