Nem tudom. A CBR-el még nem voltam kint, így nincs mért köröm azzal a motorral. Tl1000-el volt olyan 2:20 körül. Csak az nem annyira oda való...
Miért érdekes ?
Ha éhes vagyok, soha nem tudok nagy zabálást csinálni, deee ha csak spontán megkívánok valamit, akkor mindent bele
Ezért vannak úgy az ősök h engem inkább ruháztatnának ,mint sem etessenek
így van úgyhogy inkább lassan de tartósan. Nekem is jól esne ha nem úgy kéne pl a motoros felszerelések között válogatnom hogy "Szép meg minden meg tetszik" de már az elején elhangzik a kérdés " Mi az ami 2-3 X felett is létezik" Aztán mutatnak kettőt vagy 1-et azt csókolom. Köll köll nem köll nem köll. Ez van.
Amikor így ingázott a súlyom akkor diétáztam meg melóztam orrba szájba. Aki már látott azt duja mekkora darab vagyok akkor leszaladtam egészen 95 Kg-ig ami nálam nagyon sok. De amint abba hagytam a diétát és nem kezdtem el zabálni újra csak ritmus változott. Azonnal és szinte pillantok alatt vissza szedtem majdnem az egészet. Akkor mondjuk a fogyás tempója nem heti 1 Kg volt hanem kb heti 4. De vissza is kb így jött.
Hááát ezzel úgy vagyok, hogy éppen milyen hangulatban vagyok
Van amikor ölni tudnék egy lángosért, máskor meg a hormonok mondják hogy naaa téged szét lőlek
És persze az érzés mikor kinyomód a szemét a motornak (megfizethetetlen)
Az, hogy visszaszeded-e az nem a fogyás lassúságán múlik, hanem azon, hogy van-e önmérsékleted.
Heti 1kg fogyást tartanak egészségesnek. Szóval 20 kg 20 hét. Onnantól jön a nehézség, hogy meg tudod-e tartani, vagy újra önpusztító életet élsz.
Nagyjából egy éve nagyon takarékon edzek (havi 1x ), viszont a kajára úgy ahogy figyelek. Így nem robbantam le annyira. 3-4 hónap és top formában lehetek újra Lehet a hasamon sajtot reszelni.
persze nekem is ezért van fent. De nem logikus. Mert nem világít jobban ellenben nem védi a búra a kötéseket. Szóval összességében nem logikus döntés de a szememnek így szebb. Azon gondolkodom hogy a két helyzetjelző izzó indexé alakítom és akkor azt a két lóbaszó indexet is eltüntetem elölről. Nem szabályos a közútkezelő megbasz érte egy ellenőrzéskor. De még egy halom olyan van a motoron amiért amúgy is megvágna szóval mindegy.
Volt idő mikor nekem is ment annyi rövid idő alatt diétával de amint abba hagytam a diétát pillanatok alatt visszaszaladt. Inkább tartson sokáig és maradjon stabil mint hogy pillanatok alatt történjen aztán mint a jojó hol visszajön hol elmegy. Én ilyen vagyok. Most jön a tél arra kell figyelnem ne szedjem vissza. Jó lenne visszakeveredni tavaszra a konfekció méretekbe. Már nincs sok vissza. Még két méret minusz kell és jó lesz eddig 3-ommal már kevesebb vagyok. A műszakozáskor (váltott 12, de irodai meló) Na ott akkora voltam mint egy sorház pedig most sem vagyok kicsi.
Miért érdekes ?
Ezért vannak úgy az ősök h engem inkább ruháztatnának ,mint sem etessenek
Van amikor ölni tudnék egy lángosért, máskor meg a hormonok mondják hogy naaa téged szét lőlek
És persze az érzés mikor kinyomód a szemét a motornak (megfizethetetlen)
Heti 1kg fogyást tartanak egészségesnek. Szóval 20 kg 20 hét. Onnantól jön a nehézség, hogy meg tudod-e tartani, vagy újra önpusztító életet élsz.
Nagyjából egy éve nagyon takarékon edzek (havi 1x ), viszont a kajára úgy ahogy figyelek. Így nem robbantam le annyira. 3-4 hónap és top formában lehetek újra Lehet a hasamon sajtot reszelni.