Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem jó szombaton visszavittem mert kőőőőőcsönbeeeee vóóóóóót nálam :-D Amúgy viccen kívül vittem már motort utánfutón de direkt erre épített futóval olyan könnyen lehet hozni vinni mint az állat. Egymagad kacagva megpakolod. Oda lehet lekötni a gépet ahova tényleg le kell. Nagyon jó kis cucc.
Utánfutóval vihetted volna...
Engem azért érdekel a saját seggem. Valahogy már úgy hozzám nőt.
Nehezen viselem ha belerúgnak, vagy lóg rajta a begyárkörte
Hát ez van.
Te kis puhapöcs
Reggelt!!! Sziasztok. (Kocsival kellett melóba jönnöm mert fáztam mint egy kivert kutya )
Igazad van.
Nem vagy kedves.
Ne legyél már ekkora csimpánz
ő sem volt elég feltűnő, ahhoz hogy ne találják telibe... de igen, alapvetően feltűnő egyéniség az utakon, meg biztos láttad, hozzá vagyok "igazítva", mi nagyon egyek vagyunk minden egyes mm-re meg lett tervezve, és engem ábrázol, az életem különböző szakaszait egy -egy része, és színe, a fekete része sem sima fekete, hanem meg van ködölve , az én életem, személyiségem ábrázolja, ráadásul úgy, hogy utáltam a motorozás pillanatáig a pink színt :)
Megenni nem akarok senkit.Csak elgondolkodtam.hogy miért ilyen feltűnő. Messziről kiszúrja az ember mint egy sima fekete vagy kék motort.
Rendben, semmi baj, én sem vagyok, látod :) nekem ez tetszik, így szeretem, kinek mi, nem kell egymást ilyen faszságok miatt megenni.
Nem kötekedni akartam,csak furcsa-Nagyon is.Számomra.
A magyar nyelvet sajnos töröm de hát senki sem tökéletes
Nem szeretem a bizsut.
Majd ha utolér
az aranyér!
Engem a sajátom se!
Kedves Attila

Bekaphatja a bal bokamat. . .
Az igaz, hogy gyakran szopok a melóban, de ettől még nem gondolnám hogy a segg a jövő pinája
nem rád értettem !! Bocsánat!
Hááát, ha provokálni akarsz, akkor jól csinálod
kivéve ha buzi vagy
azt hittem már lecsengett ez a téma am, de mindig jönnek újabbak, ez ilyen :)
A vélemény olyan mint a segglyuk.
Mindenkinek van, de a másé nem érdekel
Kritika egy dolog, de a folyamatos baszakodásra ne csodálkozzatok ha ez a reakció.