Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egyigazi furcsa tag volt sokszor felbaszott, de hiányzik azért az a jó paraszt mentalitása.
Azok szar motorok pedig... ktm...
Egyhengeres enduró,tapadós gumival(K60)
Az erekció garantált s az esetleges vizesfolt,meg aprókavics sem hoz zavarba
Nyilván a 160-as ívek nem annyira adják
Simán húzza a gázt azóta is.
Bár nem fogunk egy körben.
Mi van azzal apöccsel? Él még az a nagy fehér?
Csodalkozol :D ott engem se találsz meg :D
Mivel én inkább a nagyon szűk visszaforditosokat kedvelem ott nem sok a nagyon gyors sport.
Hétköznap nyár estéken azért előbujnak a gyorsak ott is. Vasárnap délután ki lehet fogni turázo csoportot. Meg még b.. Nak lehuzodni is :D
Gs1200-két is jól terelnek.
Hétköznap még sok az autós,viszont hétvégén hova a banatba bújnak a helyiek az passz.
Szombat délután gyakorlatilag az összes osztrák falu kiürül.
De nagyon.Mintha világvége lenne.
Amúgy érdekes hogy nagyon menni nem a turamotorosok és sportolók hanem az ilyen ktm990 felé komolyabb arcok mennek.Azokra szoktam ratapadni és lesni mit hogy.A többi ilyen vizesnyolcas.
Hétköznap kell menni!
Még rendőrt sem láttunk
Azt hogy csinálták?
Általában nem...........és ahogy mondom sajna én sem vagyok sokkal jobb.....
Lavamündnél is mire felértünk a hegyre par helybeli közt menve folytak a gumik. Elidőztünk kicsit és ja sok zöld sisakos jött arra :D
Meg a krémtúró az alján málnadzsemmel...
Nem egy helyre járunk ugy érzem.
Ha csak kicsit volt ki harapva 4-5 métere el lehetett vele spriccelni! Volt is az erős paprikáért ilyen törlesztés!
Ezek a németes népek fene egy szabályosak.
Többnyire kisebb nagyobb falkakban csorognak,A nagyobbaknak van vége még eleje ember sargamellenyben.Minden felnyithatos schubert felnyitva.
Van hogy egy nagyobbban 10 perc mire atfuzom magam.
Az igazság hogy a nagyon jó és ismert szerpentinek el vannak lépve nagy turaenduros csapatokkal.Ritka a helyi rugdalodzos sportolo.A külföldi ha odaeved se tud teperni mert térdig jár az előbbiekben.
Ja, meg civilben motorozgatnak és miután kiversenyezted magad velük, megbasznak egx 800 ojróval, meg 3 hónap jogsielvétellel
Fater a tüo-n a kollégának a már kiharapott sarok mellettit is levágta egy ollóval... Fürdött a csávó...
Vannak ott is gyűjtőpontok. Bar errefe valóban nincs akkora bandázás mint az ország egyes helyein.
Többnyire kressz batarto ügyes autosok...
Hát ez az.
Általában ritkán,talán ha 4 nap alatt 3-4 akad.