Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

annyi * :P am ritka kevesen tudnak igazán jó technikát ... a feladatra....
http://www.rozsapalinka.hu/web... basszus milyen drága ez a pálesz azt csak 40 fokos nekem meg 50-re állította be a kifőzde.
Vagy tökélyre kell fejleszteni az orális technikát. Legalább olyankor nekünk nincs munkánk
Csak tömören a lényeget.
Pedig nem lesz.
Nézz meg egy újszülött fejet, meg a 2 ujjad....
Szerintem észreveszed mennyi a különbség
Kocsi kárpitot mosni nagyon fasza
A legmocskosabb szőnyeg olyan lesz mint az új, csak a rágót nem szedi ki
Régen sok kocsit kiganéztam vele
Asszem nem most lesz. Kicsit hosszú lett, nekem meg mennem kell el és addig még a mentéssel sem végez a gép... Szóval ez délutánra marad.
Nekem lassan annyi van, hogy akár kereskedést is nyithatnék, a kézápoló krémet nem is említve.
Tőccsed majd meglesem...
Hamarosan kész Osztrák 2.0, lementődik és töltöm fel.
Azért szopok, mert hülyeséget írtam Neked a 10 gigával múltkor. Csak egy túrára több, mint 100 gigányi videóm van 2db 64 gigás mini SD-m van a GARMIN-hoz és 1 óra kb 8 giga
Jó kifogás sose rossz!
habos -babos Zümit akarok, olyna lesz mint egy nagy torta
Délután melózok így nem nagyon van időm...
Azon nem talált kikezdeni való részletet. mert annak a blokkján pl nem lehet átlátni :-D
Ó motorral sima ügy. Nyáron M7 Kenesei lejáró? Volt hogy lefelé jövet Pestről már Velencénél állt a sor vége. olyankor be a sorok közé 100 és csak kacagtam hogy a sok majom meg benn áll a dugóban. Mondjuk feldobozolva már nem élveztem annyira. Akkor az igazi amikor ilyen 40-6-as tempóval azért még halad a sor. Akkor olyanokat lehet közöttük szlalomozni mint az állat. Tuti halálra rémítek pár mazsolát olyankor.

Lehet szidni hogy mekkora felelőtlen fasz vagyok. De nem baj én élveztem és senkinek sem lett semmi baja közben.
Bezzeg arra szíííp piroskára nem reagáltál, amit tegnap ide posztoltam, külön Neked ... hát akkor cseszd meg
konyhásnéniizom
Idelent van egy olyan kézi mosó. Van habos meg mindenféle program rajta. Majd megmutatom aztán hagylak érvényesülni. egy baja van hogy elég nagy a kefe amin a habos bigyó jön és nem tudok vele benyúlni a hátsó villához csak néhány helyre. ez a villa takarítás még mindig itt zizeg a fejemben.

Egyre szimpatikusabb az a hely.
Budapest nyáron volt üres, szóval ha tömegre vágysz cserélhetünk télre.
Kár hogy M7-M0-án amíg beérek bepótolódna a tömegiszonyom.
tegnap mostam mosóban Zümit de nem a habosban , olyat akarok
Jó is hogy mondod. Mintha itthon láttam vóna a Zsóóóóóótttit . Kell is vele beszélnem meg műhelykulcsot kérni meg egyebek. Mert lassan beköltözik a malac. De egyenlőre nem nagy szervízre mert még jön a mikulás. De egy két szarságot már most megcsinálok. Főleg dzsuvátlanításra gondolok.
huhu majd megyek haza, osztan' feldobom ott a környezetet kicsit, lesz ott élet
Jó hát csak jön a tél. Egész eddig a sok turista meg nyaraló zavart most meg az hogy senki de senki sem marad itt. Olyan ilyenkor mintha ciánoztak volna. Alig maradnak túlélők. Tök klausztrofóbiás érzés. Pedig nem vagyunk bezárva de SENKI sem marad. Annyira durva van olyan hogy reggel egyetlen másik járművel sem találkozom befelé menet a melóba. Egyetlen eggyel sem. Pedig Balaton déli part 70-es főút és 15 Km. Ilyet produkáljatok a nagyvárosban. És nem hajnalban 4-kor. Nem nem. Hanem 6- 1/2 7 körül. Amúgy tényleg jó kis hely de ezt a hullámzást utálom. Nyáron dugó télen meg még a madarak sem maradnak. (Csak az a pár bagoly akik amúgy gyönyörűek de a hideg rettenet szalad végig a hátamon mikor este a sötétben kint cigizve rámhuhog a bunkója)