Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az te vagy! Én úgy cserélem, ne ilyeneken nem szarakodok. Párban veszik sok minden miatt.
Tudja fene,Pest megyei vagyok.
Viszont jól néz ki.
Hát de annyira azért nem vagyunk eleresztve hogy ha még van legalább egy gumira való az elsőben csak azért cseréljem mert úgy ajánlott. Sok sok olyan van ami úgy ajánlott de még sem úgy cserélik vagy cseréljük. Ajánlott két betétenként tárcsát cseréni de kinek van 120-140.000 Forintja cserélni a tárcsákat csak mert úgy ajánlott.
damaszkolt
nem ugyanaz a kettő
Nekem a kábelből csinált damaszkuszi cuccok jönnek be legjobban.
Kb ezek.
http://youtu.be/nG9xf6TDQwc
Ugyis ajánlott!
Nehéz vagy és a motorod olyan hogy a hátulját terheled sokkal jobban. Figyelgesd a motorokat, a fuatalabb motoroknak mind egyre közelebb ül a pilóta az elsőkerékhez a lényeg hogy minél előrébb legyen a tömegközéppont.
Nekem a használt első már a harmadik ugyancsak használt hátsót hordja ki. De nem kizárt hogy kihordana még 4.-et is. De télen új készlet akárhogy is néz ki az első megy. Nem baszom el a jó hátsó gumi nyújtotta élményeket egy bekopott elsővel.
Te most hülyeséget beszélsz. Gondolkodj. Senkit nem érdekel hogy milyen a fék, beülteti az elejét 2centivel, a hátulja marad fix. Álló helyzetben alacsonyabb lesz az eleje, rövidebb lesz a tengelyáv és meredekebb a villaszög.
ez de kibaszott jól néz ki azt a rohadt életbe
Hogy a francba? Nekem kb 1,5 hatsogumit bir ki az elso. Altalaban nem is baszakszom es egyutt cserelem a kettot...
Igen , csak ugye neki ott a dual ! Hiába tépi az elsőt , annál jobban beül a hátulja is !
Az érdekes megoldás lenne :D . Amúgy az, hogy jobban kopik a hátsógumi, mint az első az valószínűleg a nagy motorféknek is betudható. Szerintem azt, hogy az első is jobban kopjon rövid féktávok és nagy kanyarsebesség lenne szükséges. Sportmotoron nekem is kibírt 3 hátsógumit 1 első.
Forging.
Hülye telefon.
Úgy könnyebb hogy kozben YouTube-on full metal jacket-et és forint knife videókat nézek.
http://youtu.be/pfo30EDYCEw
Valóban ! De Gergő a gumikopás kapcsán akart villaszöget módosítani , ezt csak a villanyak módosításával érné el , durván : mint a csapperek mikor oldalra ledől a kerekük , és akkor Gergő koptathatja még a felnit is !
Háááát, jobb lenne mint a babgáz.....
Eperillatut akarsz pukizni? Edesistenem
de jó vóna ha a kibocsátott termék is az lenne holnap!
Na bazmeg!!!
nekem meg most a szám!
Naaaaa!!! Nekem is. Nekem meg eper illatú motorom
Ú bazd meg ehez én már túl sokat ittam.
hááá