Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ez a buziság fura dolog
a szakközépben az egyik osztálytársammal együtt hajtottuk a csajokat, sokkal aktívabb volt mint én
aztán végül megbuzult, pedig előtte megszurkált jó pár csajt is
aztóta mindig az a oltogatós duma hogy amíg ki nem próbálod nem tudod hogy te nem vagy-e buzi.......
persze ha kipróbáltad akkor meg az is
szőrös farkam csak nekem lehet!!
Nőknek könnyű, annyi szőrös farkat kapnak amennyit akarnak. akár egyszerre is
nem is igaz
de csak mert magunknak bonyolítjuk
hát hogy miből mennyi ja, mondjuk ott otthon nálad sztem swinger club sincs , vagy van?

tőlem bármi kitelik, ja 3 farokkal... de az egyik 64 centis,nagy szőrős és fekete, mondtam már hogy megcsinálom jövőre.... felültetek vmi rinya picsát hátra , ha megsimogatja a farkam, azt fel kell venni
Ma már teljesen elfogadott buzinak lenni. Utána még benézhetsz ide is
Ha nagyon akarom ez is értelmezhető meglehetősen rosszul.

ááááá

elegem van belőletek
Na pont ezét megyek le cigizni.
Jah jah jövőre. Mi számoljuk mert a 3 évben már nem sok lófaszt szoktunk csinálni mert tudjuk hogy a 4.-ben úgy is megint újra szerveződünk és a régit azért basszuk ki az ablakon mert régi nem azért mert szar. Csak mert régi. Tehát az nem lehet jó.
Nehéz az élet
még kicsit agyalsz ezen aztán az is lehet buzi leszel
Na és még ki vagyok röhögve. Jól van ezt megjegyzem.
már megint választás lesz?
akkor azért etetik a népet a szarral ilyen nagy tételben
a plakátragasztók jól fognak keresni
Milyen másik kérdésre gondolsz arról hogy most feketén iszom a kávét vagy a lőcsök száma a kérdéses. Mondjuk csak előrántod a cicafarkad aztán ... bár ugye valamilyen szinten az is lőcsnek számít és amilyen perverz állat tudsz te lenni még a végén az is rossz helyre keveredik. (nah jó asszem le kell mennem cigizni mert az a rohadtul vizuális fajtám miatt egyre furább gondolatok cikáznak a fejemben)
röhögök bazki am ja a fejőgépes sztori sztem is kissé brutál , de hallottam már durvábbról is
a másik kérdés, hát attól függ ...
A helyzet az hogy elvágyom innen. Csak ugye a pucér seggre nem mondunk fel. Megy a projekt bár itt is változik mindig a szisztéma. Jövőre választás ez meg állami cég szóval ha lezajlott a választás mi is úgy is újra szerveződünk. Ha cserélünk odafent vezetést ha nem . Akkor is. Szóval 4 évente olyan mintha új céghez kerülnék. Mindenkit kirugdalnak hoznak egy új gárdást és elölről kezdünk az egészet.
Kinek mi jut
ott kell hagyni azt a melót
megeszi az idegeid és x év múlva minden bajod lesz tőle
A több partneres dolgot nem ellenzem de olyankor is lőcsből elég egy (Az enyém). Mert ha már akad még egy, még a végén valamit elhibázik amit én nagyon nem szeretnék. A fejőgépest hagyjuk. Erősen gondolkodtam egy amolyan tejes kávé dolgon de pár napig asszem feketén iszom a kávét. Ezek után.
a fejőgépest vagy alapvetően a több partneres dolgot?
Tényleg basszus.
Én már most szeretném jelezni hogy ezt a jellegű csapatépítést akármennyi ki kell próbálni mindent én kihagynám.