Vegyél neki virágot, vagy hívd el kávézni ha ennyire hiányzik, több esélyed lesz nála.
Ha engem zavar valaki, akkor nem várom ennyire a következő megnyilvánulását, meg nem foglalkozok vele ennyit.
Arra gondolsz hogy a parasztja először kimegy jobbra majd indexel és beáll a sávig srégen hogy véletlen se tudj elmenni mellette jobbról hanem várd ki míg ő méltóztatik bekanyarodni?
Hát.... ja, ilyen miatt csapódtam bele anno egy autó hátuljába. Mondjuk az illető szándékosan villogtatott balra, aztán mégis jobbra kanyarodott, nekem meg már nem maradt időm, helyem a korrigálásra.
Nagyeszű kollégám a negyedik forgalmi vizsgáján azért bukott meg, mert, idézem :... " egy pillanatra balra tettem ki az indexet jobbra fordulás előtt. De a kurva anyját, csak kettőt villant!!!..."
Minden rendszer az. Én is ebben dolgozom. Hidd el a mai magyar közszférának de a sima vállalatoknak és valójában mindennek a korrupció olyan mint a motornak a motorolaj. Az keni a szerkezetet nélküle még egy igen rövid ideig hajlandó menni de utána bedöglik az egész. Csak ideje lenne lassan cserélni az olajat mert ez már kezd nagyon viseltes lenni. Ez már több kárt tesz mint amennyi hasznot hajt. Jajj de tudok ma
ez egy jó gondolat. Én is gyártok mindjárt magamnak egy jó kis összeesküvés elméletet hátha kiáll a görcs a nyakamból általa. (Bár lehet hogy csak elaludtam de az is lehet hogy az aljas párna lobbi aljas összeesküvésének lettem csak az áldozata)
Szerintem azt vartak, hogy majd hospitalas soran kiokitanak minket. Akihez mentem B-re, nagyon jo oktato volt, de tenyleg, nagyon jol osszehaverkodtam vele, mert egy iszonyat seggfej paraszt volt de az elso perctol kezdve a TANULO ELOTT magyarazta, hogy mit hogyan okosban... Ledermedtem. Akkor le is basztam, hogy engem eloszor a tanitasra tanitson es a szabalyokra, majd felolem mondhatja az okossagait is, de ne ezzel kezdjuk mar konyorgom. Meg a tanulo elott?! Leverte a biztositekot nalam, az tuti.
Amugy rengetegen kihagytak a hospitalast, es megszereztek az alairasokat tanulas nelkul. (hospitalas: kreszbol, BU-bol es gyakorlatbol mindenhova becsucsulni x orat figyelokent es a oktatokent is). Elso korben motorbol a 90% megbukott. Latszott, hogy eletukbe nem oktattak, na meg tegyuk hozza, hogy epp a maradek 10%-ot erdekelte tenylegesen a motoros oktatas, a tobbiek mind kotelezokent csinaltak csak. Eletukbe nem fognak motorhoz nyulni...
De amugy B-nel is rengetegen buktak, ahhoz kepest, hogy azzal kb mindenki foglalkozni is akar... Azert a VIBI-k reszerol is ment a szopatas egy enyhe fokon, barki barmit mondd. De tobbnyire jogosan buktattak. Persze a bukottak nem igy adtak elo.
Volt olyan srac, aki nekem beakarta meselni, hogy C-n azert bukott meg , mert a tanulo menet kozben direkt kikototte magat. HOGY A PICSABA NEM VESZED ROGTON ESZRE, HA KIKOTI MAGAT A TANULO? Lofaszt, mar igy indultak el, csak nem figyelt... Aztan Kecskemet egyik forgalmas utjan meg volt olyan hulye is, hogy veszvillogoval felreallitotta a teherautot es bekottette magat a tanuloval... Es neki allt feljebb, hogy megbukott.
Na azetrt voltak itt csodak keremszepen.
Ha engem zavar valaki, akkor nem várom ennyire a következő megnyilvánulását, meg nem foglalkozok vele ennyit.