Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Amúgy Matyi bácsi a legnagyobb arc egyszer csak azért is lemegyek Pécsre a szezonnyitóra vagy záróra hogy lekezeljek vele. Sosem találkoztam még vele.
Jó de nem emlékszem mennyit mondtál és én megszavaztam neked 40-et meg még 20 évet az 60-an és eeeedönötöttem hogy a Hondán nem lesz hova felgumizni a járókeretedet
Ne vitakozzá velem meeeee ideálapotba kerülök
Mert én annyira öreg vagyok Szerintem már beszéltük.

Így is lehet:
http://www.nyugat.hu/tartalom/...
Célozgatunk célozgatunk kérem szépen
De egye fene szívjuk egymás vérét még így motorozva itt vagy 10-20 évet legalább aztán mikor majd te nyugdíjba mész én akkor majd keresek valami jelenlegi önmagamhoz hasonlító ifjú nebulót és szívom a vérét helyetted. Jó lesz így?
A rutin hiány is egy jó sírfelirat
Bár nem erre írtad, de ez ugrott be
Jól van na se kutyám se macskám se gyerekem. De ilyen feliratú ruhát tuti készítenek poló formájában is kis méretben. Szóval tessék ráérteni. Tudom hogy a fejemben nagy káosz uralkodik de tessék azt érteni amit gondolok nem pedig azt amit leírok
Rutin hiánya
Amikor ilyen cucc van rajta akkor még nemigen járóképes az egyed
Rutin hiánya
Amikor ilyen cucc van rajta akkor még nemigen járóképes az egyed
Tényleg Eki akartam már kérdezni gyári dob van a GS-en? Mert mikor nézem a videót egy bizonyos magasabb fordulattól kifejezetten életre kel a kis 500-as és olyankor kifejezetten jó hangja van kis térfogat és 2 henger ellenére. Vagy csak a kamera gerjed be és ezért változik a hangja ?
Jajj ez de cuki. Fotót kérünk mikor ilyen vagy ehhez hasonló anczúgban a lökdösős nyuszimotorral korzózik majd a kocsifeljárón
Hülye
Ez is jó.
meg:
"pedig neme volt elsőbbségem"

Jókat kacagunk rajta pedig sírni kéne. De hát a megváltoztathatatlanon nincs értelem sírni akkor meg nevessünk
Nem adta
"Pedig igazam volt!"
Ezt az 5 centis dolgot hallottam én is párszor....
Pedig akkor motor se volt a közelemben.
De nemigazán érdekelt a téma
Pedig tuti a party a föld alatt is, végre annyi kukac lehet benned amennyi csak elfér és senki se szól be miatta
Pedig tuti a party a föld alatt is, végre annyi kukac lehet benned amennyi csak elfér és senki se szól be miatta

Enyemen szigoruan csak annyit szeretnek, hogy: "Bazdmeg."
Nem 'baszd meg'-et. ja es urnara kernem, mert a franc fog a foldben rohadni
Jajj ez jó.

Vagy csak ennyi

Csak 5 centi kellett volna még.
Csak egy szó:
Majdnem
Ne kacagj! A tiéden mi lesz ?