ez a buziság fura dolog
a szakközépben az egyik osztálytársammal együtt hajtottuk a csajokat, sokkal aktívabb volt mint én
aztán végül megbuzult, pedig előtte megszurkált jó pár csajt is
aztóta mindig az a oltogatós duma hogy amíg ki nem próbálod nem tudod hogy te nem vagy-e buzi.......
persze ha kipróbáltad akkor meg az is
hát hogy miből mennyi ja, mondjuk ott otthon nálad sztem swinger club sincs , vagy van?
tőlem bármi kitelik, ja 3 farokkal... de az egyik 64 centis,nagy szőrős és fekete, mondtam már hogy megcsinálom jövőre.... felültetek vmi rinya picsát hátra , ha megsimogatja a farkam, azt fel kell venni
Jah jah jövőre. Mi számoljuk mert a 3 évben már nem sok lófaszt szoktunk csinálni mert tudjuk hogy a 4.-ben úgy is megint újra szerveződünk és a régit azért basszuk ki az ablakon mert régi nem azért mert szar. Csak mert régi. Tehát az nem lehet jó.
Milyen másik kérdésre gondolsz arról hogy most feketén iszom a kávét vagy a lőcsök száma a kérdéses. Mondjuk csak előrántod a cicafarkad aztán ... bár ugye valamilyen szinten az is lőcsnek számít és amilyen perverz állat tudsz te lenni még a végén az is rossz helyre keveredik. (nah jó asszem le kell mennem cigizni mert az a rohadtul vizuális fajtám miatt egyre furább gondolatok cikáznak a fejemben)
A helyzet az hogy elvágyom innen. Csak ugye a pucér seggre nem mondunk fel. Megy a projekt bár itt is változik mindig a szisztéma. Jövőre választás ez meg állami cég szóval ha lezajlott a választás mi is úgy is újra szerveződünk. Ha cserélünk odafent vezetést ha nem . Akkor is. Szóval 4 évente olyan mintha új céghez kerülnék. Mindenkit kirugdalnak hoznak egy új gárdást és elölről kezdünk az egészet.
A több partneres dolgot nem ellenzem de olyankor is lőcsből elég egy (Az enyém). Mert ha már akad még egy, még a végén valamit elhibázik amit én nagyon nem szeretnék. A fejőgépest hagyjuk. Erősen gondolkodtam egy amolyan tejes kávé dolgon de pár napig asszem feketén iszom a kávét. Ezek után.
a szakközépben az egyik osztálytársammal együtt hajtottuk a csajokat, sokkal aktívabb volt mint én
aztán végül megbuzult, pedig előtte megszurkált jó pár csajt is
aztóta mindig az a oltogatós duma hogy amíg ki nem próbálod nem tudod hogy te nem vagy-e buzi.......
persze ha kipróbáltad akkor meg az is