Nem azt mondtam hogy nem megyek,hanem azt hogy borzasztóan utálok mindenkit a dugóban és agresszív leszek,amit nem szeretek.Tehát kerülöm ha lehet.
Ha nem megyek én mint atom anti.Csak elvesztem a zenemet arra az idóre.
Valami baromi idegesítő.Főleg a totáldugó.
OLyan mértékben rühellem hogy na.
Nagyon várom már hogy 5-600 legyen a benzin és a sok bohóc gyalog járjon.
Kész élmény lenne az üres utakon hasítani.
KB mintha zombiapokalipszis lenne.
A 68-asnál lévő kamera alatt szoktam a többinél nem mindig. Utána dugóban viszont szoktam mert főleg az elején sokan helyezkednek egyik sorból a másikba. Ott már leptek meg nem egyszer.
Ismerem. Én azt imádom mikor a 68-es Fehérvári kijáró után átmész a véda alatt vissza is gyorsulsz olyan 160 környékére majd jön a madaras tescós kijáró és ott mindig visszatorlódik a forgalom a pályára. és dugó kerekedik egyik pillanatról a másikra belőle. Az sem rossz. De a Lepsényi véda miatt is simán dugó alakul ki a pályán a semmi közepén nyáron mert elég egy hülye aki megijed a védától és már mindenki fékez mögötte és simán kész a dugó.
A fasz kivan ettől a locsogástól.
kezdésnek simán egy wartburgot kaptam.
Ami tuti dolog.
Majd 35 évesen 1 év 50-es pöcsköszörű után SV650.
És utána lávcsi naracs.
A dugót már nem kedvelem mert akkor nincs elég helyem hogy haladjak. Azt szeretem ha olyan 30-40 körüli haladás van. És van mindig némi hely két kocsi között akkor felveszem a bunkó paraszt motoros stílust és irány a sorok között szlalomban. Azt töredelmesen bevallom én is kedvelem. Csak figyelni kell mikor gyorsul a tömeg mert hajlamos vagyok tartani a tempó különbséget de mikor a tömeg megy 35-öt én meg 60-70et az dupla de ha szépen lassan gyorsul a tömeg én meg tartom a dupla különbséget akkor ha már a tömeg 70-el megy akkor én szépen lassan 120-130 főlé emelkedek olyankor magamra is rá kell szólnom hogy vegyek vissza mert ez így már nem móka hanem igen komoly veszély forrás.
Ha nem megyek én mint atom anti.Csak elvesztem a zenemet arra az idóre.
OLyan mértékben rühellem hogy na.
Nagyon várom már hogy 5-600 legyen a benzin és a sok bohóc gyalog járjon.
Kész élmény lenne az üres utakon hasítani.
KB mintha zombiapokalipszis lenne.
Nekem ez a lételemem 12 éves korom óta amióta bringával kimehetek az utakra törvényesen.
kezdésnek simán egy wartburgot kaptam.
Ami tuti dolog.
Majd 35 évesen 1 év 50-es pöcsköszörű után SV650.
És utána lávcsi naracs.
Még élek.
"felveszem a bunkó paraszt motoros stílust és irány a sorok között szlalomban. Azt töredelmesen bevallom én is kedvelem."