Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megzavarnak miközben andalogsz? :D gecik...
A helyi menőknek fuck off.
Valami olyasmi.Csorosag van,erre tellik csak.
Anno még volt Balaton szelet,nem nápolyis ami 2x2x1,5 cm volt,az 30fillérbe került,és még létezett 5 filléres is!!! A Gránit szelet 3x3x0,8 cm volt,és kimondottan finom! Az Inota csoki 70 fillér volt,a Sport szelet már drága volt,mert az már 90 fillér,és az infláció miatt qurva gyorsan 1Forint tíz fillérért mérték! Én ezekre emlékezem,mivel elég ritkán volt részem benne!
A zacskós tejet úgy ittuk,hogy a sarkát csak kiharaptuk,csak a disznóság ott volt,hogy aki kiment a melóhelyröl a társaságnak bevásárolni, bekente erős zöldpaprikával mindegyiknek a négy sarkát!
Szóval a teszkos verzsön... :D
A rendőrök meg tudják nagyon jól...
Szerinted ausztriában mi megy :) sportdobbal visittatnak a helyi menők. Akik még tudnak is, nem kicsit.
Ilyen lesz,csak porias Brembo M4.32 vel M50 helyett és nincs gyorsváltó.
Nagyon sokan voltak kint, pedig a Héreg felőli végen a rendőrök is kint dekkoltak, de inkább csak beszélgettek, bandáztak a motorosokkal. Mellettük húztak el 120-150-nel üvöltve a gépek, de seráfütty...
gázfröccsös
Az piros, de Héreg fele jár 1-2 ismerősöm.
Mondjuk néha én is, de most nem én voltam :)
Én inkább fröccsös vagyok
De jó ez így is
Oké, ez az évjárat mar tetszik.
De akkor is :P
Az a cápa lehetett.
csak az egyikkel?
Ahh,EZ ami veri nájsz end butifull a fagyizó előtt.
És még egy sebességet is kihagytak belőle :-D
Ne szégyelld, közúton ez amolyan orosz rulett, honnan tudhatta a menő, hogy Te nem fogsz valamiért hirtelen kihúzódni? Nem tudhatta, most összejött neki, holnap nem biztos, hogy össze fog. Pályán mutogassa milyen menő az ott lévő igazi menőknek. Napi 4-600km-t megyek a kamionnal, sokszor a menők miatt álldogálunk 1-2 órát (nyilván többnyire autó, de azokból még több van pl. én is ) a helyszínelések miatt.
Lehet hogy tl1000 volt :D
Fingom nincs. Valami nagy sárgával, dupla kipufogóval.
Nem, de a fagyizo előtt ez lényegtelen.
...Ja, és még a lábával intett is utána...