Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

figyelni foglak
Igen, mert állítólag az is csak 3 hónapig bírta volna, így meg már 4éve szuper
ha elszakadt,akkor a lámpánál gumit égetsz? ja,kombifék...szopás
Mert gyorsításkor nem lehet visszapakolni?
Attol meg tevedhetsz
De biztos vagyok benne, hogy nekem 20 ev mulva is mondanak ujat muszaki reszbol, mert amugy kurvara nem olvasok es tanulok utana. Annyit tudok, amennyit mastol hallottam, vagy esetlegesen megis utanakerdeztem. Szoval biztosan lesz meg mibe belekotnotok, nyugi.
Nem tudom hogy szakadhat el. de jobb ha tudom kezelni mintha bepánikolva kapkodnék mindenhova egyszer még is elszakadna.
biztos jobban megérte,mint megkuplungozni
Például ha alapból alulméretezett a kuplungod, kopott is, és alápakolsz három alátétet az erősített rugónak
szerencséd...

de attól még tartom...
Csak hogy míg felfelé váltáshoz gázt veszel el egy pillanatra hogy tehermentesítsd a váltót. lefelé már nem ilyen egyszerű. Ott egy pillanatnyi gázt adsz. Az meg alapból reflexxel ellentétes hogy a lassuláshoz gázt adj.
Szerinted nem szakadt már el? Vagy 3x. Azóta hidraulikus, nem bowdenes.
3 honapja.
mennyi ideje motoroztál,mikor ez történt?
Ezt nem ertem. Hisz' most irtam, hogy valtoztattam ezen. magyarul felulirtam valamit... Elotte meg eszembe se jutott, hogy ezt lehet igy is, amig a Zuram nem mondta. Amirol nem tudok, nem tudom hasznalni, nemde?
igazból be sem kell húzni,csak megfeszíteni. leszámítva ugye a megállás-elindulást...így nem tudom minek kell történni,hogy elszakadjon
Nem kötelező a motorozás.
hallani-érezni kell mikor lehet és működik
tudok számonkérni,de azt nyilván nem érted félre
Ha alra járik tuti elvágom a kuplungvezetékedet,vagy bowdenedet.
az Ifán nem könnyű,így ott is kuplung nélkül váltok...
A kuplung lehet konnyu, de pl nekem gnom kis kezem van, mini rovid ujjakkal es tokmindegy hogyan allitom a kart, nehezen erem el, igy nemi elorenyulast es nagyobb erokifejtest is kell beleadnom a karok kezelesebe...
Ebben egyetértek. Barátnő is nehezen változtat a jól begyakorolt sémákon. Még ha látja is, hogy nem működik.
és miért nem? mi volt az indokod?
és lefelé miért nem? gázfröccsel?
mert nő vagy...muszáj valami sokk,hogy kitérj a begyakorolt dolgokból...amit egyszer valahogy megtanultok,azt az kurva istenért sem vagytok hajlandók felülírni
Lefelé nem szeretek, pedig meg kell tanulnom. Mert pl mi van ha elszakad a bovden. Mert bár lehet hogy hülyén hangzik de nekem a 2000 után készült lóbaszó nagy dögön igenis bovdenes a kuplungom. Én magam sem értem. De ott ugye fenn áll a lehetősége minden nemű küldő behatás nélkül hogy egyszer csak elszakad a bovden. Olyankor meg azért nem árt ha valahogy meg tud állni az ember és nem úgy kénytelen hogy lebassza menet közben a "most aztán megszopatom az összes motorost a parkolóba" nevű kapcsolót. Szóval azt is próbálgattam már de azért az nem olyan sima ügy.