Hát nem is tudom melyik új masinára űlnék rá most szívesen. B-kinget már nem gyártják. Super Duke-n nem férek el. CB1300 túl retró. Talán egy MT10-es bár küllemre a MT01-es jobban tetszik de ugye azt sem gyártják már. Vagy S1000R. De ezek csak tetszenek hogy amúgy az én mérteimhez stimmelnek e azt nem tudom.
Faszul terveztétek meg az odautat.
OK lavamünd kihagyhatatlan de lejjebb menve van a határ mellett egy hosszú fasza 1,5 sávos faluk közötti útvonal egész az olasz határig.
Szóval nekem pest mellől a határ szívás és már utána boldog vagyok.
Utánfutózni meg inkább a nagy nyaralást tervezem meg.Mondjuk toszkána.Ott ltalálni kell egy jó központi szállást és egy hét-tíznap mehet a menet.
Ha sikerül elszabadulnom jövőre a 765-öt elvinném vissza szardiniára.
Az qurvajó.Bárhova mész néptelen szerpentin van.
Azt hittem már meggyanúsítottál azzal hogy túl sokat takarítom a malacot. Mert az kikérem magamnak. Idén csak egyszer volt lemosva az is te voltál, a többit az esős szakaszok oldottál meg.
Rendszer?
Amúgy normál használatnál, meg 8000 alatt ez sem kirívóan hangos. Mély hangú , de nem fogom kikészíteni a lakókat. Ha viszont elszól, akkor nagyon fasza
Nyilván én sem 60azni vettem
És gondolhatod, az Akra EVO rendszer nem téves vétel volt...
Cseszneken kölcsönadtam unokatesómnak. A pihenőből végig hallottam merre jár lentről fentig, meg vissza
Jobb vagyok mint csáknorisz és Dr Genya egyben.
OK lavamünd kihagyhatatlan de lejjebb menve van a határ mellett egy hosszú fasza 1,5 sávos faluk közötti útvonal egész az olasz határig.
Szóval nekem pest mellől a határ szívás és már utána boldog vagyok.
Utánfutózni meg inkább a nagy nyaralást tervezem meg.Mondjuk toszkána.Ott ltalálni kell egy jó központi szállást és egy hét-tíznap mehet a menet.
Ha sikerül elszabadulnom jövőre a 765-öt elvinném vissza szardiniára.
Az qurvajó.Bárhova mész néptelen szerpentin van.
Amúgy normál használatnál, meg 8000 alatt ez sem kirívóan hangos. Mély hangú , de nem fogom kikészíteni a lakókat. Ha viszont elszól, akkor nagyon fasza
És gondolhatod, az Akra EVO rendszer nem téves vétel volt...
Cseszneken kölcsönadtam unokatesómnak. A pihenőből végig hallottam merre jár lentről fentig, meg vissza