Én kihagyom mert a tankra szoktam tenni azt az óra meg látszik folyamatosan én meg nem tudom kitakarni utólag nem vágom az ilyet, jobb a nyugalom nem kell a balhé.
De most őszinten, mennyire kell butának lennia hoz hogy tiltogasd az embereket? Húz egy függönyt maga köre aztán ki-be lépked hogy ugyan mégis mit írhatnak róla...
na akkor itt lehet ömlengeni. Hajrá !!! legyen valami pozitív is. Nekem nem szabad én voltam a kameraman. Jah és jó szarok lettek a felvételek mert a franc se látta hogy a fejem oldalán lefelé áll a szar tok. Nem látom a fejemet hátulról. Pedig tudom kéne csak ég gyakorlom.
Na tessék abbaszüntetni itt a vélemény harcot. Ez van ezt köll szeretni. Béke van. Senki nem basz le senkit mert mindenki más. Rendet teszek köztetek ha nem vigyáztok. Olyan vagyok mint a kungfuPanda. Nagy szőrős és cuki. Csak az nem motorozik én meg igen szóval még nála is jobb vagyok. szóval vigyázzon mindenki mert hadzsimeee.
fb-on megy a kommentelgetés ( ha arról van szó)... sehol máshol, mert nem fogom egyszerre ezer helyen nézni, visszaírogatni stb stb. Van más dolgom is... de ez le is volt írva nagyon rég, meg le van, csak olvasni nem tudnak egyesek meg felfogni sem....
én sem engedném már a helyében. Mert tényleg nem menne más alatta csak a pocskondiázás. Tudom-tudom egyediség el kell viselni meg minden. De senki nem olyan hülye hogy önszántából jelentkezik mikor megkérdezik hogy "Ki kér egy pofont"
Liechtenstein mar kozelit, de nem jo az orszag
Arrol nincs videom, de voltunk ott ,13-ban. Konkretan eszre se vettuk, hogy hatart leptunk, csak hogy Vaduzban vagyunk
Hasznos cucc a beállításhoz.