Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Maradjunk a "nagyon gyors vagyok" nál.
Nem tudom. A CBR-el még nem voltam kint, így nincs mért köröm azzal a motorral. Tl1000-el volt olyan 2:20 körül. Csak az nem annyira oda való...
Miért érdekes ?
Amikor idegállapotban vagy.
Ha éhes vagyok, soha nem tudok nagy zabálást csinálni, deee ha csak spontán megkívánok valamit, akkor mindent bele
Ezért vannak úgy az ősök h engem inkább ruháztatnának ,mint sem etessenek
így van úgyhogy inkább lassan de tartósan. Nekem is jól esne ha nem úgy kéne pl a motoros felszerelések között válogatnom hogy "Szép meg minden meg tetszik" de már az elején elhangzik a kérdés " Mi az ami 2-3 X felett is létezik" Aztán mutatnak kettőt vagy 1-et azt csókolom. Köll köll nem köll nem köll. Ez van.
Pesten is , főleg hajnalban , de nekem bejön
Na ezt nagyon jól tudom. Mondjuk néha máskor sem árt meg menekülni.
na ez az ami tipikus, és nem szabad
te mennyit mész a Pringen?
Amikor így ingázott a súlyom akkor diétáztam meg melóztam orrba szájba. Aki már látott azt duja mekkora darab vagyok akkor leszaladtam egészen 95 Kg-ig ami nálam nagyon sok. De amint abba hagytam a diétát és nem kezdtem el zabálni újra csak ritmus változott. Azonnal és szinte pillantok alatt vissza szedtem majdnem az egészet. Akkor mondjuk a fogyás tempója nem heti 1 Kg volt hanem kb heti 4. De vissza is kb így jött.
Szombathelyen vagyok per pill. amikor eljöttem otthonról nem volt köd. Itt meg van
ha én éhes vagyok, meneküljön mindenki
Mennyek le kőszegre?
Már ahol...
én most picit hízni fogok , mert télen kell jobban az "energia"
Már elszállt.
Hááát ezzel úgy vagyok, hogy éppen milyen hangulatban vagyok
Van amikor ölni tudnék egy lángosért, máskor meg a hormonok mondják hogy naaa téged szét lőlek
És persze az érzés mikor kinyomód a szemét a motornak (megfizethetetlen)
Az, hogy visszaszeded-e az nem a fogyás lassúságán múlik, hanem azon, hogy van-e önmérsékleted.
Heti 1kg fogyást tartanak egészségesnek. Szóval 20 kg 20 hét. Onnantól jön a nehézség, hogy meg tudod-e tartani, vagy újra önpusztító életet élsz.

Nagyjából egy éve nagyon takarékon edzek (havi 1x ), viszont a kajára úgy ahogy figyelek. Így nem robbantam le annyira. 3-4 hónap és top formában lehetek újra Lehet a hasamon sajtot reszelni.
persze nekem is ezért van fent. De nem logikus. Mert nem világít jobban ellenben nem védi a búra a kötéseket. Szóval összességében nem logikus döntés de a szememnek így szebb. Azon gondolkodom hogy a két helyzetjelző izzó indexé alakítom és akkor azt a két lóbaszó indexet is eltüntetem elölről. Nem szabályos a közútkezelő megbasz érte egy ellenőrzéskor. De még egy halom olyan van a motoron amiért amúgy is megvágna szóval mindegy.
Volt idő mikor nekem is ment annyi rövid idő alatt diétával de amint abba hagytam a diétát pillanatok alatt visszaszaladt. Inkább tartson sokáig és maradjon stabil mint hogy pillanatok alatt történjen aztán mint a jojó hol visszajön hol elmegy. Én ilyen vagyok. Most jön a tél arra kell figyelnem ne szedjem vissza. Jó lenne visszakeveredni tavaszra a konfekció méretekbe. Már nincs sok vissza. Még két méret minusz kell és jó lesz eddig 3-ommal már kevesebb vagyok. A műszakozáskor (váltott 12, de irodai meló) Na ott akkora voltam mint egy sorház pedig most sem vagyok kicsi.
lámpa nekem tetszik :) különlegesebb lett így
múltkor tanultam, állítólag a szex a második helyen van az örömforrások terén, első az étel finom íze által okozott öröm