Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az tényleg nagy testű, pedig picike V2...
Igaz a darázs se nagy, de mikor leparkoltam egy 1200GS és egy K1600 közé
Nahh az vicces vóót
Kérdezték is hogy ez meg miez eeee
Mondtam is nekik, hogy nekem nincs szükségem f@sz hosszabbítóra
Kuss is lett
Ennyire hatalmas a 125-ös Varadero a GS-em mellett (Laci barátom nyár óta egy NC700-ast hajt - múlt hétvégén együtt csapattunk a Dunántúlon):
Csak legyen elég a kezelőszervekből.
Nekem jó az, csak ne volna olyan dögnehéz... ....fagyizóba nem járok vele, így nem kell szégyenkeznek. Viszont a "világ végére" is elvisz - sőt vissza is hoz gond nélkül. Mindig.
Tudod mi a meglepő a Vara125 az bacott nagy ahhoz képest, hogy nem tudtak egy közteset csinálni belőle!
olyan a gs 500 mint egy gyerekmotor
egyszer a fagyizó előtt a ténéré mellé állt egy gs500
sétálok kifelé aztán csak nézek hogy mi a picsa ez megellett a ténéré ?
rá sem mernék ülni, kilapulna mint a műanyag nyuszimotor
Én nem fikáztam - vedd sima péntek esti kötekedésnek!
Mondjuk a tiéd se mert megellene a csenevész sor2ő a 103 kilóm meg a 191 centim alatt még a váza is ropogna pucsít6tnék a szutyuki lomon. Én ugye nem szoktam fikázni senkiét, na akkor mostantól kezdem. Na m mintha érdekelne ki mivel jár-kél...
Szeretem a lomokat!
Azt mondod otthonra nem kéne? Pedig te minden szép kacatot összegyűjtesz.
Érdekes mint a zsiráf.
Ez csak úgy:
http://tesztmotor.hu/henderson-testverek-elegans-motorja-meg-ma-amulatba-ejto/
Kinyuvadok..........a lom hondához lehet venni gyorsváltót.

http://www.translogicuk.com/qu...
Ilyen kis négyzetméternél persze hogy nem maceralnak.Fel a gázt és csaa.
amúgy ez is fura, pl most ha 22 fok van vagy nyáron a 22 fok az tök kellemes
télen a 22 fok meg baszott meleg tud lenni, még akkor is ha mondjuk egész hétvégén otthon döglök a kanapén
anyámék amikor nagy hideg van rádobnak némi fatüzelést, ők is azt mondják jobb a hőérzet
szerintem azért mert a központinál ha fával fűtesz felmegy a víz 80-90 fokra gázzal meg ha jól emlékszem 60 fok a maximum
aztán amíg a radiátorig elér addigra lesz van 40 fokos a víz
nekem konvektor van ha felteszem 22 fok fölé én már izzadok meg takaró nélkül alszok
anyáméknak lakáson belül van a kazán aztán ha fa fűtés megy bizony érezni a füstszagot mindenhol, nem nagyon de érezni,
Jah tök jó kibaszott hidegről megérkezve forogni előtti mint egy grill csirke.
Radiátoron is más vegyesen megy a fa meg a gáz
Ne akkor nekem kb 60 Nm a lakótér és míg te 240.000 évi gázzal számolsz amiből kellemes becsléssel legyen 60.000 a konyha meg a melegvíz (mert szerintem nem több) akkor is maradt 180.000 én egy picivel kisebb lakóteret ennek kb a feléből fűtök ki. Azért még kijön a matek. Meg ugye nekem nagyon alternatívám sem marad.
Ha központi fűtésed van, akkor tökmindegy. A cserépkályha, vaskályha tud nagyon kellemes lenni a magas(abb) felületi hőmérséklete miatt.
Azt a meleget én is nagyon kedvelem. Bár nekem idővel kéne csinálnom egy cserépkályhát hogy stabilabb legyen a hőmérséklet mert nekem egy kisebb samótos kályhám van amivel hirtelen nagyon fel lehet fűtani a légteret de nem tartja meg olyan hosszan a hőt mint a súlyosabb társai. Így a fűtési hőmérséklet azért ingadozik. De az a meleg más meleg mint a radiátorból vagy konvektorból érkező.
nekünk 80nm a lakótér, havi 20 ezer a gázszámla, ez a fűtés melegvíz főzés. a melegvíz 120literes hőtárolós cucc ami napi 1,5x mindig leürül de sok esetben 2x is
nekem növöget az akácerdő de inkább eladom de tuti nem fűtök vele
Csak teljesen más érzrs a fával fűtött 23fok mint a gázzal, ne kérdezd miért, a fa jobb.
Persze ha forintosítanám az időmet amit elbaszok azzal hogy felvágom berakodom kihordom az erdőből felaprítom becuccolom akkor csillagászati ára lenne de mivel az nem Forint hanem az én energiám így azt nem számolom. Mert ha számolnám akkor semmit nem érné meg megcsinálnom. Főleg amilyen kurva körülményes vagyok és amennyi időd elbaszok a gondolkodással.
Nekem most is megéri mert a kisházikó gazdasági melléképületként készült ami így akkor nem volt tervköteles de ha már átvezettem volna a gázt akkor mér tervköteles lett volna. szóval nem vihettem le így maradt a fa. Amúgy én magam hordtam ki az erdőből ezt a famennyiséget így még kb megérte. Így a teljes évi fűtésszámlám kb 60-100.000 Ft körül alakul egy teljes évre. Mivel most van forrásom ahonnan rönkben veszek ft most egy picit drágább lesz de szerintem így is kijön ilyen 120-140 környékére. Szerintem még így olcsóbb mint gázzal (5*8 ,éter alapterület plusz galéria) Szerintem ez gázzal inkább 200.000 föle lenne évente mint alja.