Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Dehogy vagyok bunkó. Barátnőm pont tegnap mondta, hogy egy kifinomult ember vagyok
Csak maximum írni nem tudok túlzottan szépen. Ez lehet.
Janó fasza gyerek!
Az a bajom, hogy egyes emberek büszkék arra, hogy bénák. Ezt videóval, és egyéb kommunikációvla hirdetik, mintha dicsőség lenne.
Ha meg az ember szól, hogy szerintem semmi keresnivalójuk még nagy motoron akkor vérig vannak sértődve.
Én tudod hány év motorozás után vettem a cbr-t? 18. Csak úgy jelzem. A lépcsőfokokat betartani minek?
Lusta vagyok gyalogolni tul nehez a seggem
a gyalogos ott megy át, ahol akar, a hungária körúton is simán lelép, miközben te 100-al jössz ordítva, és akár bömbölve rá, hogy húzz már a francba, mit keresel ott? De ez még a jobbik eset, a kellemetlenebb, ha egyszer csak kifut eléd egy kutya, a gazdija utána, és azonnal meg kell állnod 90-ről, mondom azonnal... a gyalogosnak és biciklisnek "nem kell tudnia" a kreszt sajnos, ezért nekünk kell rájuk vigyázni, úgy menni, hogy felkészültebbek legyünk bizonyos szituációkra , olyan mint mikor egy őz kiaszald eléd, nem gondolkozik, csak megy
Hagyjad. Nem mond hulyeseget, csak a stilus bunko, azt meg el kell fogadni. Nem fogok azert neheztelni, mert megmondja a szemembe, amit gondol, es szerintem nagyjabol van is igaza, bar nem mindenben talan, de az mindegy is mar.
Na akkor összegezném!
Janó nem hibázik,íni néha,de leszarja,mi többiek meg járjunk gyalog
Te Jano most őszintén kérdezem mi a faszom bajod van?
1-2 hete még egész épkézláb technikával lehetett veled kommunikálni
Tegnap meg engem találtál meg ma meg Ekimét. Mégis mi a baj? az hogy mi hajlandóak vagyunk elfogadni ha valahol hibázunk és nem seperjük a szőnyeg alá? Ez a baj. Mert ha ennyire zavar akkor mostantól csak azt fogom ecsetelni hogy mekkora rohadt nagy zseni vagyok és hogy milyen frankón tudok szlalomozni a forgalomban. Ha ez kell nincs ebből gond hazudok én úgy ahogy csak akarod.
Amúgy én sem vagyok híve a vezetéstechnika tréningnek de lehet egyszer elmegyek hogy objektív véleményt tudjak a dologról formálni.
Nem vagyok ebben olyan biztos. Engem akkor az erzelmeim nagyon lebutitottak. Lehet ha egy kezikocsi gurul ki elem, akkor bekapcsol a vedelmi osztonom es azt pl kitudom kerulni.
De a HA fuggvennyel mar ne foglalkozzunk, mert vegtelen ciklus alakulna csak ki...
Persze lehet. Ha látod a kamiont. Bár ha csak haladsz a kamion meg bringás nélkül nincs útban mert a helyén megy normálisan akkor nem biztos hogy foglalkozom vele. Viszont a bringás hirtelen feltűnése esetén nem biztos hogy van elég idő arra hogy a megfelelő menekülési utat azonnal meglásd ami sem bringás sem teherautó és lehetőleg nem árok. Sose keljen kiderülnie senkinek hogy ezt a tudatosságot ilyen helyzetben mennyi idő alatt éri el.
Na mindegy, 'szerencsesen' elkurtam. En szert meg igy is tudok orulni, csak tobbszor ne kelljen kiprobalni, hogy pl menne e jobban is.
De te a mást hibáztatsz azért, mert bebizonyosodott, hogy szart nem ér a vezetéstechnikai tréning, meg hasonló.
Én is így gondoltam tehát körbe nézel de a végén Balra +1-szer Így jön ki a balra kétszer nézz. Mert én is alapból balról jobbra körbekukkantok majd a végén balra hogy nem jelent e meg valaki közben onnan. Mert ugye a pofont is onnan jön először.
De egy tizenevesnek legyen mar sajat gogyija konyorgom. Nincs ezekben eletoszton?
Amugy igaz. Hanyan lelepnek a zebran korultekintes nelkul... De ez a nemtorodomseg jele. Ah hagyjuk is.
Mondjuk kamionnak nem megyek. Tipikus hogy veszély helyzetben oda mész ahova nézel, kinéztem volna a részt a kamion és a bringás közé, és tuti nem a kamionnak megyek, mert az a nagyobb. Erre a részére lehet tudatosan készülni.
Bp-n volt max nehany eve, hogy egy terhes angliai kismama lelepett a kocsi ele, mert csak jobbra nezett, onnan szokta meg, hogy jon barmi is es kiakadt mikor lebasztak... Ja es elvileg evek ota itt elt, szoval ilyen szokasra nem lehet alapozni.
Na, vannak hulyek is. En a zebran sem csak balra nezek, pedig kurva keveset jarok gyalogosan, csak valoszinuleg megszoktam, hogy jarmuvezetes kozben is korbenezek pl egy keresztezodesben, akkor is ha balra betonfal van...
Jó de ez a gondolat ha elburjánzik akkor 4 fal közé kell hogy visszavonuljak. Mert a gyerek is biztos lelép meg nagymama is tuti lelép a piros ellenére. Meg a deszkás gyerek alól kigurul a deszka. a Suzukis bácsi tuti nem lát a BMW-s csóka paraszt a merci terepjáróban pláza maca úgy sem használja a tükröt. a szakadt teherautós tuti egy paraszt a kenyereskocsi meg majd meg mint az állat. Az Audis úgy is lecsapja a kanyart. Egy idő után ilyen logika mentén 4 fal közé vonulok vissza.
De nem mindenkinek tanítják meg.
és ezt neked nagyon jól kéne tudnod, főleg ha oktató vagy mi a tököm leszel, vagy vagy. Én már nem tudom pontosan.
Azert egy 10-12 eves forma kislanynak tobb esze kene, hogy legyen. Az 5 eves unokahugom is KORBEnez. Sot, a 3 evez unokaocsem is tudja.
Bar volt olyan, aki megtanitotta neki, tegyuk hozza.
Emlékszem mikor oktatásra jártam. akkor mondták hogy Balra kétszer nézz mert az első pofont mindig onnan kapod
bizony, tényleg mindenki!!!!
Mert egy pár éves kislány, azért. Mit vársz tőle?
azért vagy Te a felnőtt, mert jobb a helyzetfelismerésed. Feltételezed, hogy a kislány le fog lépni, és azt az utolsó pillanatban fogja megtenni.
Nagyjából ennyi. A többi a mellébeszélés része.
Ini sose kelljen megbizonyosodnod róla hogy így van e. Családi barátaink esetében volt hasonló. Ő is részeget gázolt. De az a részed már nem is ment hanem egy lejtő úton feküdt az aszfalton éjjel. Valószínűleg alkohol mérgezésben el is hunyt már addigra. Mert egész éjjel esett az eső de a srác alatt száraz volt az aszfalt. Bea hajnalban még sötétben átrongyolt a srácon. Utána ő is 10 évet nem vezetett.
Kb 40-50 korul. Ahogy ismerosom is irta, relativ gyorshajtas tortent. Tobbek kozott ez lett a vesztem.
Na, naiv is voltam a kislannyal szemben. De sohasem fogom megerteni, hogy ha jobbra elnezett, balra miert nem tette?
Amugy a VIBIs ismerosom fia annyit uzent: nyitott sportkipufogo
Sokszor hasznos. Dudára elkezdenek nézelődni, hogy mi a fasz van, de ha felüvölt a motor, reflexből ugrik félre mindenki.