Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Valahogy így.
Az alsó villahídba bele van préselve, és alúlról körbe van hegesztve. Legalábbis az enyémen így van ha egyről beszélünk.
Elképzelhető, hogy zsugorkötéssel, vagy préseléssel. Nem hinném, hogy menettel...
Komolyabb téma mint a locsogás.
A felső és alsó villahidat összkötő menetes csövet amire a csapágyat húzom azt hogy a bánatba rögzítik?
Lehetne azt cserélni?
aha...és mit veszel észre rajta? hogy a tankpad lepörgött? meg a festéket leszedte valami?
és gyári csavarok? nem! szar ebayes , hoppá- hoppá!!! khm
Jó, e előtte TL-em volt. A szokás meg nagy úr
Khm khm.
Ha most gonosz akarok lenni akkor mennyi idomcsavart hagytál eddig el a Zümögődről ?
ez nem honda vagy nem honda kérdés
De A hondán mennyi hibát szoktál fellelni egyik hétről a másikra. Oké letakarítod az rendben. De mennyi kilazult csavart meg hasonlót kell ilyenkor visszahúznod ?
pontosan, dettó
de kell!! de mindenki úgy nézegeti, ahogy neki jó
Mert Te ilyen vagy. Nálam szombat, vagy vasárnap délelőtti szertartás, hogy foglalkozok kicsit a motorokkal.
A franc se nézegeti.Minden a helyén van nincs alatta olaj folt tegnap is rendben működött nézegeti a fene. Arra ott a tél mikor majd mindent átnézek ellenőrzök beállítok hogy minden fasza legyen. Ha lapos gumi észreveszem ha valamije elengedett észreveszem majd menet közben. Ha gonosz akarok lenni azt mondanám hogy ez Honda ha tavasszal fasza akkor Júniusban is az meg Augusztusban is. Nem kell nézegetni.
Az amúgy úgy volt, hogy amikor megvettem a motort már kemény votla kuplung. Előző tulaj megpakolta alátéttel. Aztán elkezdett csúszni, de mivel a lamellák határértéken belül voltak így kapott erősebb rugót. Gyárilag alul van méretezve, így nincs sok értelme új lamellának. Na mindegy.
aztán 2-3 szezont mentem bowdennel, és utána átépítettem a 3. szakadás után.
HIdraulikusra cserélve
Ki fogsz röhögni, de mindig akkor szakadt el amikor hazaérve a ház előtt behúztam a kuplungot. Egyszer meg otthon elinduláskor.
Ekkora mákom is ssak nekem lehet.
Mint amikor 500km-es túráról hazaérve a háztól 1km-re állt be a főtengely. Véres torokkla is hazajött a suzuki
Figyelned se kell, Jano ugy is gyorsabb lesz
bowdennel?
Malacon nem kell visszapakolni, legalabb is gondolom en hasonloan gyorsulhat fel 5osben is 50rol, mint anno alattam a GTS.
Vissza lehet, de nem mindig letszukseg. Helyzettol fugg, gondolom en.
de hát miért szakadna egyszer csak el? oké előfordulhat persze!! deee nem szoktad nézegetni a motort? tudod, úgy mit tudom én hetente - kéthetente átnézni műszakilag, mechanikailag a dolgokat