Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A vázon értelemszerűen nem változik a villaszög, de nem is a vázhoz, hanem a síkhon( egyenes út) állított merőlegeshez képest mérik a villaszöget. mikor beljebb engeded a villát picit előrébb dől a motor, így csökken a villaszög. http://totalbike.hu/technika/2016/08/03/motorkerekparok_geometriaja/ Ha végig olvasod ebben is azt írják.
alapjában véve igazad van, vagyis lenne mert nincs
de tényleg.....ha minden rendben működne akkor ez igaz is lenne eszünk-iszunk mozgunk stb, ez kb jó is lenne ha "rendes"kajákat ennénk
sajna az életvitelünk, a gyártói kapzsiság(ízfokozók, mindenben cukor van, stbstb)
pl ha egszer valamit elkúrunk pl inzulin rezisztencia akkor sose lesz már jó a szervezet, lusta vagyok mindent leírni de nem is lenne sok értelme....senkit se érdekel....akit meg igen tudja és nem ír hülyeségeket
zsír
ez hogy a zsír nem fasza ez kb a 80-as években jött divatba, szépen kivonták a kajákból a zsírt, és mivel kellett a tápanyag így pótolták szénhidráttal(mondtam már hogy szinte mindenben van cukor?) telibasznak mindent lisztel cukorral ízfokozókkal és a szar is fimom lesz és laktató.....egy ideig(tuti ismeri mindenki hogy a tésza kaja után gyors éhes) mert villámgyorsan kiganézza az inzulin a ch-t és elteszi későbbre
ha bezabálunk valami zsíros kaját(őseink állatbőrben mit is ettek?) akkor elvagyunk jó sokáig, elmókol a szervezet a zsírral jó sokáig, zsírt zsírba eltenni a szervezetünknek sok energia, így nem is igen fogja raktározni, max megfosat ha már nem tud vele mit kezdeni
szóval a zsír nem ellenség, nem azt mondom hogy faljuk a zsírt kilószám de a ch-tól lényegesebben jobb lenne
ja még annyit hogy a zsírmentesség azt hiszem usa találmány utána ment anglia felé, meg is lehet az usát nézni mennyi dagadék van
de pl romániában 10 éve még látványosabban kevesebb elhízott fiatal (leginklább a lányokat nézegetem) most meg kb mint nálunk a kis zsírpárnák kilógnak a naci felett

de amúgy igen, az életmódon kellene változtatni, én már 2x legizdultam faszán, olyan áramvonalas voltam hogy ihaj......aztán mindig elvesztem a ch csatában
de mindig tanultam valamit, emélem a mostani legizdulásom után sikerül is megtartani a kitűzött célt
amúgy a heti 1kg brutál, nekem is volt ennyi anno, olyan fos lett a bőröm utána
most havi max 2kg a kitűzött célom, első hónapban megint túltoltam mert 5kg lett, de most már többplusz ch-t eszek mindenféle magvak formájában aztán visszalassult a fogyási folyamat
ja és a fogyás nagyon 2 élű dolog, kurva sok izmot lehet veszíteni rövid idő alatt és bár a súly csökken a testzsír nemigen, főleg a nők követik el ezt a hibát hogy csak a súlyt nézik
250-es ETZ? Persze kerékkel meg mindennel, mert a tököm se akar szerelni a pályán
Semmirol.
Mintha a barikköztöt néznéd.
Kipufogó
van jó eper pálinkám! Egészségetekre!
Hát nem változatlan, mert a szöget a függőlegeshez kell mérni mindig..... ...meg az utánfutás is elmegy szépen. (Csak akkor nem változna, ha a hátulját is ugyanannyival leengednéd.)
Neked pedig jobbulást.
Mi van beittál vagy csak túl sokat szagolgattad a csavarlazítót az iskolapadban ?
mi van veletek hogy vagytok miről meradtam le?
Mit? Mit szeretnél ???!!!
Elek szerintem is változik. Egyetlen stabil szög van a villa és a váz között bezárt szög. De ennek a helye a villa feljebb tolásával változik. Azaz rádő a fáz meg a motor az első kerékre. Így bár nagyon keveset de szerintem meredekebb a villaszög így csökken az utánfutás.
Jól vagy drágám?
Na ennek ugorj neki mégegyszer, rajzolgass kicsit megszamolgass hogy mennyit is változik ha engeded vagy emeled az elejét...
A Fastra igazi férfias autó, se ABS, se légzsák, se szervókormány
Neked van priuszod?
Priuszban nincs. Váltó sincs
Hát kinek mi. Nekem nem elég!! érdekes dolog az emelő. Még barátkozó viszonyom van Velük
Biztos igazad van ! De csak abban az esetben ha nekimegy a falnak és a villanyak deformálódik ! Hogy változna ha feltolja a telót ? Attól még a villaszög marad ember ! Kicsit olvasgass ! / http://totalbike.hu/technika/2016/08/03/motorkerekparok_geometriaja/ /Hirtelen egy kép ez bicó de most ez tök mindegy ! És a mocin látod mi a villaszög , na most ha a telóból egy centi is marad , a szög változatlan !
Hát ez de nagyon nagy :-D
Gyógyulj meg hamar!!!!
Én is utánajártam. 3 kg altalanosan a max erteke de persze mindegyik más nyilván
Janó így dobozold fel a hondát
https://instagram.com/p/BaZOI9QnobZ/
Jobbulast...