Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

És akkor mi jut a függönyre?
Azért ne vesd el a lehetőségét, jó dolog tud az lenni, persze csak akkor ha tényleg lelkesedésből csinálja a partner...csak arra ügyelj, hogy jó oldalára kerülj
Mondjuk azért ilyenkor ritka fura képek szaladnak át a fejemen. Mert elég vizuális típus vagyok és nem feltétlen ez az a helyzet amit úgy szívesen elképzelek.
egyszer mindent ki kell próbálni
Úúú ez már veszélyes. Még a végén versenyt kell hirdetni ki bírja tovább.
A kosárméret C-s!
4 személyes kivitele miatt csapatépítő jellege is van!
nincs is ezzel semmi baj. Ahogy a munkahelyem mutatja meg a légkör szopok én így is eleget. Bár nem jókedvemből. Úgy néz ki ahogy a nagyok szokták mondani hogy a fasz rossz oldalára keveredtem.
hát egyes technikáknál sztem még ez is jobb leh et , valóban
Akkor törekedj, hogy találj olyat legalább 1x aki még a gerincvelőt is kiszívja belőled és zacskóval törli az állát cuppogatva minden cseppért kár őzike szemekkel nézve rád!
Mindenre van 21. századi megoldás.

http://www.allattartas.hu/term...
mert még nem találkoztál jóval, statisztikailag kicsi is az esélyed erre
esetleg ha a rosszlányok beszámolóit átböngészed találni párat
nem ez az első, de hosszútávon nem árt ha vki jól tud sz*pni (is) sztem kellene am, mit fantáziáljon az ember, ha át is élheti...
sajna le kell venni a huzatot utána körömkefe+ultraderm
a fejtámasz műanyag sínje el szokott törni de befújsz hőlégfővóval akkro van esély hogy túléli
kicsit fakóbb lesz de tiszta
a szőnyegre a gyökérkefe a haladósabb
amúgy az astránál a plüss szövet alatt(2 rétegű a kárpit) a szivacs is elrehül és golyócskákká összeáll a szivacs, ilyenkor alul-belül el kell vágni és kipiszkálni őket
Nem tudom lehet prűd vagyok de engem ez a technika sosem keltette fel a fantáziám. Lehet túl maradi vagyok. De ez van nem vagyunk egyformák.
oh
Nekem 1700be van a kifőzés lityije.
Ultradermmel? Azt hogy?
Fastrám olyan koszos hogy csak melósruhába lehet beülni, de egy csodaszer sem működött.
ebben az a vicc hogy munkatársam a bort főzette ki és 1500ba állt meg hivatalosan literje a szőlőpárlatnak
plusz a bor ami mittudomén mennyi legyen 300ft
tudok... arra is ....
És te tudsz?
Sajnos annyian még nem szoptak le így nem tudok nyilatkozni
Lehet nem is tudom mi az igazán jó
1000ből ha egy tud "normálisan"
persze ez csak becsült szám mert ennyit nem próbáltam de amiket hallok kb ez körvonalazódik
van aki lelkes is de akkor sem az igazi, persze a végeredményt eléri a többsége, de ez is olyan mint a főzés hogy lehet ehető kaját csinálni meg kurva jó kajákat