Dokik szerint +60 van az ideálishoz képest
A múltkori 110-120 közti súly a cél(csak most már tuti nem zabálok sütit többet, csak megszokom)
Nem akarok spagetti lábakat szóval 80 kiló nem leszek
Pedig Neked konnyen beindulna szerintem, mert van boven mibol leadnod. Baratnomon is volt plusz 40 kg es az elso 20 fel ev alatt leolvadt rola. A masik 20-szal 3 eve szenved...
Rajtad is kb 20-30 lehet. Az azert annyira nem veszes.
Anyam egyszer csinalt Rakoczi turost, hogy isteni finom lett. Mai napig nem tudom, hogy ettem meg egyedul egy egesz tepsivel 13 evesen... Es utana buntudatom volt, mert senkinek nem hagytam... De nem birtam megallni!!
Pedig meg egy almas-makos sutire is futotta egy kis vaniliasodoval nem regiben.... ram is irt a szomszed, hogy mizu, szerintem azert is, mert ebbol nem vittem eppenseggel de facen megosztottam
Ja es most keszul ismet egy citromhabos torta ismerosnek, akinek holnap lesz a szulinapja
Azert orulok, hogy nem zabalom tele magam ezekbol, pedig most kurva sok edesseg van korulottem...
Pl a cukrászdai nagyméretű piskóta tekercsből lecsusszanna most minimum 20db
De már alsós koromban megzabáktam egy tepsi túrós lepényt pár óra alatt, okádtam is mint állat, de másnap ismét ettem csak megvártam amíg kihűl az eleje
Nekem is oda kell figyelnem. Mert élvezem hogy kisebb lettem a motoros szezonban csak most kibaszottul kell figyelnem hogy a téli szezonban ne szedjem vissza és akkor fasza lesz
Heti 2kg mínuszon vagyok ami egy kicsit sok de az első pár hétben még elmegy, pedig zabálok vagy 4ezer kalóriát
És olyan agresszív vagyok a süti hiánytól hogy megvernék legszívesebben minden sütögetős embert
Szar dolog ám a függőség.....
Mit tegyek ha alapból utálom mind
Engem akkor is irritál hogy amiért nekem dolgozni kell azért csak megköpködik a rést és meg is van.....
Tudom van kivétel....bla bla bla..... de akkoris
Nem mondtam, hogy utallak, csak egy pocsnek tartalak a noi lehurrogasos beszolasok miatt, de van egy masik ilyen 40-es haverom. Azt is imadom , szeretem, de nem lenne az a penz, hogy pl a baratnoje legyek
Amugy jo csavonak tunsz, csak ne beszelj a nokrol, mert agyonutlek
Amúgy én nem utálok senkit. Legalábbis itt
Eddig kb 2-3 embert utáktam igazándiból szerencsére már egyik sincs a közelemben
Én még azt a szinest se utálom aki beköltözött a szomszédba, csak odatettem egy kerítést hogy ne lássam
Itt még ezt a pöcsömöccse farok levit se utálom, bár néha felbasz és ekkor verném egy kicsit egy cserépléccel, de pusztán nevelő célzattal
Ha itt nőtél volna fel a,szomszédba tuti faszákat verekedtünk volna ám persze nem komolyan, mert szar dolog a gipsz alatt vakarózni
Én látom magam előtt ahogy Pocses a konyhádban őrült forgásba kezd alfelében fixálódot robotgép hatására. Pörögne mint egy rongybaba. Főleg amilyen teljesítményűek manapság ezek a konyhai gépek.
A múltkori 110-120 közti súly a cél(csak most már tuti nem zabálok sütit többet, csak megszokom)
Nem akarok spagetti lábakat szóval 80 kiló nem leszek
Rajtad is kb 20-30 lehet. Az azert annyira nem veszes.
Ja es most keszul ismet egy citromhabos torta ismerosnek, akinek holnap lesz a szulinapja
Azert orulok, hogy nem zabalom tele magam ezekbol, pedig most kurva sok edesseg van korulottem...
De már alsós koromban megzabáktam egy tepsi túrós lepényt pár óra alatt, okádtam is mint állat, de másnap ismét ettem csak megvártam amíg kihűl az eleje
És olyan agresszív vagyok a süti hiánytól hogy megvernék legszívesebben minden sütögetős embert
Szar dolog ám a függőség.....
Engem akkor is irritál hogy amiért nekem dolgozni kell azért csak megköpködik a rést és meg is van.....
Tudom van kivétel....bla bla bla..... de akkoris
Amugy jo csavonak tunsz, csak ne beszelj a nokrol, mert agyonutlek
Eddig kb 2-3 embert utáktam igazándiból szerencsére már egyik sincs a közelemben
Én még azt a szinest se utálom aki beköltözött a szomszédba, csak odatettem egy kerítést hogy ne lássam
Itt még ezt a pöcsömöccse farok levit se utálom, bár néha felbasz és ekkor verném egy kicsit egy cserépléccel, de pusztán nevelő célzattal
Ha itt nőtél volna fel a,szomszédba tuti faszákat verekedtünk volna ám persze nem komolyan, mert szar dolog a gipsz alatt vakarózni