Én szinte soha. ezért soha be nem fogok szólni ígérem. Én is akkor előzök ha elég hely van hozzá. Annyival megyek amennyivel jól esik és úgy érzem kontrollálom. A táblák csak amolyan irányelvek. Vagy betartom vagy nem.
Nem kéne pesten csúcsforgalomban motorozni. Azzal már kizártál egy halom veszélyforrást, ha olyankor, és oda indulsz el motorozni ahol azt lehet, és ahol élvezetes
Ja, ezek a mai fiatalok...bezzeg a mi időnkben (vén fasz vagy, csak annyi baj) Mai gyerekek közt is vannak ügyesek, okosak, és vannak bénák mint régen is.
Jó persze én is tudom mi van mögöttem meg előttem. De pl egy 2*2 sávos úton ha én jobb szélső sávban megyek nem fogok figyelni a szembe forgalomban lvő autókra mert az 8-10 méterre van tőlem. De van olyan élethelyzet amiben hirtelen oda kell elindulni egy ütközést elkerülendő. pl Egy Hungária teljes reggeli forgalmában nem figyelhetek a magam 25 méteres körzetére állandóan. Értem én hogy óvatosság meg figyelem ez rendben is van így. De azért ne ringassuk magunkat tévképzetekbe. Táblák a közvetlen környezetemben mozgó autók. Haladási irányommal egyezően előre tekintve a többi közlekedő pedig felületes ismerete. De mikor ezen zónán kívülről érkezik a veszély azt kezelni igen nehéz.
Az megint eléggé félre lett értve, és az jött ki belőle, hogy dögöljek meg az út szélén
Azt írtam, hogy próbáltam kressz betartva motorozni. ami azt jelenti, hogy 50-90-130, megállok a stopptáblánál, nem lépek át soha záróvonalt, nem csorgok előre akkor amikor nem lehet.
Majd akkor dobátok a követ, ha ti ezt mind betartjátok.
Azért motorozok, mert már 10 évesen csorgattam a nyálam a simsonokra (akkor még menő volt), aztán a részeges nagybátyám jobb pillanatában adott nekem egy rigát. Végül is kisírtam a simsont, de annyira utáltam is
Basszus lehet írni nem tudsz de olvasni sem. Soha egyszer nem hülyéztelek le az ESP miatt meg többi dolog miatt. Csupán leírtam hogy én nem kedvelem. De ha ezt személyes sértésnek érezted akkor sajnálom.
Ott a pek volt a kocsog, hogy egy kisgyereket atvert mert nem hiszem, hogy nagy bevasaroltal es mar nem tudta kiszamolni a visszajarot........
Amugy meg miert nem tanultal meg szamolni is? Azt tudtad, hogy haromeves vagy egy haromkerekun
Hát elnézve néhány gyereket szerintem jó, ha van két agysejtje, és örülhetünk, hogy nem piszkít a szönyegre 10 évesen
ÉN azért vakon nem bízok egyikbe se.
én nem én egy olyan 6 évet robogóztam a váltó motor előtt. Ami a váltós motor megvételekor derült hogy lószart sem ért. Nagyon sajnálom hogy szerinted baj az hogy nem motoroztam kisdiákként szimszonnal az erdőben. Meg hasonlók. Hidd el tisztában is voltam vele hogy túl nagy volt a váltás meg is szívtam vele az első szezonomban. De bocsáss meg már nem a kommunizmus árnyékában élünk. Már van választék. Van egy olyan sanda gyanúm hogy életed első motorozását nem azért tetted meg valami szoc motorral mert arra volt gusztusod hanem azért mert az volt. ma már nem így van. Én még 30 sem vagyok. Mire én találkoztam a motorozás fogalmával (középiskola vége felé) Már SS-ek Busák és más nagy dögök jártak az utakon. Nem Komár meg pannónia. Ne érts félre nem tudom mennyi idős vagy és becsülöm azokat akik végigmásszák a ranglétrát. De nekem volt leehetőségem pár lépcsőt kihagyni megengedhettem mindezt magamnak és meg is szívtam vele eleinte. Nem vagyok büszke arra mikor bénázok. De elismerem és elfogadom ha hibázok és tanulni próbálok belőle. Ezért beszélek róla. Mert szívesen olvasok róla tanácsokat tippeket és utána ezeket meg is próbálgatom. De az nem tipp vagy tanács hogy száljak le róla mert közveszélyesnek tartasz. Ez nem tanács ez csak beszólás. Motorozni ma már nem privilégium ezt el kell tudnod fogadni.
3 évesen elküldtek a pékhez kenyérért a 3 kerekűvel. Oké hogy anyám végig nézett szerintem, de akkor már be voltam idomítva az alapvető dolgokra.
Sőt le is basztak, mert rosszul adott vissza a pék :D
Ja, meg amikor az ember megemlíti nekik, hogy azért még magasabb szinten sem ördögtől való egy kipörgésgátló, esp meg hasonlók akkor le vna hülyézve, mert ti férfiként akartok meghalni. Na az az igazi nagyképűség szerintem
Azt írtam, hogy próbáltam kressz betartva motorozni. ami azt jelenti, hogy 50-90-130, megállok a stopptáblánál, nem lépek át soha záróvonalt, nem csorgok előre akkor amikor nem lehet.
Majd akkor dobátok a követ, ha ti ezt mind betartjátok.
Amugy meg miert nem tanultal meg szamolni is? Azt tudtad, hogy haromeves vagy egy haromkerekun
ÉN azért vakon nem bízok egyikbe se.
Sőt le is basztak, mert rosszul adott vissza a pék :D