Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mi van? Kiengedtek a házból?
A tégelyesben kiülepszik, nem szárad.
A tubusos meg beszárad, de szétvágom a tubust és a szárazzal is jól lehet kezet mosni.
Nem is értem minek görcsölnek azzal hogy folyékonnyá tegyék. Árulhatnák por formában is, a vizet meg majd a kezemen hozzáadom.
Máskülönben tényleg az egyik legjobb kézmosó. Próbáltam mindenféle flancos külföldit is, de az egyik szétszedi a bőrt a súroló anyaggal, a másik hatástalan, a harmadik meg olyan lúgos hogy ekcémát okoz, pedig nem vagyok érzékeny ilyenekre.
Kicsi vízzel lehet frissíteni, ha már kezd beszáradni, bár az alap oldószere valószínű nem az.
Tesco-ban is volt.
Teljesen jó, ugyan az a fos minőség mint 20 éve. Használat előtt össze kell keverni, a tubusosba meg mindig beleköt, de amúgy jó cucc
Egy darabig próbálkoztam, de amint írtam megoldottam. Ha fontos, szólnak, ami outlookon jön, az nem fontos Már csak azért sem mert nem mindig férek hozzá.
Jó ez, én használom és teszi a dolgát. Még a lidlben kapható nagyon jó, csak az ritkán van.
Valamikor szo volt rola, hogy nem kaphato ultraderm. A METROban van
Bar gondolom ez nem az igazi...
Nem tudsz mappákat csinálni? Oda szabályok szerint be lehet tenni bizonyos feladókat. Nekem így van szűrve a fontosabb, kevésbé fontos stb..
Ez a cégen belüli e-mail a legnagyobb gyökérséggé vált, pedig praktikus dolog volt.
Mindig, mindenki, válogatás nélkül mindenkinek, mindent szétküld ezzel le is tudták a felelősségüket.
Komolyan a céges inboxom 99% belső spam, aztán az az 1% ami fontos lenne meg nem találom meg, és le vagyok baszva hogy nem olvastam.
Ez még működött is amíg engedte hogy a saját privát telefonom és laptopom is csatlakozzon a céges exchange szerverre, ami praktikus volt, mert amint kaptam törölhettem is a lényegtelen dolgokat, de most mindenféle policynak kéne megfelelni és gyakorlatilag átvennék a hatalmat a cuccaim felett az informatikusok. Erre beintettem hogy nekem nem fontos ez az egész, így nem is olvasok céges e-mailt, csak hetente 1-2 alkalommal, akkor pedig több ezer szaron kéne átrágni magam, amit vagy nem teszek meg, vagy beleszalad egy két fontos is a törlésbe.
Szóval közöltem a főnökömmel, hogy ha akar valamit írjon SMS-t, hívjon telefonon, vagy közölje szóban. Küldhet e-mailt is de azt nem biztos hogy megtalálom.
Mondjuk gondolkodtam rajta, azt az a főnökömet, aki érdemi utasításokat adhat ki, átirányítom a privát e-mail címemre, de a policybe benne van mindenféle titoktartási buzulás, meg kapunk is néha bizalmas anyagot amit valóban nem kéne átirányítani nyilvános címre, szóval marad az, hogy szól ha akar valamit.
13040-nél tartok. Ennyi az idei termés. Szerintem ebből még töröltem is ki párat
Mail...
A vasútnál exchange server volt, aztán amikor a dolgozónál összejött párezer mail panaszkodott hogy lassú
Volt akinél 8 ezer körüli is összejött
Pont egyik se kell (Esztergályos,marós, köszörűs)Kereskedelem van gyártani nem éri meg!
De legalább kiszámítható.
Nem mert a szopott fasz rossz végére akarnak állítani. Bar erősen tiltakozok ::D
És nem élvezed ezt a quras dolgot?
Most sokszor annyit keresek, mint anno a karbantartó műhelyben. Hozzáteszem azt jobban élveztem, es hasznosabb is volt mint most, az irodában ahol alulrol es felülről is meg akarnak kurni minden nap. Néha oldalról is. Ilyenek ezek a multi cégek. De hat pénz beszél. Majd lesz jobb is :)
Normális köszörűs nincs kb egy se, azzal próbálkozzál
Így van.....voltunk pár éve Norvégiában az egyik lányommal és az egyik vendéglátónk mondott valami szokatlant (orvosok voltak egy itteni kolléga rokonai, utólag is köszönet Neki), a kórházban ahol dolgoztak a vezető prof nem sokkal keres többet mint a takarító......mondván mindkettő munkájára szükség van és csak a munkakörülmények a különbözőek. Ez a hozzáállás nem akaródzik errefelé meghonosodni oszt csodálkozás van ha nem megbecsült "alantasok" eltűnnek. Volt pár éve egy cikk amiben a magyar, szlovák és a cseh bérek különbözőségét mutatták ki nevezetesen minden államban egy önkormányzati dolgozók átlagát véve alapul, a kis asszisztens, középvezető és főember bére közti különbség...lehet tippelni, hogy mi volt a sorrend és mekkora volt a különbség.......
Sok a gond..........
A telefon a másik.
Néha visszamennék lakatos műhelybe, vagy esztergálni :D csak basszák megfizetni.
Ne akarj,dermesztő,bár már nézem az ebay-es tartalék akksikat,4 szerintem elég lesz a folyamatos üzemre.
Nekem az a halálom hogy nekünk ilyen IP telefonjain vannak. És mivel nekem nem kel több telefon egyszerre mert a két mobil így is egyszerre csörög francnak kell egy harmadik. Így a vezetékes számom át van íránytva a mobilra. De úgy mindenki aki az IP telefonról hív ugyan azzal a mibil számmal csörög. Ha meg nem tudom felvenni jönnek a lebaszó levelek hogy nem vettem fel és 2 éve nem tudom megértetni velük hogy nem tudom visszahívni mert nem tudom ki volt az.
No igen....gondolom ott könnyen lehetnék irodista proli....
Nekem napi 100 mail a megszokott. Most mar a beosztottjaimat is egy soros mailben utasítom :D legalja.... :P