Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

vmelyik nap fotóztam, megtalálta, amit múltkor láttunk, vhol itt lakhat a környékemen, gyakran látom
egyik sem, egyszerűen nem megy hozzá és kész , a fekete, hm nem tudom, a kék feltűnőbb kicsit, sztem az jobb , de kinek mi
nekünk anno volt szőlő meg kukoricaföld is
aztán a kivágott szárat mindig a szőlébe termeltük be(szervestrágya kiegészítés)
aztán az úgy néz ki kivágod a szárat kis kévékbe kötöd, traktor+utánfutó átszállít a szőkőbe
ott ki vanmélyítve 1-1 borozda a sor mellett és abba dobálod a kévéket
de mivel nagy a kéve a borozdához szét kell szedni kettőbe(esetleg többe) aztán így egymás mellé lepakolni
na én ledobáltam az asszony szétszórta
október vége felé van a kézi kukoricatörés, utána szárkivágás hordás stb, pontosan nem emlékszem de olyan november vége december elején volt ez a szárazós akció
a gyerek meg január közepén bújt ki, szóval olyan 7-8 hónapos terhes körüli állapotban volt az asszony
sötétedésig simán nyomtuk ami bár korán jön az este nem 2-3 órás meló volt
szar vót az a zöld, nem is gyári volt, meg hát sérült, törött volt ...
de, nekem jól áll, sokan mondják :)
Most megvédem a Cicát minden nemű hátsó szándék nélkül. Egy csajos kis ZZR-nek szerintem nem áll rosszabbul ez a szín mint az eredeti erősen megfakult zöld szín.
Az semminek sem áll jól....
De csak mert az idő megszépítette az emlékeidet
legaláb nem egy nagy rezgő zsírgömbre ülnél hanem finim husira
most ti vagy vén picsák vagytok már vagy nagyon eltunyultak, asszony nem volt igazán fáradékony, bár ő 21 évesen szült, nem emlékszem hogy ilyen gondjai lettek volna
Na meg az kellene nekem... Akkor vegkepp nem masznek ki az agybol
tegyél teli egy hátizsákot homokkal aztán helyrejön az egyensúly
legalább minden nap lábnap lesz
Csak azt nem tudom eldönteni hogy ez dicséret vagy szidalom a malac nézőpontjából. (Én azért valahol titkon örülök neki )
nem áll neki jól a pink :)
Na na az egy gyári Honda színárnyalat. Bár ha jól hiszem hamarosan landol egy hasonló pink árnyalatokba tündöklő malac az üzenőfalon. Mert én már láttam olyat. Sajnos nem is egyszer
uhh, erről eszembe jutott vmi
Semmivel nem rosszabb mint a kékike!
Color : PinkRosso
meg a megfázásokkkk
Hö..........csiga.
Itt a melegfront megint
Nem találom a motorom.
Te meg mit nézegelődöl te HE ?