Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

SJ4000-es? Azon van olyan hogy telón tudod nézni a képet.
Hasznos cucc a beállításhoz.
Én kihagyom mert a tankra szoktam tenni azt az óra meg látszik folyamatosan én meg nem tudom kitakarni utólag nem vágom az ilyet, jobb a nyugalom nem kell a balhé.
Közben meg duzzog és picsog a kis zsepijébe.
A fuggony nem jo, mert Pocses abba torolgeti....
De most őszinten, mennyire kell butának lennia hoz hogy tiltogasd az embereket? Húz egy függönyt maga köre aztán ki-be lépked hogy ugyan mégis mit írhatnak róla...
Biztos ki-be lépked hogy lássa.
Szerinted kibírná, hogy nem olvassa el?
Kilép és olvassa.
Igeeeeeeen.
Jobb lenne a minőség, quality,színvonal.
Azért tényleg kíváncsi lennék, hogy hány ember van tiltólistán? Lehet, hogy Ms Ego ebből az egészből csak Laci és Gergő irományát látja?
Így megy ez az állatok között is.
na akkor itt lehet ömlengeni. Hajrá !!! legyen valami pozitív is. Nekem nem szabad én voltam a kameraman. Jah és jó szarok lettek a felvételek mert a franc se látta hogy a fejem oldalán lefelé áll a szar tok. Nem látom a fejemet hátulról. Pedig tudom kéne csak ég gyakorlom.
Hát pedig ezt a fajtát pillanatok alatt kikezdik az élet bármely területén.
Ezek után csak egy dologra lenné kíváncsi: mennyi ismerőse lehet a fb.-on? Lehet ott is mindenkit letiltott már?
Na tessék abbaszüntetni itt a vélemény harcot. Ez van ezt köll szeretni. Béke van. Senki nem basz le senkit mert mindenki más. Rendet teszek köztetek ha nem vigyáztok. Olyan vagyok mint a kungfuPanda. Nagy szőrős és cuki. Csak az nem motorozik én meg igen szóval még nála is jobb vagyok. szóval vigyázzon mindenki mert hadzsimeee.
Alpokos bejött nekem is írtam is volna tuti, és semmi nyomdafestéket nem tűrőt!
senkinek nem kell megfelelni, csak önmagadnak! puszi, pacsi!
fb.-on egy kattintás, ha valaki nem olyat szól ami őkelmének tetszik.
fb-on megy a kommentelgetés ( ha arról van szó)... sehol máshol, mert nem fogom egyszerre ezer helyen nézni, visszaírogatni stb stb. Van más dolgom is... de ez le is volt írva nagyon rég, meg le van, csak olvasni nem tudnak egyesek meg felfogni sem....
Movie tailer!
Ízelítő, kedvcsináló. Beszarás. 2 mp., amin semmi nem látszik.
Gyönyörű. Lehet ezt még fokozni?
Ha nem hát nem. Csupán helyesbítettem az állítást.
na neeee
Nem fogom megnyitni a linket, ha ez az izelitő, ez az ami fel kéne keltse az érdeklődésemet, de ez egy nulla.
én sem engedném már a helyében. Mert tényleg nem menne más alatta csak a pocskondiázás. Tudom-tudom egyediség el kell viselni meg minden. De senki nem olyan hülye hogy önszántából jelentkezik mikor megkérdezik hogy "Ki kér egy pofont"
Meg mellé a világ összes hobbija, pl. meghallgatnám hogyan dobol de most komolyan!
Liechtenstein mar kozelit, de nem jo az orszag
Arrol nincs videom, de voltunk ott ,13-ban. Konkretan eszre se vettuk, hogy hatart leptunk, csak hogy Vaduzban vagyunk