Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mi van a videókkal? Trailer-ek vannak itt. Jó' van az úgy...
tényleg télen a lukat be kéne már foltozni a szörnyecskén. Van otthon valami bádogod? Vagy vigyek? Úgy is kell mennem majd egyszer kétszer Győrbe öcsikémhez.
Nekem a pózolós galériák nagyon tetszenek. Mint egy igazi fotómodell, olyan a képeken.
Az is érdekes, hogy hozzászólni nem enged a saját feltöltéseihez, de beleböfögni azt tud mindenhová...
Levi. Nem reagálok a teljesre. Csak annyit hogy nem ekkorák a videók csak a gyenge sávszélesség miatt nincsenek mindenhova feltöltve. ez amolyan ízelítő. a videók alatt a leírásban ott vannak a Youtube linkek. Ott vannak a teljes videók.
Ennyi!
Tudod mindenkinek van egy igazán hülye haverja. Ez mindig így van. Ha neked még sincs akkor van baj. Akkor te vagy a hülye haver. De nem baj mi így is szeretünk még a BMW meg a középen lukas motorral együtt.
Mit alkotsz ? Egod akkora hogy nem is lehet megfogalmazni, aztán egy nulla amit Te "alkotásnak" hívsz. A 3-8-11másodperceket nevezed alkotásnak ? Vagy inkább a galériáidat, azokt amiből egyetlen egynek volt érteme, az Alpokosnak?
Egy nulla amit Te itt produkálsz és mégis azt hiszed hogy irigyek rád az emberek...
Jöhet én szívesen nézem. Mert azok alapján újabb zászlócskákat tudok tűzni az "ide is el kell mennem egyszer" című elméleti térképemre.
Ha meghalsz te nem tudod, hogy halott vagy csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy.
ja hát állandóan ez van igen, unatkoznak, aztán jövök én a "képbe" és máris beindul az élet , had legyenek el magukba, jó' van az úgy , én alkotok, ők meg "nézik", ahelyett hogy ők is alkotnának vmit, de min szexelnének egy jót, vagy többet motoroznának, tennének vmi jó dolgot másoknak, értékelnék az életüket, de hát ha én ilyen értékes vagyok, mások órákig rólam képesek "el lenni" - hajrá, én meg ne haragudjatok, de élek is közben amennyire lehet, mert akkor nincs mit nézegetni, meg pofázgatni róla
Most én is töltsek fel onboard videókat
aki úgy néz ki mint egy 2 hetes vizihulla(önerőből, szándékosan) az viselje is el hogy fikázzák.
ha ő így érzi jól magát akkor ez vele jár
nálunk a tolerancia azért meg se közelíti a "nyugati" szintet szóval a magasabb fokú extremitás ellenérzést fog kiváltani az átlag néptől
és akinek az ellenérzést nem veszi be a gyomra az nem is való az extrém megjelenéshez
Jogos!
Jah nem én. már továbbléptem. Mármint a témáról. Most Ekime videójának helyét próbálom ki barkópázni
Hát akkor viszont van egy tippem. Ausztria még mindig túl vadregényes azaz erőd szerintem ehhez. Szóval akkor legyen Liechtenstein.
Még mindig catfight.
Az elengedésről jut eszembe: lehet Neked se ártana elengedni azt, aki soha nem lesz a tied.
Szabad ég alatt is nagyon jó gyerek Gergő egyet értek a mondanivalóddal.
Óóóóó én egy nagyon jó ember vagyok. Meg szép is,no meg persze legfőképpen szerény. Amúgy viccen kívül annyi jellemhibám van hogy Dunát lehetne rekeszteni velük. De ez vagyok én ismerem ezeket a hibákat és nem félek elismerni. Ez az egyik nagy különbség köztem és mások között. Nehéz ám ezzel együtt élni. Vannak olyan hibáim amiket ismerek és próbálok kezelni. (ilyen pl a cigaretta, amúgy haladok a projekttel) Viszont vannak olyanok is amikről tudok de igazából leszarom. Pl kibaszott sokat tudok pofázni, meg még olyankor is próbálok kulturáltan párbeszédet folytatni mikor már látom hogy a másik erre képtelen, de még akkor is megpróbálom. Ilyenkor egy durva pofont kockáztatok meg, de én akkor is. Na ezek azok a dolgok amiken nem is akarok változtatni még akkor sem ha mások szemében ez hiba.
A hegyeket eltalaltad amugy svajctol nem messze
Így innen a monitor elöl Te egy jó embernek tünsz, Túl jónak is. Ez van sajnos kihasználva.
De viszont arrol a reszrol is van video, majd addig is eljutok valamikor, hogy megkeressem es feltegyem