Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jólvan, csak olyan számonkérőnek tűnt a kérdés
mondom,csak kíváncsi voltam. én meg nem mértem egyszer sem,de 2:12 nekem tuti messze van...
Felesleges extra...
A jó motoron lehelletkönnyű a kuplung. .
Hát ha olyan lett volna a kuplungod, mint nekem a TL-en amikor még bowdenes volt, akkor lefelé se használnál
En azutan tanultam meg kuplung nelkul valtani, hogy 5 nap, majdnem 2000 km utan, aminek legalabb a fele szerpentinezes volt, bedurrant a csuklom. Amugy is szarok az izuleteim meg hasonlok, de ott mar mozditani alig birtam ... Meg egy het motorozas volt hatra, igy miutan hazaertunk, 2 het pihi kellett, hogy rendbe jojjon...
Szoval a szukseg nagy ur
eleinte nem láttam értelmét kuplung nélkül váltani de valahogy egyre sűrűbben használom. Egyszerűen finomabb a váltás. Pl ha utassal megyek kirándulósban akkor is sokszor váltok nélküle. Mert nem mindig figyel a hátul ülő és a kuplung nélkül egyenletesebb a mozgás. Még alacsonyabb fordulatnál is kellemesebb érzés nélküle rakni a sebességet (Persze csak felfelé) komfortosabb érzés.
Tudom, hogy lehetne rajta javítani pályarutinnal. 2:12 már szépen hangzana tükrös motorral.
Viszont nem jár érte sehol pacsi, szóval leszarom. Ha már valami értelmes versenyen dobogóért küzdhetnék akkor látnám értelmét komolyabb szinten pályázni. Itt most nem ilyen hobbibajnokságra gondolok. De erre tök esélytelen vagyok.
Azt a qrva ! Ezt hogy hozta øssze ?
Régen a bicikliküllő szokott ilyet csinálni amikor a hülyegyerekek...
Csak nem tudsz a mai napig kuplung nélkül váltani. Ezzel nagyjából el tudom képzelni mennyire érzed az alattad lévő technikát
Pedig azért az mégsem olyan, mint az egykerekezés, vagy valami hasonló nyalánkság. Az csak ugyan olyan váltás, mint amúgy, csak egy dologgal kevesebbet csinálsz.
Húúú azért ez nem lehet kellemes érzés. Bár szerintem nem tört el a lába amolyan 50-50 hogy eltört e vagy sem.
Azért ennyi elég lenne hozzá.
Nem nem. engem ilyen balfaszul szocializáltak. Nőt soha semmilyen körülmények között nem szabad bántani. Na jó ha már a nagykést kívánja megforgatni benned akkor az ellen már lehet lépéseket tenni. De ennyi. ez a plafon.
lökd fel,majd megüti magát
Hát most ez magas labda de legyen elég annyi hogy ha nem vagyok összetörve akkor azért valószínűleg igencsak nehezen lennél képes megverni. Bár egy nőt soha nem szabad megütni szóval vélhetően hagynám magam. Ilyen béna szar nevelést kaptam ez van
miért más helyzetben igen ?
Na most két lehetőség van. Mindkét esetben talpig gipszben kórházban fekve most vagy megbaszol vagy megversz. Valójában egyik sem feltétlenül lenne akkor abban a helyzetben túl nyerő gondolat.
nem a gyorsaság lényeg, ügyes vagy bajod esik, megbaszlak
Hát asszem a tegnapi körömért én is kaptam volna tockost ha hátul ülsz. Mutogatni nem értél volna rá. De tanktáska nem volt nálam így nem volt gond. De kibaszottul élveztem csak elég nagy volt a forgalom és fene a pofájukat olyankor ritmust vesztek. De jó volt. Olyan 120-as átlagom lehetett de helyenként sikerül sokkal komolyabb tempókat is mennem. Biztos csukott anyám odahaza. De jól esett végre kicsit idegenebb terepen szerintem jó ritmust menni.
láttál volna ma reggel én cuki vagyok akkor is csak mindenki meneküljön a picsába
Szűzlányt soseütöttemel.
puszta kíváncsiság volt
Ne gonoszkodjáááá

Egyszer én is tuti kimegyek a Pannóniára mert különben nagyon kíváncsi vagyok melyik csoportba vagyok elég. Jó lenne ha azért ha a haladó csoportot legalább karnyújtásnyi közelségre elérném. De a kezdőben tuti ellavírozok azért a tömeggel. De sosem próbáltam így nem tudom. Azért nagyon égni sem szeretnék.
Sosem állítottam, ezt. Ti költöttétek hozzá.
Azért mert nem becsülöm alá a képességem, mint itt sokan, attól még ezt olvastátok ki belőle
Tudok egy dinamikus tempót utcán, és ringen a haladó csoport végére jó vagyok. Ennyi nagyjából
Nagyon gyors se vagyok, de nem is tartozom a 30-al pofáraesők, és szűz lány elgázolók népes táborába