Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lomtarnak használom.
Talán a világon az egyetlen iroda ahol szarabb a környezet mint a cég összes többi helyiségében beleértve az udvart is.....
Nálam ott nincs radiátor,és winter is coming.
Semmi. A Polusnal lattam es egybol Istvan baratunk jutott eszembe, hogy O biztos ertekelne foleg miutan a Zuram kozolte, hogy ennek az arabol egy kis lakast is vehetnenk
Istenem, ha megint irodában dolgozhatnék!
Ennyi léhűtőt....
Ne is mond. Ha le akarok menni cigizni a szomszéd irodában ülő kollégának már nem átszólók hanem ráírok Link-en. Ami meg már az alja hogy ő meg azon válaszol hogy mehetünk. Amúgy az én irodámon keresztül jut ki a folyosóra. Ez már nem is kocka ez már négyzet basszus.
Jaja. En is harmat iszok melóban. Sajna az irodai munka nem túl izgi. Lassan váltanom kell, mert kocka lesz a fejem.
Hát valamennyire vissza kéne azt is vennem nem csak a cigit. Mert ugyan engem már nem pörget ellenben ha egész nap nem iszom egy csészével sem akkor este nem tudom miért fáj a fejem.
Dolgozz kereskedelemben.
Minek beteved valaki amitől garantáltan felebredsz.
Ha 3 évente iszok egy kávét az már sok.
Legutoljára Erdélyben valami benzinkúti iszonyatot.
De az sos volt.
Majdnem elaludtam a nyeregben.
5 évet műszakoztam irodistaként. A kávé nálam már csak üdítő. 5 perccel lefekvés előtt is képes vagyok inni. Úgy alszom utána mint a tej.
Nem jó az aszabi. Mostanság en is a melohelyen pihenek :)
Este 7-kor kb? Van baj :D hogy tudsz aludni?
Hát skacok van baj. Nem kicsi. Az előbb gondoltam bedobok egy kávét. Anyuéknál fent van ilyen kapszulás geci. Megtőtöttem vizzel bedörrentettem alá vágtam a bögrét. Majd kar elfordít és már jött is. Mondjuk kellett egy fél bögre mire rájöttem miért olyan átlátszó a folyadék. Ez egy bő fél perc kb. De aztán tettem bele egy kapszulát. Utána sokat javult a folyadék színe és állaga.
Asszem szabira kéne mennem. Olyan pihenős fajta kéne.
Vagy tesz egy kis cukrot a tankjába....
Az a csepp motoros ott a Ducati -mellett mindjárt felpattan, és elhajt a géppel !
Nem pink és a rider szerintem picit alacsony,vagy tömzsi.
Mi a probléma ezzel a gyönyörű motorral?
Pocses , itt egy szarral gurito...
Ránagyítottam....................hidegzuhanysokk.
Én nem.teso viszont már arrafelé,szóval reszkess,jövőre jövök.
Hát nekem azért 350 Km még a legrövidebb úton is. Oda vissza 700. abba már elég kevés szerpentinezés fér bele. Mármint egy napba.
Az nekem sincs éppen messze.
Az sj-hez adtak vagy 6 tappancsot
2 féle hátlapot(egyik búvár a másik tapis) 3-4 rátekerős valamit biciklis tartót állványos tartó talp meg egy keretet ami nem vízálló
Csak valami rendes kártya kell hozzá mert 200fps-t szarul vesz fel nem bírja a,kártyára írni