Koszonom kerdeses. Alapjaraton jol. Csak neha szemetkedik velem es nem hagy beken. Szombat este konkretan annyira feszitette a pocakom, hogy a bőrt nem lehetett rajta megfogni, ugy ereztem iszok egy kortyot es szetpukkanok. Persze mellette meg nyomta a boogie-t, kb mar sirhatnekom volt miatta... Kis szaros. Ezt meg visszakapja
Az zavar, hogy rohadt hamar elfaradok. Most meg nagytakaritasban vagyunk, Anyam atjott segiteni (ablakot pucolni nem enged, mert hogy ne letrazzak), csak hogy mire kibujik a kis Alien, minden rendben legyen. Szerintem 2-3 heten belul megjon a butora is
Fura lesz, ha mar kinn lesz... De egyelore azon aggodom, hogy most kicsi pocakkal rohadt kenyelmetlen, mi lesz majd naggyal?! Mar vettem egy kis muanyag samlit a zuhanyzoba, mert nagyon imbolygok egy labon furdes kozben na meg az ejszaka pisileseknel is hamar megtalalom a falat, de az ajtot mar kevesbe... Megvaltozott a sulypontom
Na majd tavasszal. :-D Csak nézd meg hogy fel tudod e venni a kabátot mert hogy ugye a kis motoros miatt mellkas tájékán biztos nősz pár centit. Férjurad nagy örömére
Nekem most kéne egy két apróságot csinálni a kocsimon. Most is működik de pl el van szakadva a kipufogó gumipogácsája így most az fel van drótozva és elég hülyén zörög. Ezért azzal még nem járok. De lassan kénytelen leszek átigazolni. Meg visszaszokni hogy a meló bejáratában újra kell használnom a mágneskártyám. Mert eddige lfértem a sorompó mellett és a franc se használta,. Meg még nem szeretném hogy vége legyen a szezonnak. Még mindig reménykedek egy kis vénasszonyok nyarában és ez az állapot Karácsonyig meg is marad. Majd akkor elfogadom hogy hideg van. ellenben ilyen hideg időben legalább a gumi sem kopik. Igaz nem is fog. De valamit valamiért.
Tanulmányozd a Michael Moore könyvet.
Nem ritka ha az ember nekiáll saját maga összevarrni a szerzett sebet.
Akinek van állása és jövedelmező az jó orvost kaphat jó biztosítással,akinek nincs az fizethet hitelre.
Amíg nincs nagy gond jó lehet,amikor ritka,elhúzódó kezelés van rámehet a családi kassza.
Itt is de azért nem annyira.
És mint írtam egyszer,dumaltam egy anyukaval aki Mallorcan-n élt pár évet,ott szült.
Annyit mondott hogy aki kritizálja a magyar egészségügyet ajánlja a spanyolt,utána szalad vissza.
ez az ami nem teszik
pl legyen egy alap ami most 7 ezer felé van ez egy átlag ellátás aztán aki mondjuk 20at fizet az kapjon már pár extrát, teszem azt ha felírja a doki a gyógyszert +10% kedvezményt vagy épp a műanyag "gipsz" is ingyen van stb
ezeket a különböző biztosításokkal meg lehetne oldani
vannak olyan országok ahol nincs tb hanem biztosítás
és felmérik az egyént és úgy fizetsz
pl aki elhízott többet fizet mint aki egészségesen él, vagy épp egy aktív hegymászó aki az átlagtól több kockázatot vállal stb
optimálisnak tűnik a rendszer de akkor sem az
pl fizeted 20 évig és egy tőled független okból nincs melód, nem tudod fizetni és meg is szoptad
Az zavar, hogy rohadt hamar elfaradok. Most meg nagytakaritasban vagyunk, Anyam atjott segiteni (ablakot pucolni nem enged, mert hogy ne letrazzak), csak hogy mire kibujik a kis Alien, minden rendben legyen. Szerintem 2-3 heten belul megjon a butora is
Fura lesz, ha mar kinn lesz... De egyelore azon aggodom, hogy most kicsi pocakkal rohadt kenyelmetlen, mi lesz majd naggyal?! Mar vettem egy kis muanyag samlit a zuhanyzoba, mert nagyon imbolygok egy labon furdes kozben na meg az ejszaka pisileseknel is hamar megtalalom a falat, de az ajtot mar kevesbe... Megvaltozott a sulypontom