Attol meg tevedhetsz
De biztos vagyok benne, hogy nekem 20 ev mulva is mondanak ujat muszaki reszbol, mert amugy kurvara nem olvasok es tanulok utana. Annyit tudok, amennyit mastol hallottam, vagy esetlegesen megis utanakerdeztem. Szoval biztosan lesz meg mibe belekotnotok, nyugi.
Csak hogy míg felfelé váltáshoz gázt veszel el egy pillanatra hogy tehermentesítsd a váltót. lefelé már nem ilyen egyszerű. Ott egy pillanatnyi gázt adsz. Az meg alapból reflexxel ellentétes hogy a lassuláshoz gázt adj.
Ezt nem ertem. Hisz' most irtam, hogy valtoztattam ezen. magyarul felulirtam valamit... Elotte meg eszembe se jutott, hogy ezt lehet igy is, amig a Zuram nem mondta. Amirol nem tudok, nem tudom hasznalni, nemde?
A kuplung lehet konnyu, de pl nekem gnom kis kezem van, mini rovid ujjakkal es tokmindegy hogyan allitom a kart, nehezen erem el, igy nemi elorenyulast es nagyobb erokifejtest is kell beleadnom a karok kezelesebe...
mert nő vagy...muszáj valami sokk,hogy kitérj a begyakorolt dolgokból...amit egyszer valahogy megtanultok,azt az kurva istenért sem vagytok hajlandók felülírni
Lefelé nem szeretek, pedig meg kell tanulnom. Mert pl mi van ha elszakad a bovden. Mert bár lehet hogy hülyén hangzik de nekem a 2000 után készült lóbaszó nagy dögön igenis bovdenes a kuplungom. Én magam sem értem. De ott ugye fenn áll a lehetősége minden nemű küldő behatás nélkül hogy egyszer csak elszakad a bovden. Olyankor meg azért nem árt ha valahogy meg tud állni az ember és nem úgy kénytelen hogy lebassza menet közben a "most aztán megszopatom az összes motorost a parkolóba" nevű kapcsolót. Szóval azt is próbálgattam már de azért az nem olyan sima ügy.
De biztos vagyok benne, hogy nekem 20 ev mulva is mondanak ujat muszaki reszbol, mert amugy kurvara nem olvasok es tanulok utana. Annyit tudok, amennyit mastol hallottam, vagy esetlegesen megis utanakerdeztem. Szoval biztosan lesz meg mibe belekotnotok, nyugi.
de attól még tartom...
és lefelé miért nem? gázfröccsel?