Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tizedmasodpercekert mindent.
mi a baj a zacskós tejjel?
én rengeteget vettem-vittem magammal de talán egyszer foljt ki a szimatszatyorban a kakaó mert kilyukasztotta a metszőolló
tök ölcsó és praktikus megoldás a dobozos termékektől sokkal kevesebb a hulladék is
Mondjuk van benne valami én is mindig szatyorban kapom jól bele is ragad. Mert ugye tűzforrón kerül bele
Gyári blokkon azt nem piszkáljuk.
Nem értem mi a probléma, évek óta van aki zacskóba csomagolja a kürtöskalácsot. Van aki meg ad egy kicsit a minőségre és ívbe, van aki meg ezt lemásolja de szar kalácsot csinál
nekem tökmindegy miben van, most pálcástól itt nem árulhatja, jó az, legyen finom, az a lényeg
A mai napig basztatom ezzel az asszonyt kocka az bammeg koca a te fejed!
Poharas vattacukor. Azért megérett a világ a pusztulásra. Lassan jön a zacskós kürtös kalács. Bár azért ez szerintem semmi én azon akadok le mikor a nagy magyar találmányt azaz a zacskós tejet nem megszüntetjük hanem tovább fejlesztve megkapjuk a zacskancsós spar budget tejet. De a kocka sajtot ne is említsük amit kockának hívunk kerek dobozban van és cikkekre van aprítva
Meddig tart kiiktatni a tiltást?
-2/+2-vel ment igazán jól a Tizedes de úgy a célvonalon már kérte az 5-et és 300m-re a féktávtól már dadogott a 6. 1 pályanapot élt ez a konfiguráció. Kellett volna még 5-600 fordulat.
mi mást mint pinket, cba-ban lehet kapni poharasat, mondom kipróbálom, tök finom volt, sztem kb epres íze volt, de fene tudja mi, lényeg hogy nagyon jólesett asszem 190 Ft volt, hnap ződet veszek
Gyere csak! Cseszneken megállunk egy cigire (én már csak fejben) azt utána meg go!
Milyen szinut? Izut?
oks akkor bakancsban jövök. Meg megpróbálok nem elaludni ma a kanapén és akkor nem szakad le a hátam reggel. 3:20-kor végzem aztán szerintem komppal átcsapázok Füredre.
Fasza idő lesz!
Szevasz! Holnap du.3-kor indulunk... Tagore sétány....
És tuti többet mutat mert a gyári vége az adatok szerint 256 vagy 258 km/h volt nekem meg amikor megpróbáltam (Bár nem láttam pontosan mert erősen rázkódott ott már a fejem) az 270 lehetett óra szerint. Így most akkor vagy a Honda gyár írt hülyeséget vagy az óra csal. Szerintem az utóbbi.
igen, múltkor azt cseréltem/tük, tudod
De tudod. Meghajtó spirál. Ott még ez a túlmérés nem igazán volt jelen. De a 2000 utáni gépek esetében szinte már mindegyik gép túlmér már gyári áttétellel is.
vettem ma vattacukrot , kibaszott jólesett
Na mi lesz jöttök valamelyik nap? Na ma mert reggel úgy fájt a hátam hogy nem bírtam motorra ülni mert már megint félig ülve aludtam el a kanapén. Szóval kiokoskodtatok valamit ?
ez már múltkor volt téma és nekem még mindig pontos
Nekem is többet mutat, tudtommal gyárilag is túlmérnek a mérők olyan 10%-al. de én örülnék neki ha pontos lenne.