Nekem csak az a lényeg, hogy rövid etapokra jó legyen a motor, és el tudjak menni vele majd pályázni.
Túrázás bled óta nem érdekel. Az összes tököm tele volt mire odeértünk, és talán két három szakasz kivételével csak élveztem igazán.
Így marad az utánfutózás, és elhúzkodom a motort a jobbnál jobb szerpentines helyekre majd
Az első és legfontosabb hogy nekem tetszik.
Azonkívül átlagos képességű ipse vagyok.Tehát nem fogok Visegrád-lepence közt mindennap PB-t dönteni.Így az ezres kilőve,minek?
Na lehetne ilyen idomos 600-as bizgerém mint lacinak.
De kevés idő jól beosztása fontos így nagy dózisban kell a kanyarokat keresni amik az ilyen szűkfordítós hegyi etapok.Az meg itthon nagyon limitált.
Így olyan kéne amin nem gebeszkdek adott estben 5-6-700Km-t.
Erre egy csupasz nem is 600 de nem ezres ami megfelel.
Ráadásként minöségi,kurvajól megy és még tartós is.
Így mért ne?
Ha már újabb akkor a lukas seggű R1-es. Mert végül is édes mindegy hogy a nagy hasammal ezen vagy azon nem férek el. Bár egy R1 M-et egyszer ki kéne próbálni
valahol mintha még lenne is egy ilyen lámpatestem valahol. Nem mintha lett volna valaha ilyen motorom. Szomszéd vágta hozzám mert monta hogy neki nem kell hátha a Hondás ismerősöknek kell majd. Ott rohad valahol a műhelyben. Tököm tudja hol.
https://www.sportmotor.hu/vide...
Túrázás bled óta nem érdekel. Az összes tököm tele volt mire odeértünk, és talán két három szakasz kivételével csak élveztem igazán.
Így marad az utánfutózás, és elhúzkodom a motort a jobbnál jobb szerpentines helyekre majd
Fontos.
Azonkívül átlagos képességű ipse vagyok.Tehát nem fogok Visegrád-lepence közt mindennap PB-t dönteni.Így az ezres kilőve,minek?
Na lehetne ilyen idomos 600-as bizgerém mint lacinak.
De kevés idő jól beosztása fontos így nagy dózisban kell a kanyarokat keresni amik az ilyen szűkfordítós hegyi etapok.Az meg itthon nagyon limitált.
Így olyan kéne amin nem gebeszkdek adott estben 5-6-700Km-t.
Erre egy csupasz nem is 600 de nem ezres ami megfelel.
Ráadásként minöségi,kurvajól megy és még tartós is.
Így mért ne?
http://moto.zombdrive.com/imag...