Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lehet egyikőnknek sincs motorja.
Hát nem is tudom melyik új masinára űlnék rá most szívesen. B-kinget már nem gyártják. Super Duke-n nem férek el. CB1300 túl retró. Talán egy MT10-es bár küllemre a MT01-es jobban tetszik de ugye azt sem gyártják már. Vagy S1000R. De ezek csak tetszenek hogy amúgy az én mérteimhez stimmelnek e azt nem tudom.
Mindent tudok.
Jobb vagyok mint csáknorisz és Dr Genya egyben.
Honnan tudod?
Nekem is ez a terv. Olaszországban jó lenne eltölteni egy hetet, de legalább 5 napot.
Lófaszt.
Faszul terveztétek meg az odautat.
OK lavamünd kihagyhatatlan de lejjebb menve van a határ mellett egy hosszú fasza 1,5 sávos faluk közötti útvonal egész az olasz határig.
Szóval nekem pest mellől a határ szívás és már utána boldog vagyok.
Utánfutózni meg inkább a nagy nyaralást tervezem meg.Mondjuk toszkána.Ott ltalálni kell egy jó központi szállást és egy hét-tíznap mehet a menet.
Ha sikerül elszabadulnom jövőre a 765-öt elvinném vissza szardiniára.
Az qurvajó.Bárhova mész néptelen szerpentin van.
Nekem is úton az új motorom
Legalább poszter van róla
eszemben sem volt ilyen bűntett
Azt hittem már meggyanúsítottál azzal hogy túl sokat takarítom a malacot. Mert az kikérem magamnak. Idén csak egyszer volt lemosva az is te voltál, a többit az esős szakaszok oldottál meg.
aki fagyizóba jár
Nem, csak dob. Rendszer a gyári.
Rendszer?
Amúgy normál használatnál, meg 8000 alatt ez sem kirívóan hangos. Mély hangú , de nem fogom kikészíteni a lakókat. Ha viszont elszól, akkor nagyon fasza
Na. NANANANANANANA.
Hát jo.
Az, hogy a többi Fireblade(929-1000) sokkal finomabb gázreakcióval bír. Ez idegbeteg. És kicsit fejrázós. (Mint a kortársai általában...)
Nekem bodis q1 van fenn. Pont kellemes a hangja, és még talán nem lőnek le érte
Nem értem mi idegbajra képes egy 954 ami kiemeli mind közzül.
Mit nem értesz?
Nyilván én sem 60azni vettem
És gondolhatod, az Akra EVO rendszer nem téves vétel volt...
Cseszneken kölcsönadtam unokatesómnak. A pihenőből végig hallottam merre jár lentről fentig, meg vissza