Nekem az első zsebben volt aztán 2s volt mire kivettem, hosszú csuklópánttal volt szerelve aztán belebújtam cippzér ki kamera be aztán mehet a felvétel
De leginkább szuttyogós lassú menetesutakon volt felvétel, fogaras meg sok földút
Majdnem olyan tuti mint a tyúk kamera
Volt nekem oldalt és a sisak tetején is, de soha nem vilt vele gond. Ha felülre vagy oldalra tettem, akkor zavart a menetszél, mert húzta mindig. Állrészen van most, és ott a legstabilabb minden szempontból. Esetleg ha bukta van, akkor annyira nem lehet jó ha benéz a kamera a bukóba, de nekem már nem lehet több balesetem, mert az nem lenne korrekt....
Lehet hogy csak a bizalmam nem alakult még ki. Lehet valamelyik nap fogom összedmadzagozom a keretet üresen a sisakommal (Mert kamerával sem igazán nehezebb) Aztán felmegyek a pályára és megrángatom tempóval. Aztán vagy bízni kezdek benne vagy nem. Ha lejön akkor is az összmadzagozás nem engedi elrepülni.
Tavaly egy balesetben inkább görbült a tartó tappancs, de a helyén maradt. Pedig a bukó pont az állrészek kapott egy jó nagyot, ahol a tappancs is van. Foglenyomatot hagytam a bukóban belülről........
Én is most azt tervezem. Mivel a rögzítő rendszere ugyan az mint az SJCam-nek így nem gond. Felcsapázik a Wish-re aztán rendelek egy adag rögzítő cuccot. Minden félét ami csak logikusnak tűnik. 5-10.000 Ft-ért (póstával együtt) egy kofferra való cuccot be lehet szerezni. Vannak egész értelmes cuccok is) Pl a kesztyűs cuccban is látok fantáziát. Meg még egy halom furmányos izé van még ott.
Fura. Az enyémen ereszt a gyári ragasztó. Pedig zsírtalanítottam meg minden. Feltettem odafogattam 2 napra gyorskötözővel hogy nehogy elmozduljon míg beragad. Aztán mikor fent van a kamera mégis azt látom hogy konyul lefelé. És szépen lassan egyre nyílik. Nem tetszik.
Na valami ilyet akarok én is de nem ragasztóval hanem csipesszel gondoltam hogy fixálom a sisakhoz. Elsőre nem lett nagy bizodalmam a ragasztóban. Amúgy is sisakcserét tervezek így a Caberg lesz a kamerázós sisak a másikat meg nem bántom.
Azon már én is gondolkodtam. De ha a nyakamban cafog a fényképezőgép olyan rossz érzés mikor egyik oldalról átdőlök a másikra a kamera meg csapkod a tankon. Az nem valami kellemes érzés. Így ezt hanyagoltam. Enduron meg csopin meg aszfalt bálnán ahol egyenesen ülsz ott elmegy de fekvősebb masinán ez nem játszik. (pedig elvileg ütésálló a kamerám)
én kézben szoktam tartani a fotogépet videózás köben
vagyis régen abban tartottam, sokkal faszább videókat lehetett összehozni, és csak 1x pörögtem a hátamon az 1 kezes vezetés miatt
Azt le lehet árnyékolni valamivel. cicát kérdezd meg ő megoldotta valahogy. Mert mikor a korábbi vedókat készítette ott letakarta valahogy az én órámat is. Pedig nehezebb volt mivel nálam a fejemen van a kamera így a képen mozog a mutató helye. No meg nekem nagy analóg műszerem van szóval a felület is nagyobb amit takarni kell. De jó lett. nem tudom mivel csinálta.
De leginkább szuttyogós lassú menetesutakon volt felvétel, fogaras meg sok földút
Majdnem olyan tuti mint a tyúk kamera
amúgy még kamerám sincs.
http://www.ebay.com/itm/5Pcs-3...
http://youtu.be/VRKu785g0O0
vagyis régen abban tartottam, sokkal faszább videókat lehetett összehozni, és csak 1x pörögtem a hátamon az 1 kezes vezetés miatt