Semmi. A Polusnal lattam es egybol Istvan baratunk jutott eszembe, hogy O biztos ertekelne foleg miutan a Zuram kozolte, hogy ennek az arabol egy kis lakast is vehetnenk
Ne is mond. Ha le akarok menni cigizni a szomszéd irodában ülő kollégának már nem átszólók hanem ráírok Link-en. Ami meg már az alja hogy ő meg azon válaszol hogy mehetünk. Amúgy az én irodámon keresztül jut ki a folyosóra. Ez már nem is kocka ez már négyzet basszus.
Hát valamennyire vissza kéne azt is vennem nem csak a cigit. Mert ugyan engem már nem pörget ellenben ha egész nap nem iszom egy csészével sem akkor este nem tudom miért fáj a fejem.
Dolgozz kereskedelemben.
Minek beteved valaki amitől garantáltan felebredsz.
Ha 3 évente iszok egy kávét az már sok.
Legutoljára Erdélyben valami benzinkúti iszonyatot.
De az sos volt.
Majdnem elaludtam a nyeregben.
Hát skacok van baj. Nem kicsi. Az előbb gondoltam bedobok egy kávét. Anyuéknál fent van ilyen kapszulás geci. Megtőtöttem vizzel bedörrentettem alá vágtam a bögrét. Majd kar elfordít és már jött is. Mondjuk kellett egy fél bögre mire rájöttem miért olyan átlátszó a folyadék. Ez egy bő fél perc kb. De aztán tettem bele egy kapszulát. Utána sokat javult a folyadék színe és állaga.
Asszem szabira kéne mennem. Olyan pihenős fajta kéne.
Az sj-hez adtak vagy 6 tappancsot
2 féle hátlapot(egyik búvár a másik tapis) 3-4 rátekerős valamit biciklis tartót állványos tartó talp meg egy keretet ami nem vízálló
Csak valami rendes kártya kell hozzá mert 200fps-t szarul vesz fel nem bírja a,kártyára írni
Minek beteved valaki amitől garantáltan felebredsz.
Ha 3 évente iszok egy kávét az már sok.
Legutoljára Erdélyben valami benzinkúti iszonyatot.
De az sos volt.
Majdnem elaludtam a nyeregben.
Asszem szabira kéne mennem. Olyan pihenős fajta kéne.
2 féle hátlapot(egyik búvár a másik tapis) 3-4 rátekerős valamit biciklis tartót állványos tartó talp meg egy keretet ami nem vízálló
Csak valami rendes kártya kell hozzá mert 200fps-t szarul vesz fel nem bírja a,kártyára írni