Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ezzel én is így vagyok. Sőt mikor vége a dugónak néha úgy érzem hogy az eszem is sokkal később jön vissza mint kellene.
Nem azt mondtam hogy nem megyek,hanem azt hogy borzasztóan utálok mindenkit a dugóban és agresszív leszek,amit nem szeretek.Tehát kerülöm ha lehet.
Ha nem megyek én mint atom anti.Csak elvesztem a zenemet arra az idóre.
Nyugi, akkor te is tolva mennél a fagyizóig!!!
én meg halottak napján születtem
én is úgy mentem ki kb a közútra , el is basztak néhányszor majdnem
Valami baromi idegesítő.Főleg a totáldugó.
OLyan mértékben rühellem hogy na.
Nagyon várom már hogy 5-600 legyen a benzin és a sok bohóc gyalog járjon.
Kész élmény lenne az üres utakon hasítani.
KB mintha zombiapokalipszis lenne.
Egyes kultúrákban a halál örömünnep.
Neked.
Nekem ez a lételemem 12 éves korom óta amióta bringával kimehetek az utakra törvényesen.
A 68-asnál lévő kamera alatt szoktam a többinél nem mindig. Utána dugóban viszont szoktam mert főleg az elején sokan helyezkednek egyik sorból a másikba. Ott már leptek meg nem egyszer.
én nem lassítok...
a KRESZ vajon mííí?
Na lessz itt tök jó kis sírkert :-D Oda jár majd a környék röhögni :-D Végre nem lesznek a temetők olyan rohadtul nyomasztóak :-D
Ismerem. Én azt imádom mikor a 68-es Fehérvári kijáró után átmész a véda alatt vissza is gyorsulsz olyan 160 környékére majd jön a madaras tescós kijáró és ott mindig visszatorlódik a forgalom a pályára. és dugó kerekedik egyik pillanatról a másikra belőle. Az sem rossz. De a Lepsényi véda miatt is simán dugó alakul ki a pályán a semmi közepén nyáron mert elég egy hülye aki megijed a védától és már mindenki fékez mögötte és simán kész a dugó.
Szarok a kresszre, vagy valami ilyen tartalommal bíró szöveg csak költőibb stílusban
A fasz kivan ettől a locsogástól.
kezdésnek simán egy wartburgot kaptam.
Ami tuti dolog.
Majd 35 évesen 1 év 50-es pöcsköszörű után SV650.
És utána lávcsi naracs.

Még élek.
az,hogy "na ugye"
javaslom (nem mint a gyógyszerészed) az M7 kivezetőt péntek délután 4 óra körül. 100-120 között mennek a kocsik, te meg amennyivel mersz
amikor mész a sorok között, és kinyitja az ajtót
Tiéden mi is lesz ? Mert már elfelejtettem
ezért mondtam , hogy jó gyakorlópálya
Nem baj legalább a motoros sírkertbe látogatók jókat kacaghatnak majd a sírkő feliratainkon. Amúgy is szeretek jókedvet okozni.
Neked meg ez lesz a sírodra vésve

"felveszem a bunkó paraszt motoros stílust és irány a sorok között szlalomban. Azt töredelmesen bevallom én is kedvelem."
A dugót már nem kedvelem mert akkor nincs elég helyem hogy haladjak. Azt szeretem ha olyan 30-40 körüli haladás van. És van mindig némi hely két kocsi között akkor felveszem a bunkó paraszt motoros stílust és irány a sorok között szlalomban. Azt töredelmesen bevallom én is kedvelem. Csak figyelni kell mikor gyorsul a tömeg mert hajlamos vagyok tartani a tempó különbséget de mikor a tömeg megy 35-öt én meg 60-70et az dupla de ha szépen lassan gyorsul a tömeg én meg tartom a dupla különbséget akkor ha már a tömeg 70-el megy akkor én szépen lassan 120-130 főlé emelkedek olyankor magamra is rá kell szólnom hogy vegyek vissza mert ez így már nem móka hanem igen komoly veszély forrás.
Meg 200as vérnyomás, és -20 év az életből