Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én meg azért rakom inkább a kis fejidom mögé mert totál szélcsend van így a motor hangját hallani viszont az órák is benne vannak a képben.
Én a gyári ragasztóval raktam fel de nem bízom benne. Így mikor felkattintom minidg kap egy gyorskötözőt is mert még pont át tudom húzni a plexi alatt. Olyankor bízom benne. De még így is elég nagy a felület így 120 felett már erősen csavarja a fejem. De majd kitalálok rá valami megoldást. Most pl azon filózom hogy a télen leveszem a tükröket leviszem a műhelybe Tamásiba és a srácokkal esztergáltatok egy toldatot a tökör alsó szárához így arra fel lehet rakni csőszorítós betéttel a cuccok. Az szerintem jó let. Így a fejemre sem kerül semmi és a kép is jobb lesz.
A Lö2ő elég rázós tud lenni.
3M-es bírja nagyon nekem is majd eltekerte oldalt a fejem a bukóval, belül hallottam, hogy ropog a műanyag de bírta a tempósat is!
Szerintem annyira nekem se remes a remegese, bar teny, hogy nem magyar utakon hasznalom...
Én ebben sehol nem látok vonalat. Csak egy feliratot :-D
Csőrős a sisak így nem volt hozzá megfelelő felület. De most találtam a neten ilye csipeszes rögzítőt, Azzal szerintem jobb lesz. Meg a ragasztóban nem is igazán bízok.
az de nem wifis. Így nem kommunikál a telóval.
Már filóztam rajta a vázra az első teló mellé... a rezgést kitudom szedni a vidiből az már megy úgy egész ehető a felvétel.
Versenycica, valóban különödnek tünik eleinte. Számomra is az volt. Ên sem rajongtam a hozzá hasonlókhoz. De érdekesebbnek találam annál ,hogy ismeretlenül véleményt alkossak róla. Ezért inkább megismertem kőzelről. Örülök hogy igy döntöttem. Aki másról véleményt alkot ismeretlenül , hibát követ el, és saját magáról állit ki bizonyitványt. Főleg igy , hogy vannak itt olyan emberek aki tudják , hogy Versenycica értêkes ember.
Na akkor ilyet se veszek.
Tedd ki oldalra vagy a kormányra.
Így van :D ez csak rollernak jó, szar mind
Meg amúgyis minek a traktornak hang.
nincs hang, ez egy ktm be se indul csak dísznek van
Hangot is hallathatnál.
Csak hogy legyen itt valami színvonal is
én senkivel nem kötekedtem, pont leszarom másnak milyen haja, motorja, autója, fasza van, időm nincs ilyenekkel foglalkozni, nem értem másoknak hogy lehet ilyen kibaszott unalmas az élete , nekem ez "új"
én is tiltottam mert olyan feje van a képen hogy veszélyeztette a lelki nyugalmam
előtte nem volt olyan olcsmány a profilkép az nem is zavart, igazándiból az írásai se zavartak, de az a fej......édes jó istenem.......sose tudnám megszokni
Inkább mindig nem.
Nem rakjuk el a kardot nyálasan!
De miért? Hát mindig szabályosan mész, nem?
csak a wifis ( asszem) nekem még a régebbi van, tavaly kaptam karira
De nem az ő függönyébe!
Tedd a bukód elejére, az állrészhez a kamerát. Szerintem élvezhetőbb is a kép és látod is, na meg nem húzza oldalra a fejedet a menetszél, kicsit csak előre a kamera súlya de az azért nem vészes.