Egyebkent mar megfejtettek a tegnapi video hollétét: Stelvio
A Zuk meg a hasonlo oreg csotroganyok meg egy europai turan voltak eppen. Nem tudom hany ezer km lett nekik betervezve, de Spanyolorszagig mentek emlekeim szerint
Mar utaskent azert sem, mert barmilyen veszelyhelyzetnel rarantana a fekekre, es pl epp nem fogyelnek, a pocak bánná. Amugy meg a CBF kenyelmes is lehetne, de az XBR -20 kg-val se volt leanyalom benzintyukkent
Nem sodrok még, de a pocakom volt mar utban lengoajtonak es volt olyan zug, ahol azt hittem, hogy atferek, aztan rajottem, hogy nem tudom behuzni a hasam
Most kezd igazan tudatosodni a terhesseg: a pocak eltakarja mar a labujjaim
Nem emlékszem milyen motorja van az uradnak. De ha kellően túrás a masina és feldobálja a dobozokat hogy kényelmesen enyhén hátra dőlve ülhess szerintem nem lesz gond. Alien sem szorul meg. Így gondolom az urad is olyan óvatos lesz mintha tojásokon motorozna. Lassan kirándulósan nem hiszem hogy baj lesz. Csak még ha jó idő is lesz akkor is veszettül öltözz be. Nehogy a menetszél valahol is gondot okozzon. Saját motorral való kirándulást én sem támogatom ott a testrablónak nem hiszem hogy jó helye lenne.
Bár így látom magam előtt ahogy ilyen tapadós fekete kezeslábasban pocakostul próbálsz kisompolyogni, de akármikor meghallasz valami neszt hátulról vagy egy másik szobából oda fordulsz és közben az Aliennel lesodorsz valamit. Pl egy vázát vagy poharat. Vizuális típus vagyok ezt el is képzeltem
Jelenleg azon morfondirozom, hogy elmennek egy laza 10 km-es kek turara a hetvegen, de a Zuram ketsegeket erez ezzel kapcsolatban pedig csak Dobogko - Pilisszentlaszlo utvonalra gondoltam...
Szegeden láttam a Libri könyváruházban (emlékeim szerint van valami szerződés féle közöttük), de addigra már bent volt a szokásos, így nem eröltettem. Valószínű nem lehet olyan rossz.
Ó én vidéki parasztgyerek vagyok nem hogy a Frei-t nem ismerem de még a kávézók fogalom is meglehetősen távoli. Siófokon mintha lenne talán kettő is, de ennyi. Itt csak kocsma van meg étterem a kettő között nem sok minden akad.
De meg ám de még csak egy. Az kb arra elég hogy elalvás nélkül bejussak a munkahelyre. Most vegetálok. Kb a monitorig látok el. Még szerencse hogy nem kell néznem a klaviatúrát mert az úgy sem látom a sötétben. De nem nyomok villanyt mert még bántják a fotonok a szemem. Még bedörrentek legalább 1 csészével (Az ugye dupla presszót jelent nálam) Aztán kb fél 9-re bebútol a glóbusz odafent aé akkor talán már képes leszek munkának nevezhető tevékenységre is. Ma amúgy is itt maradok estig mert jó lenne a papírhalmon annyira urrá lennem hogy legalább az asztal lapja helyenként láthatóvá váljon mert hetek óta nem láttam. (Pedig nem kicsi az asztalom.)
A Zuk meg a hasonlo oreg csotroganyok meg egy europai turan voltak eppen. Nem tudom hany ezer km lett nekik betervezve, de Spanyolorszagig mentek emlekeim szerint
Nem sodrok még, de a pocakom volt mar utban lengoajtonak es volt olyan zug, ahol azt hittem, hogy atferek, aztan rajottem, hogy nem tudom behuzni a hasam
Most kezd igazan tudatosodni a terhesseg: a pocak eltakarja mar a labujjaim
Sőt, ma is kifogok!
Valaki kóstolta már a Frei kávézók felhozatalát?