Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Milyen motorral volt?
Én, mint öreg "prenyugger" vasárnap Héreg-Bajna között jártam, egy 380 km-es észak-dunántúli túra részeként. Épp egy balos kanyarral küzdök mint malac a jégen, erre JOBBRÓL elmegy mellettem egy helyi menő, úgy ötvennel gyorsabban. Utána nagyon szégyelltem magamat....
Belerakták a bringádba a kor egyik legjobb blokkját ,majd levették a sorról idő előtt,hogy élvezni már ne lehessen!!
Mint már említettem ,nem az a leggyorsabb aki a legmélyebbre dönt
Sima smirgli is jó, és kevésbé fárasztó.
200 felett itt is puposkodni kell.
Egyszerűen jobban mutat a fagyizó előtt.
Miután meghuzkidjuk a gumi szélét térkővel :D
egyáltalán nem felesleges
Ez igaz. 200 felett az aerodinamika nagyon nagy előny. Még felette nem sokkal még úgy ahogy tűrhető. De (óra szerinti) 240 felett már komoly terhelés a menetszél.
Igazán gyorsan menni könnyebb tejfölös dobozzal.200 felett.
Alatta meg punci aki védekezik.
Én is mindig ezt mondom a cimbiknek. Az én paripám még időben levették a gyártósorral nem aggatták rá azt a halom felesleges műanyagot
Nem köll a tejfeles doboz!
REmélem kellően rendes gazdát találsz majd neki. Én például ha most vásárolnék akkor sem szívesen nyitnék a tiéd felé mert őszintén egy ilyen állapotú motor nálam gondosabb gazdát érdemelne. REmélem megleled neki ezt a gazdát
szép napot mindenkinek.hosszu gondolkodás után ugy döntöttem hogy eladom a motoromat amit magamnak valojában örök darabnak csináltam de szeretnék nagyobb tipusra váltani és kettő motort nem akarok fentartani.a a használtautora is feltettem de itt is láthato rola pár kép annyi hogy most van benne 10091 kilométer.minden nagyképüség nélkül mondom hogy ilyen műszaki állapotu motort nem sokat találni manapság ebbe minden uj nem irnám le megint a használtauton a kék sárga motor az enyém remélem arra érdemes gazdit talál magának aki értékeli hogy egy üzembiztos megbizhato motorra ül ami MEGY MINT AZ ÁLLAT.remélem itt találok olyat aki értékeli a preciz tökéletes müszaki állapotot sziasztok
Naked inkább
Az földimogyorós volt, és elég sz*r....
én az Africana csokit várom...a narancs papíros mogyoróst
A csokis kocka sajtot ami valójában körcikk próbáltad?
Igazi izbomba.
A MACI csokit én személy szerint szeretem. És ha egyszer gyártanának még EREDETI recept szerinti Szerencsi csokit, azért többet kiadnék, mint akármelyik Milkáért. A vattacukor meg jó ötlet, én is vettem már a kölköknek. Egyébként csak a búcsúban jutnak hozzá... Személy szerint engem hidegen hagy, mert annyi inzulint kellene lőnöm, hogy oda lenne a napi keret.
Amíg megveszik az emberek, nem drága. Nagyon nagyon ritkán iszok, akkor viszont nem érdekel mennyibe kerül, pláne egy ilyen karácsonyi vásáron, persze azért ha azt mondják egy deci forraltborra hogy 6-700ft akkor inkább nem kell.

És ott a másik fele a dolognak, Bp Vörösmarty tér, el sem tudjátok képzelni milyen helypénzek vannak...
Azok ám! Néha van retró ilyenekből a lidlibe akkor kotrok hátha veszek mazsolás krémtúrót, téli fagyit, ezt azt...
a nugát csokitól szarabb a világon nincs
a katica bevonó jobb volt mint ez a kajla csoki
a sport szelet volt a fasza, meg a vadász, meg a boci táblás
Decemberi belvárosi forgatagba bejárunk mi is busszal csak is ekkor mászok fel a "nagy sárgára" veszünk kaját italt is (forralt bor) de a pálinka ott lapul a zsebben mert amiket árulnak horror áruk van és csak likőrök.
Rázni a kefírt is lehet:

http://youtu.be/FWVbnL9eoMw?t=42