Jó. akkor ez olyan mint az Osztrák kirándulásnál a hegygerincnél a traktorok. Azok is valami felvonuláson voltak. Szóval akkor azt mond meg meddig helyes a következtetésem.
Kaphatsz, de csak mert nem vagyok spur, de a valasz helytelen. A kiskocsik es teherek meg elterelonek vannak benne, mert egy nem mindennapi vonulatnak voltak a reszesei jonehanyan
ugyan Laci nem éri meg. sokszor megvédem a Cicát. de néha úgy érzem csak amolyan szélmalom harcnak érzem. Ilyen a köztudat rágörcsöl valamire amit nem ereszt. nincs ezzel baj bár ha ez a valami egy személy az nagyon tud annak fájni. De ennek csak egy megoldását látom a jónéhány neten, fórumokon eltöltött év után. A megcélzott személy egyszerűen elengedi a füle mellett. Mert hullám szerűen újra meg újra előkerül a téma ha nincs más. Mert egyszerű emberi tulajdonság. Ha engem bántanak és nem tudok ellene tenni bántok valaki mást így én jobban érzem magam. Néha itt is ez megy. Unalom vagy valamilyen fusztráltság levezetésére alkalmas felületet keres a nép és megkerül a Cica.
Én pl a főnökömet szidom a háta mögött. valaki meg az utakon éli ki és fekszik a dudán a dugóban nem mintha ez segíteni de ezzel vezeti le a felgyülemlett feszültséget. de mint ahogy a dugóban sem tudod a dudálónak megmagyarázni hogy hülye itt sem fog menni. De ez nem a többiek gyengeelméjűségét jelzi. Ez tök intelligens emberekkel is simán előfordul. Ez van. Felesleges. Sajnos.
(Ezzel nem akartam senkit leszólni de sok évet melóztam telefonnal, 1000+1 emberfajtát ismertem ki, nem tanultam ugyan de viselkedéskultúrában nagy gyakorlatot szereztem ezáltal)
energia érzésből egyből arra asszociáltam, hogy energiavámpír , ergó elakarja venni (szívni) az enyémet, de a szívásból eljutottam a farkamig ( aki nem érti )
Na nézzük. mivel az út alapján halovány lila fingom sincs merre jártatok így tippelek. de nem ám akárhogy. Mert ügyes gyerek vagyok.
szóval Szerpentines utak. Tehát hegyekben vagytok. Házak stílusából inkább az Alpok mint Erdély. A környezet alapján inkább a földközi tenger felőli oldala. erre a gyér növényzetből és a kocsik kisteherek állapotából saccolok. Mivel fotók alapján (mert sajna ott még nem jártam) Az Olasz Alpok is elég zöld mármint fás környezet. Így a tippem Franciaország.annak is az Svájc közeli része. Sőt az sem kizárt hogy Svájc. De ez a régió. Hogy ennek mi lehet a neve nem tudom. Kocsik állapota alapján inkább Franciaország. De hogy még konkrétabb legyek. a Tippem Genf és Monaco közötti rész.
Hát nem semmi ez a Cica, állandóan csesztet téged, meg írogat rád. Annyira sajnállak te szegény....ja nem, le vagy tiltva nála, hogy a tökömbe szólít meg?
Érzed az energiát vagy mi?
Szerezz magadnak barátnőd majd elmúlik.
azt ne mondjátok hogy nem mocskolnátok meg az a rószaszörnyet 8-10 jéger után
én huszonévesen tuti nyomtam volna ezerrel még talán józanon is. 30 felé is, de akkor már finnyásabb voltam szerintem pia nélkül nem ment volna a dolog
most meg vagy iszok vagy reszelek a kettő együtt nem megy, szóval nem is sikerülne még ha mindkét fél benne lenne akkor sem
Hidd el nem erre vagyok kihegyezve, de ha megszólítanak, válaszolok.
Ez az oldaldal nem ideggyengéknek van kitalálva. Mint az látható a vörösdémon nem túl erős e-téren. De azért még akad egy-két emberke aki harcol a cicapopóért.
Nem mondom hogy sokat vezettem a franciáknál, talán 3000-et, meg még ennyit a jobb1ben autóval de semmivel sem voltak hülyébbek mint az olaszok vagy a horvátok. Káosz van mint minden forgalmas helyen, de a káoszban ott a rend, mint mindig.
Én pl a főnökömet szidom a háta mögött. valaki meg az utakon éli ki és fekszik a dudán a dugóban nem mintha ez segíteni de ezzel vezeti le a felgyülemlett feszültséget. de mint ahogy a dugóban sem tudod a dudálónak megmagyarázni hogy hülye itt sem fog menni. De ez nem a többiek gyengeelméjűségét jelzi. Ez tök intelligens emberekkel is simán előfordul. Ez van. Felesleges. Sajnos.
(Ezzel nem akartam senkit leszólni de sok évet melóztam telefonnal, 1000+1 emberfajtát ismertem ki, nem tanultam ugyan de viselkedéskultúrában nagy gyakorlatot szereztem ezáltal)
hagyd , bármelyik is az, engedd el
szóval Szerpentines utak. Tehát hegyekben vagytok. Házak stílusából inkább az Alpok mint Erdély. A környezet alapján inkább a földközi tenger felőli oldala. erre a gyér növényzetből és a kocsik kisteherek állapotából saccolok. Mivel fotók alapján (mert sajna ott még nem jártam) Az Olasz Alpok is elég zöld mármint fás környezet. Így a tippem Franciaország.annak is az Svájc közeli része. Sőt az sem kizárt hogy Svájc. De ez a régió. Hogy ennek mi lehet a neve nem tudom. Kocsik állapota alapján inkább Franciaország. De hogy még konkrétabb legyek. a Tippem Genf és Monaco közötti rész.
Na kapok csokit ?
Érzed az energiát vagy mi?
Szerezz magadnak barátnőd majd elmúlik.
én huszonévesen tuti nyomtam volna ezerrel még talán józanon is. 30 felé is, de akkor már finnyásabb voltam szerintem pia nélkül nem ment volna a dolog
most meg vagy iszok vagy reszelek a kettő együtt nem megy, szóval nem is sikerülne még ha mindkét fél benne lenne akkor sem
Ez az oldaldal nem ideggyengéknek van kitalálva. Mint az látható a vörösdémon nem túl erős e-téren. De azért még akad egy-két emberke aki harcol a cicapopóért.
Melyik kell?
https://www.sportmotor.hu/vide...